Şimdi Ara

Mjx X101 Kullanıcılar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
9
Favori
7.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler incelemelerinizi bekliyorum
  • prodigy_1107 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cihaz dün geldi, bugün de c4008 kamerası geldi. Akşam hepsini monte edeceğim, quadrokopteri akşam evde denedim, fakat dar alanda kendi türbülansları yetiyor. Açık alanda denemek lazım. Ayrıca pervaneleri monte ederken sadece A ve B diye ayrım vardı. Yön olarak başka bir detay fark etmedim. Pervane korumaları takınca devasa bir alet oldu. Maalesef taşımak için bir çanta bulamadım. Şu an büyük sorun görünüyor. Piyasadaki çantaların hiçbiri pervane koruyucuları ile beraber almayacak gibi görünüyor. Onları da söküp takmak pek kolay iş değil, ayrıca yalama olabilirler. Bu ebatta bir cihaz için taşıma poşeti bile bulmak zor.
    Cihaz hakkında izlenimlere gelince, fiyatına göre iyi görünüyor. El kitabı berbat. Özellikle pervane montajı hakkında düzgün bir tarif yok. One key return sadece headless modda çalışıyor gibi görünüyor. Açık alanda denemek lazım.

• arcasoy A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bugün ilk denememi yaptım. Kontrol etmek tahmin ettiğimden de zor. Biraz da ruzgar vardı. bir anda çok yükseğe çıkabiliyor. İnişlerde hasar görmemesi için yumuşak arazide uçurmak gerekli. Ben maydonoz tarlasının üzerinde uçurdum. Bol bol maydonoz biçtim anlayacağınız. Bataryası çok çabuk bitti gibi. Bugünkü uçuştan bir şey anlamadım. Yarın tekrar deneyeceğim.
  • Bugun ikinci denememi gerceklestirdim. Yine ruzgar vardi. Bir ara aldi basini gitti tarlada cihazi aradim. Daha sonra alisir gibi oldum. 1-2 dk. Havada kalabildi. Daha cok pratik yapmak gerekiyor. Ayrica bataryasi cok cabuk bitiyor. 2,5 saat sarj suresi cok uzun.

Bunlar haricinde cihaz stabil ve dayanikli. Ruzgarli yerlerde dikkat etmek lazim. Ayrica yaniniza cihazla birlikte verilen tornavidayi da almayi unutmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben de yeni aldım ama bi türlü havalandıramadım.Kalkacağı vakit önüne doru yatıyor .Nesini eksik ayapıyorum acaba.Bir de pervanelerin hepsi aynı hızda dönmüyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • nimetullah1967 N kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bu markanın bir başka modeline ait 7.4 volt 2200mah batarya var buna olur mu acaba.
    Kumanda da hangi mod seçili? Kullanım klavuzunu iyice okuyup, mode seçimini yapmanız gerekiyor. Pervane montaj yönlerine de dikkat etmek lazım.
  • okis kullanıcısına yanıt
    Slm.okis. Çift bataryayı nasıl bağlayıp kullanıyorsunuz acaba.
    kılavuz ingilizce anlamıyom ki bişi.Mode 2 de.Kanatların montajı doğru .
    ikisi birlikte bağlantısı yok sadece üzerinde taşıyor pil bitince siğer bat. bağlıyorum
  • Hafta sonu ilk uçuşumu yaptım. Maalesef hayal kırıklığına uğradım. Alet stabil, ama kuvvetli rüzgarda uçurtma gibi savrulup gidiyor. Motor gücü zayıf kalıyor. Daha güçlü motor takılsa belki iş görür, fakat hangi motoru nasıl takmak lazım bilmiyorum. Tecrübesi olan var mı?
  • Haftasonu 8. Ucusumu gerceklestirdim. 6. Ve 7. Ucuslarda aniden guc kesme problemi vardi. Bu ucusta pik yapti. Neredeyse 10sn de bir 4 motor durarak alet yere dusuyordu. Dusmeden gazi sifira cekip yukselttigimde yakalayabiliyordum. En son alet dayanamayip yere cakildi. 2 saat arayip buldum. Su an ondeki iki motor calismiyor. Gearbest ile iletisime gececegim. En olmadi icini soker bakarim.

Haklisiniz ruzgarli havada cok savruluyor. Zaten bu problemler ilk oldugunda 3-4 dk.ruzgarla savasti ondan sonra ortaya cikti.

• Urun benin elimede cuma gunu geldi bos alanda ucurmayi denedim ruzgar alip götürüyor. Yavas yavas cozuyorum. Pil olayi icin youtube dan görmüştüm 2800 mah lik pille daha uzun ucurabiliyo. Home tusuda kafasina gore 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayanlar icinde mod iki sol taraftaki guc ayarlama tusundan 0 a ve beginner modda alismak lazim sahsen ben oyle yaptim. Daha kontrollü ucus oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar , MJX X101 sipariş vermek istiyorum fakat gümrükte takılır mı diye korkuyorum , kutusu biraz büyük olduğu için sorun yaşarmıyım ? Tşkler
  • Benimki problemsiz geldi. 70 dolar civariydi fiyat benim aldigim. Ama satıcı ile konustum daha garanti olsun diye 60 dolar yazdirdim. En bankosu

• Arkadaşlar ben de siparişimi verdim ancak siparişten önce bu forumdaki olumsuz yorumları okumamıştım.Şimdi endişeliyim. bir haftaya kadar elime geçecek umarım.Sipariş sırasında gümrük sorunu yaşamamak için paket üzerine 29 dolar fiyat yazılmasını istedim sorun çıkarmadılar.kamera 4010 ile ve çift batarya ile sipariş verdim.
    rüzgarda savrulması kontrol edilememesi normal rüzgara dirençli olacak ürünün motoru daha güçlü olması gerekir.daha güçlü motor için de pilli değil yakıtlı model almanız gerekir ....rüzgarsız havada kullanacaksınız arkadaşlar başka çare yok...... ancak sinyal kaybı ile ilgili şikayetler var o da kullanıcı hatası mı bilemiyorum ürün elime geçince deneyip burdan bilgi vereceğim.
  • Merhaba arkadaşlar benim de X101 im salı günü geldi bir iki kere uçurma fırsatım oldu açıkçası ben beğendim sinyal kaybım vs. olmadı. Bir de olumsuz yorumlar çok olmuş biraz gözümü korkuttu ama bu drone diğer büyük profesyonel dronelara göre ucuz bir model hatta başlangıç için bile alınabilir modellerden bunu göz önünde bulundurup yorum yapmak gerek bence bu sebeple ben beğendim. Sinyal kaybı yaşayan arkadaşlar mjx infpv kameralarıyla mı uçuş yapıyordunuz? Bu kameralardaki wireless sinyalleri kumanda sinyalini karıştırıp kesintiye sebep olabiliyor.

• Bende bu cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, sj 4000 wifi ile gayet eğlenceli. Yedek pil kesinlikle şart! Sipariş ettim aliexpresten henüz gelmedi. Cihaz amatör kullanım için gayet iyi, biraz profesyonellikten bahsederseniz zayıf kalır girmeyin. Dayanıklık olarak kasa gayet sağlam, epeyi kazalar yaptım kasada pervanelerde bir sıkıntı yok fakat ana kart zayıf. Uçuşa etki etmeyen ama hissedebildiğim ufak tefek sıkıntıları oluyor bazen. Birde bu askıda kalma dediğiniz özellikle neyi kasdediyorsunuz anlıyamadım onu?

• oguzhan mobile O kullanıcısına yanıt
    Havada askıda kalma teknolojisi nedir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.