Şimdi Ara

Mizu.com Sitesinde İndirimli Saatler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
2.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim birini yolladılar. Diğerini ise benzer fiyatta başka bir ürün seçebilirsiniz dediler. Bende iade istedim. Sağolsunlar 24 liralık ürünün 30 lirasını iade ettiler. Kargo da bedavaya geldi. Fazla da zorlamamak lazım ellerinde olsa yollarlardı zaten.
  • Benimkinin de biri iptal edildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide aradılar iptal olmasın diye 1 adet sipariş vermiştim.Tedarik edemiyorlarmis iade istemiyorum tedarik edilene kadar beklerim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan mağdurlarından sonra mizu mağdurları. konu tutar, ilk taşı kim atıyo
  • saati gelen arkadaşlar hangi saatler geldi acaba?
  • beni arayıp siparişi iptal edelim, ürün yok dediler. bir hevesle ürün alıyoruz, elinizde ürün yoksa neden ilan açıyorsunuz. özür, pardon, kusura bakmayın ile ticaret olmaz, güvenip alışveriş yapılacak bir firma değilsiniz dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

benim saatler geldi ama kutularını açmayacağım. orjinalliğinden anlamıyorum çünkü. kargosu gelen bakıp beni de bilgilendirebilir mi?

kutuyu açınca iade edilmiyor mu ki ? açıp bakacaksın. üzerindeki jelatini ipi vs. yırtmayacaksın. iade olur. sonuçta kutuyu açmadan nasıl anlayacaksın beğenip beğenmediğini. ürünler orijinal diye teyit ettiler müşteri hizmetlerinden.
  • Bu mizunun canı cehenneme zaten.
    Gecen ayakkabi aldim
    2 hafta sonra yok diyip gondermrdiler
    Ayakkabi halen satistaydi ama

Aradan 20 gun gecti aradim cagri merkezini ayakkabi var alirsaniz gonderriz dediler
    Aldim.1 hafta sonra gonderemiyoruz dediler
    Stokta yokmus.
    Adama derdimi anlattim, ç.m. ile gorustum var dediler diyorum. Oda, ç.m. boyle bir bilgi size veremez diyor.
    Lan sende ç.m. sin,sen nerden biliyon stogu o zaman.

• Saat elime ulaştı kutulu garanti belgeli orijinal,gayet de şık bir saat teşekkürler paylaşan arkadaşa.
    Mizu.com Sitesinde İndirimli Saatler

• Benim de saat geldi kargo kutusu sağlam ama içindeki orijinal saat kutusu paramparça olmuş,ama saat saglamdı bunun dışında problem yok
  • hocam bir ölücü olarak hiçbir siteye güvenmiyorum. bu gözler neler gördü siteyi de tanımadığımdan iade konusunda sorun olabilir diye acele etmiyorum. tabiki iade almak zorundalar ama uğraştırıyor bazıları.
  • Benim siparişteki G-Shock da bugün teslim edildi.

Kontrol ettim, orijinal ürün, şüpheye mahal yok beyler. Kutu içeriğinde Ersa Saat garanti belgesi de mevcut, hiç bir eksik bulunmuyor.

Çok güzel fırsatı değerlendirmiş oldum. Uzun süredir uygun fiyata G-Shock modeli almak vardı aklımda. Denk geldi, harika oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşime aldığım casio saat geldi ersa garantili gayet güzel çok da uyguna geldi haber veren arkadaşa teşekkürler

• Casio Saat MTD-1075BK-1A9VDF saati havale ile 132 tl ilr sipariş ettim. Ama havale yapmadım. Ne dersiniz ödeme yapıp alayım mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.