Şimdi Ara

ASUS X550V Ekran Kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'u geçen hafta aldım fakat bilgisayarda bazen ekran gidiyor. 1-2 dk işlem yapmayınca pc sanki kendisini uykuya alır gibi ekranı kapatıyor fan falan çalışıyor ama ekran siyah ekranda kalıyor.Sebebi ne olabilir garantiye götürmem gerekir mi?

• Biostan intel grafik islemcisini kapatın...enable ise disable yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Hocam o ayarı bulamadım biosta. Kararmanın sebebi bundan olabilir mi? Birde bugün laptop kitlendi kendi kendine harddiskten şüphelenmeye başladım.
  • güvenli modda açıp gözlemleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni ise sorun büyük ise değişim iteyebilrisniz
  • Güç seçeneklerinden ayarlayabikiuorsunuz onu. İsterseniz 10 dk yaparsanız istersen 2 saat. Güç seçeneklerine girin değiştirin ayarı
  • X550V serisinde sorun var ben 2 kez değişim yaptım servisten, 2 side donuyordu ekran kararma falan olmuyordu ama durduk yere donuyordu ve fan çılgınlar gibi dönmeye başlıyordu kilitlenip kalıyordu. Açma kapama tuşuna uzun süre basarak kapatıp açıyordum ancak öyle düzeliyordu. Bu seri için asus'u aradım kronik bir sorunu olup olmadığını sordum yok dediler ama bence bu seri sorunlu. Son kez bir daha deneyeceğim buda sorunlu çıkarsa bunuda gönderip paramı iade alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooBy -- 11 Şubat 2017; 19:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.