< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
miwifi router ax1800 çin romu yükleme yardım (6. sayfa)
-
-
turknete arıza kaydı aç harici cihaz kullanamıyoruz boyle hata veriyor diye, ikinci boşuna elektirk yaktırmana gerek yok.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çin romu yükleyince internet hızında bir değişiklik olur mu? Evimde Gigabit internet var ax1800 router üzerinden 5ghz'de 350 mbps'i geçemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı ?
-
hocam ben manuel olarak firmware güncellemesi yapamıyorum "dosya doğrulanamadı" hatası veriyor ne yapmam lazm?
-
hocam manuel ÇİN romu yükleyemiyorum "dosya doğrulanamadı" hatası veriyor yok mu bir çözüm inan ki 2 saattir şunu çözmek için uğraşıyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154191170#154191170
Buradaki çin sürümü uyumlu orjinal. siz nereden indirdiniz. routerın modeli ra67 mi ?
hocam yorumlardaki bütün linkleri indirip denedim aynı hatayı veriyor. r67 sanırım modeli ax1800.
-
cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp denediniz mi
bundan önce huawei ax3 almıştım kablosuz çekim kalitesi berbattı ve iade ettim, buda aynı ama çin romunu yükleyebilirsem sorun çözülür diye umut ediyorum. bunu da iade etmek istemiyorum.
-
evet arkadaki reset tuşuyla sıfırladım ve 192.168.31.1 adresten türkiye konumlu kurulum yaptım ayrı iten miwifi uygulamasından da hesap açıp arayüze giriş yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLQ -- 18 Kasım 2022; 21:17:5 > -
ayrıca telefondan da denedim yine aynı hatayı veriyor.
-
hocam aklıma çok birşey gelmiyor ama global sürümü bi yüklemeye çalış eğer olursa sonra onun üzerine çin kurarsın.
Çözüldü hocam biraz zaman verdim daha sonra tekrar denedim ve artık her yerden full çekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim 💫.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.bim.com.trAnasayfa - Bim A.Şhttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/mi-router-ax1800-wi-fi-6/aktuel.aspx
DOĞRU MODEMMİ Piyasada 850 iken bimde 600 Tl sormak istedim
-
600 lira güzelmiş son zamanlarda uçtu gitti. ben tavsiye ederim. rom kurup keyfine bakın. alternatifi yok.
Putty hata veriyor sizce neden veriyordur
-
puttyden verilen şifreyle giremeyenler "password" ü denesin ilk,ara sıra hard resetlerde yapıyor onu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Kasım 2022; 16:7:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X