Şimdi Ara

mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
17.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinide denedim fakat shock aldım tenime daha uygun, daha hoşuma gitti. Parfümerideki bayan ck one önerdiği halde ben beğenmedim. Sonuçta zevk işi bu nedenle deneyerek karar vermekte yarar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • one ın kalcılığ az him var bi de o hiç yok. bende shoxck mu denesem
  • Koku hakkında tam bir bilgisi olan var mı =?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Avantajixi görmemiştim ya daa yeni 500 liralık siparişim olmuştu.

İptal ettirdim.

aynı gün içerisinde ise avantajixe kaydettirebiliyorsunuz
  • Siparişi iptal etmeme rağmen ürün gelmiş galiba.Eğer geldiyse alacağım.Dursun kenarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Siparişi iptal etmeme rağmen ürün gelmiş galiba.Eğer geldiyse alacağım.Dursun kenarda.

Siparisi ne zaman vermistiniz? Ben cumartesi saat 16:00 civarinda vermistim siparisi. Sitede hala "siparisiniz hazirlaniyor" seklinde gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar urunleriniz geldi mi orjinal mi tarihi yeni mi ona gore almayi düşünüyorum da:)
    Arkadaşlar şişesi dökmeli mi Sıkmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 19 Ağustos 2013; 16:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Siparişi iptal etmeme rağmen ürün gelmiş galiba.Eğer geldiyse alacağım.Dursun kenarda.

Siparisi ne zaman vermistiniz? Ben cumartesi saat 16:00 civarinda vermistim siparisi. Sitede hala "siparisiniz hazirlaniyor" seklinde gorunuyor.

2 gün önce vermiştim ama iptal ettirdim sonra.Birazdan gidip bakacağım.

• Üye oldum ama üyelik aktivasyonu gelmiyor.
  • ya bide bu ck one shock u nasıl sıkcaz biz. Sanki şişenin resminde sıkma aparatı göremedim gibi.
  • Kargoya baktım paketin içinden tavuk harcı çıktı bir sürü.
  • arkadaşlar gerçekten sahte bizzat miss pera ve mizu dan 2 sinide denedim o parfümler 1. kalite kopyadan başka birşey olamaz büyük olasılıklada sahte orjinal karıştırıp satıyorlar çünkü bazıları ısrarla orjinal diyor ama ben yıllarca parfümle ugraştım bana gelen parfümler sahteydi %100 %1 bile şüphem yok ki şikayet vardaki bazı arkadaşlardanda parfümleri alıp kabul etmişler bu durumu yazışabilirsiniz bazılarının facebooktan yazılmış mesajları var.

bu arada bana kalırsa ck çok kaliteli parfümler üretemiyor ederide budur aslındada bakmayın işte ithal parfüm marka parfüm diye alıyor millet .
  • Arkadaslar bu siteden şirkette 5-6 arkadaş siparis gectik. Hepsi orjinal almayada devam ediyoruz. Tekin vb yerlerden kazık yemek istemeyenler gönül rahatlıyla alışverisini yapsın. Ayrıca o sikayet sitelerindeki sikayetlerinde bircogu malum firmalar yapıyor.

Ayrıca saat 4 te verdigim siparis ertesi gün elimdeydi inanılmaz hızlılar.

Bu arada ck one da aldım ancak kalıcılıgı zayıf . Kalması icin epey bir sıkmanız gerek buda 200ml parfümden 100ml performansı almanızı sağlıyor.

Kalıcılık acısından 212 men öneririm harika bir koku. Ancak sexy olanı çok ağır. Tabi tercih sizin.

• benim ürün geldi şimdi 2012 ağustos tarihli
     mizu da CK one 200ml 59,44 tl (avea+avantajix ile)
  • benim de kargoya verildi gözüküyor kargo takibi çıkmış..
  • Beyler ,

Shock mu yoksa CK one mı ?
  • ben de 200 ml shock aldım bir tane. mizuda daha öncede aldım orjinallikte sıkıntı yok.
  • Benim halen kargoya verilmedi 3. Gunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Beyler ,

kesinlikle shock. one'la arasında dağlar kadar fark var.

yalnız shock kışlık bir koku, one ise yazlık.

eğer yaz için parfüm arıyorsanız shock almayın. one yazlık ama onu da almayın. tende 1 saat bile kalmayan bir parfüm neticede
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Beyler ,

kesinlikle shock. one'la arasında dağlar kadar fark var.

yalnız shock kışlık bir koku, one ise yazlık.

eğer yaz için parfüm arıyorsanız shock almayın. one yazlık ama onu da almayın. tende 1 saat bile kalmayan bir parfüm neticede

Kışa kısa bir zaman kaldığı için uygun fiyatta iken alayım diyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.