MILENICOM Modem Kirası
Arkadaşlar öncelikle selamlar,
5-6 aydır milenicom fiber 35mbit 89.90TL(eskiden 79.90) olan tarifeyi kullanıyorum. Yalnız faturam 90 TL + 15TL modem kullanım ücreti olarak geliyor ve artık ödediğim parayı sorgulamak istedim. İlk sorum bu modem kullanım ücreti her fiber sağlayıcıda mevcut mu yoksa milenicoma özel bir saçmalık mı?
Bunun yanında ben türktelekomdan milenicoma geçerken 1 yıl boyunca faturama ek yansıtılan bir modemim vardı ve kira değildi taksitini ödedim yani modem benimdi. Milenicoma geçerken bu modem değişecek denildi fakat modem değişmeden devam edildi ve ben kendi modemimi kullanmama rağmen 15 tl kira ödemeye başladım. Asıl saçma olan noktaya geliyorum, geçen hafta nakil talebinde bulundum ve internetimi yeni daireme taşıttım eve gelen saha personeli eve yeni modem bağlamış ve eski(bana ait olan turk telekomdan aldığım) modemi turk telekoma iade etmemi istemiş. Milenicomu aradım onlar diyor bize iade edeceksiniz, saha personeli turk telekoma iade edin diyor. Benim anlamadığım ben bana ait olan modemi neden bir yere iade ediyorum bir yanış anlaşılma veya benim anlayamadığım bir nokta var gibi. Bilgisi veya yorumu olan arkadaşlar yardımcı olrusa sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Farklı Amper Batarya Seri Bağlama?
|
Ankara YDS Kursu Tavsiye?
|
|
Solidworks Montaj Animasyonu Yardım
|
SolidWorks Montaj Animasyonu Yardım
|
ASUS X550V Ekran Kararması
|
ASUS X550V Harddisk Sorunu
|
Discovery Brick Oldu
|
Solidworks 2015 Veri Kaybı
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 390
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.197 (Bu ay: 275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları