Şimdi Ara

MixMaster Fun Club ve Rehber (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off ya moralim çok bozuk mix itemi filan herseyi yaptım 2side olmadı ya
  • İkisi de yandımı yoksa lwllerimi düştü?
  • ya 2 kere mix denedim bi tane core yandı diğerinin leveli düştü yani 4 core denedim 2 si yandı 2sinin leveli düştü :(
  • Mixinin gerçekleşme olasılığının olması için iki henchinin de minimum lwlinden 6 lwl fazla olması lazım. Böy le bir durumda mix yaptığında ya mix olur, ya da iki henchin de 3-6 lwl düşüş gösterir. Ama mix olma olasılığının fazla olmasını istiyorsan iki henchini de 12 lwl atlatman gerekir
  • Ya Oyunu İndirdim Kurdum Char Açtım Start Diyorum Loading Diyor Ve Öle Bekliyor :S Neden..

Pc Gereksinimlerimde Oyunun İstediklerinden Baya İyi Sanırım..

1GB Ram , 512 Mgb Ekran Kartı Pent. 4 2.8
  • ahmet abi bn bıraktıtydım yeniden baslıcam istedigine dlmayı duydumya Sadece yaratiklarin mi skill i war bizim skillimiz yok mu _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan41 -- 21 Eylül 2008; 11:59:21 >
  • ahmet ozkan hala oynuomusun kardesim ??
  • Ben Oyuna Yeni Başladım Ama İlk Başlanan Yerde Sölediiniz Yerwe Işınlandım Sonra Hench Avlamak İçin Harita Değiştircektim ki Para İstedi Ve Para Kazanacak Ne Var Bu Haritada Bilmiyorum
  • Benide ekleyin fun a
  • arkadaşlar yeni başlayacaklar eklesin inromantizma_oguz@hotmail.com beraber takılırız bende yeni başlıycam oyun iniyor şu anda
  • abi bende yeni başLadım 18 Lv'yim adım JaKuTa
    bilmediğim cok sey var msn versem ekLer misin çok Lazım bi yardım eLi yaa !
  • İndiriom şimdi...İnşallah güzeldir...
  • Oyunu Oynayan Kalmadı Mı Hiç
  • gusel rehber ilk defa oynucaam askerden 14subatta geldım bunaldım ya oncekı oyunlarda sıktı bıde bunu denıyım :)
  • Kardeş Bu Korece Ne Ayak Bişe Anlamadım
  • Tamamdır Kardeş Çözdüm Olayı
  • Kardeş Oyuna Giremiyorum Server Connection Failure Diyor Bu
  • Kardeşim son mesajdan 8ay sonra msj atmışsın cevap alamaman biraz normal. Çoğu kişi bıraktı oyunu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDuN

Kardeşim son mesajdan 8ay sonra msj atmışsın cevap alamaman biraz normal. Çoğu kişi bıraktı oyunu....

Kardeş Peki Sen Yardımcı Olabilirmisin Bana
  • Bakım olabilir kardeşim 1-2 saat sonra dene...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.