Şimdi Ara

Mızıka Yolu Yıldızları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken unutulmayan anlar olur ya hani , benimde var..
    Altınkum vardır Didimde bilirsiniz.. Çocuğum ya , dayımlarla felan gitmiştik ozamanlar.. Güzeldir Altınkum sahili. girişte satılan pamuk helvalar, elma şekerleri.. Dayım bana bir elma şekeri almıştı. İlk yediğim elma şekeridir hiç unutmam, hatta yiyemediğimdirde.. dişime yapışıp kaldıgı için hep elmasına ulaşamadan atardım veya başkasına yedirirdim ziyan olmasın diye, çocuk aklı işte ki hala öyle yapıyorum hehe.. Elma şekeri elimde herşey yolunda yürümeye başladık Altınkum'da , küçük ve meraklı gözlerim sahile vuran suyun sesiyle birleşen ışıklı tuğla yolu gördüğünde fal taşı gibi açılmıştı.. nereden bilebilirdimki o gün gördüğüm şeyleri birdaha asla unutamayacağımı.. Seyyar müzisyenler güle eğlene coşkuyla sanatlarını icraa ederken yanlarında oynayan zilli kızlar, sanki hüznü arttırsın diye özellikle koyulmuş mızıkacılar.. körpe kulaklarıma giren ilk müzikti sanki.. kötülüklerin kalktığı özel zamanlardı ozamanlar, ark niyetli değilde. Anı yaşamanın sevinciydi o zamanlar .. Dondurmacılar bağırarak kendilerini duyurabilme çabasında , biz yürüyoruz.. Dayımlar muhabbet ederken ben azıcık önlerinde hoplaya zıplaya gülücükler atarak ilerliyorum. Gördüğüm şeyler bu kadar değildi ki .. Ay ışığının denizdeki diğer ışıkların yanına sıvıştığı anı yakaladığınızda nasılda haz duyuyor insan.. Gecenin geri kalanındaki eylemlerimizi kendi anı defterimde saklı tutayım ki değeri daha tatlı kalsın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.