Merhaba arkadaşlar geçen ay bu başlıkta belittiğim cihazdan aldım cihaz rootlu geldi sonra root için güncelleme istedi bende güncelledim sonra cihazım ekranda smart tv yasında kalıyordu aynı telefonlarda samsung veya sony yazısı gibi bende cihazı açtım içinden reset tuşunu buldum ve RKBatchTool-v1.8 programı ile cihaza firmware buldum (update-rk3229_5.1-R_BOX-ota_v3-20160615.img) çaktım cihazı televizyona taktım yeşil ekran geldi cizah açılmadı gene firmware attım şimdi cihazı reset tuşu ile basarak açtığımda RKBatchTool-v1.8 programı bile görmüyor yardımcı olabilek birieri varmı.
İyi akşamlar hocam. Konuyu açalı uzun zaman olmuş, ben de aynı sorunu yaşadım ve forumdan arayınca sizin yazınız geldi karşıma. Ben de sizin yaptıklarınızı aynen yaptım, cihaza enerji geliyor, küçük mavi ışığı yanıyor, fakat cihazı PC görmüyor bile. Resmen elimde patladı cihaz. Umarım en kısa zamanda bu sorunu çözen birileri çıkar. Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme