Şimdi Ara

mk lol kullananlar ban yemeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya devam ediyorum yolla bulsunlar ipden banlıcaklarmı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Orijinalden alıntı: kazee

Ben kardeşim ve smurf hesabımdan kullanıyorum ban yemedim enayiler ölsün mklolden selamlar

Riot a ticket atacağım simdi. İp adresinden baglandigin hesapları bulup sorgularlarsa belli olur ve ban yersin biliyorsun değil mi?

Gerek yok kardesim biz süleyman abiyle ip adresini bulduk direk evine gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevirmen X

Her türlü ban sebebi mk jogo skin içinde kullansan farketmiyor daha yeni son uyarı yaptılar.

sırf replay için kullananlara haksızlık, zaten oyun içi jungle timer var haksız bi kazanç elde ettiğini sanmıyorum. oyun içi record sistemi getirdikten sonra bu tip uygulamalar yasaklanmalıydı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenginler ölsün mk jogo dan selamlar.ban man yok.
  • Afedersiniz ama arkadaşlar şuan stabil çalışan bir replay programa ihtiyacım var 3g de olduğum için hepsini indirip deneyemiyorum. Önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekamran

Afedersiniz ama arkadaşlar şuan stabil çalışan bir replay programa ihtiyacım var 3g de olduğum için hepsini indirip deneyemiyorum. Önerisi olan var mı?

OBS ile kaydedebilirsin oyunlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Orijinalden alıntı: Çevirmen X

Her türlü ban sebebi mk jogo skin içinde kullansan farketmiyor daha yeni son uyarı yaptılar.

sırf replay için kullananlara haksızlık, zaten oyun içi jungle timer var haksız bi kazanç elde ettiğini sanmıyorum. oyun içi record sistemi getirdikten sonra bu tip uygulamalar yasaklanmalıydı

mk jogo dışında da kayıt programları var riot mk jogo programına karşıyım diyor ama adamlar ayırt edemezler kim kayıt için kim skin görünümü için kullanıyor direk program a ban atarlar.
  • Çevirmen X Ç kullanıcısına yanıt
    ben genel olarak söylüyorum, lol record kullansa bile 3. parti yazılım oluyor sonuçta. oyun içi record sistemi getirip böyle bir uygulama yapsalar daha doğru olurdu
  • ama oyunda ana bacı küfürlere devam GG RİTO
  • Uyarıdan sonra kullanmadım
    Banlanmamışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte ban yok,tr de silmis supurmusler ahahah

• Fakirlere kotu haber. Dalga gecmek icin yapmiyorum her oyunda hile kullananlara sinir olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 23 Ağustos 2014; 14:59:04 >

• Allah'a şükür 2 hesapta tertemiz şuanda, gerçi skin programı dahi kullanmıyordum
  • Banlanacak o kadar adam varken oyunların gidişatına gram etki etmeyen dandik bir programı kullananları banlamaları da ayrı bir komik
  • lel
  • O kadar para verip skin cart curt alıyoruz.Ban az bile
    Fakirler :
  • Normal maçlarda o kadar script kullandım bi banlayamadın be riot.Banla da bırakalım şu oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.