İki gözüm de 1 derece miyop. Sadece ders çalışırken ve evde telefondan dizi izlerken takıyorum gözlüklerimi. Eğer böyle devam edersem numaram büyür mü? Lütfen bilgisi olanlar yazsın.
Gözlük takınca daha hızlı büyüyor gözlemimce. Ne zaman gözlük değiştirsem hızlıca göz numaram büyüyor sonra büyümesi yavaşlıyor.
Hakkını Arayan Serçe
kullanıcısına yanıt
Hocam ilk gözlük taktığımda 0.50 idi 1 yıl sonra gittiğimde 1 oldu ikisi de şimdi sadece dediğim zamanlarda takıyorum. Bakalım en kısa zamanda kontrole gideceğim umarım aynı kalmıştır
Ben miyopum hiçbir zaman gözlük takmadım eve sıkıntı yaşadım ama rahatsız etmiyor beni
Wjéasz
kullanıcısına yanıt
Hocam aslında beni de rahatsız etmiyor. En fazla yağmurlu havalarda olursam oluyorum. Etrafımdaki insanların çoğu gözlüksüz daha hoşsun dediği için kullanmak istemiyorum pek
quote:
Orijinalden alıntı: qpelg54
Hocam aslında beni de rahatsız etmiyor. En fazla yağmurlu havalarda olursam oluyorum. Etrafımdaki insanların çoğu gözlüksüz daha hoşsun dediği için kullanmak istemiyorum pek
Öyle hiçbir takıntım olmadı boşver hocam takma fazla
Wjéasz
kullanıcısına yanıt
Pekala hocam. İyi geceler dilerim :)
quote:
Pekala hocam. İyi geceler dilerim :)
pc ye çok bakıyom galiba kartal gibi gözlerimi bozdum neyse alırım bi h.o
hüseyinhayko cepkinci
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun hocam. Benimde o yüzden oldu sanırım...
quote:
Hayırlı olsun hocam. Benimde o yüzden oldu sanırım...
yapma ya bozduk güzelim gözü neyse hocam geçmiş olsun sanada
hocam sen tm miydin yoksa ing öğretmenliğimi istiyodun
hüseyinhayko cepkinci
kullanıcısına yanıt
İng öğretmenliği hocam
quote:
İng öğretmenliği hocam
ilerdeki meslektaşımı nasıl tanımam
Gözlüksüz karşıdan gelen adamı bile tanıyamıyorum. 1.75 miyop var bende astigmatta süsledi şimdi gözlerimi. Hayırlısı
hüseyinhayko cepkinci
kullanıcısına yanıt
Vay be hocam :) kaçıncı sınıfsınız?
Geçmiş olsun hocam
quote:
Geçmiş olsun hocam
Sağolasın hocam
büyümez veya azalmaz. miyop gibi göz kusurları gözün şekline bağlı olur. gözlük göz şeklini değiştirmez sadece göze gelen ışığın sinir tabakaya daha net bir şekilde ulaşmasını sağlar. yukarıda denilenler psikolojik olabilir.
Faulen
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim hocam sayenizde rahatladım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme