Şimdi Ara

MixMaster Fun Club ve Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim rehberden daha güzel olmuş, eline sağlık. Fakat oyunun yeri burası değil.
  • Teşekkürler. Daha önce buraya açılmıştı ( daha doğrusu sen açmıştın) o yüzden ben de buraya açıyım dedim. Ama olmazsa Diğer Oyunlar bölümümne açarım.
  • oyundan ßir kaç ss koyarmısın

• ben fazla türk göremendimden oynamıyom level 10 var ama sadece 1 server var orda türk fazla yok hemidde party sistemiii yok
  • ahmet seb bana yapsana canlandır şu hechlerimi ben yapamıyorum
  • ekle beni lvl 56 adam 42 43 49 luk mixler var
  • Güzel rehber, bende ilk oynayıp bırakanlardanım. 39 veya 40 level bir charım var ama içinde hiç hench yok, belki bir gün geri dönmeyi düşünebilirim ama geri döneceğimi sanmıyorum Neyse size iyi oyunlar
  • rehber guzel ama oyun kotu(bence)
  • oyunun grafikleri o kadar güzel değil ama çok zevkli bir oyun, bu grafiklerden kat kat iyisini bulabilirsiniz ama o zevki bulabileceğinizi sanmıyorum. 2 haftada 40 olmuştum ben
  • oyun fena diil bence denemeye değer bende oynamıştım 25 lvl yapmıştım Dr. Calvin 3 lüsü vardı:D
  • ben hench yapımıyom yardım edin
  • bedne ilk başlayıp burakanlardanım
    açıkcası başta güzel geliyor ama bi süre sonra bence sıkmaya başlıyor

bu rehberin ççıkmasıda iiyi olmuş ben oynarken bu listeyi hiç bilmiyordum
    sırf oyunun sitesindeki listeyi biliyordum
    hatırlıyorumda bol bol hench yakmıştım
    secret formülleri yakalamak içinde
    bir yer vardı mağra gibi oriya giriyordum her katta bir tür secret formül vardı
    1. katta wild buma
    bi alt ta mind rabbit mi ne
    diğerlerini hatırlamiom
    ordan wild buma core u düşünce bayram ediyodum
    2 tane çıkmıştı çıka çıka zaten

• bende gelcem ama biraz oynarım seversem oynarım
  • @onur2: Sen ilk başlayanlardan değilsin Siz başladığınızda biz 2X leveldik, kasmayı bırakıp yeni başlayanlara yardım etmeye başlamıştık. 100 tane mix'i acımadan dağıtmıştım İlk oyuna ben, furkan (two_rapboyz) ve burak (BuraK) başlamıştı... sonra zafer (BlueDragon) gelince herkes başlamaya başladı, zafer bırakınca herkes bırakmaya başladı...
  • aksama doğru indirip bakarım belki :) iyi oyunlar size ..
  • Bu arada aklıma birşey geldi, oynayanların kendi guildi yoksa Morisato'nun guildine girin adı "GodHand"dı sanırım, Morisato'ya PM atın hâla oynuyorsa
  • oyunda pvp varmi ve olacagını sanmıyorum
  • Yok ama free battle zone var.
  • indirdim kurdum giriyorum :)

:/ size iyi oyunlar (: benlik bir oyun değilmiş :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 8 Mart 2008; 19:10:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.