Şimdi Ara

MKÜ TIP (HATAY) GİDİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.980 sıralama yapmışım 70 ayt netine rağmen neyse.Şuanki seçeneklere göre hatay makul görünüyor bilgisi olan varsa yardımcı olsa sevinirim veya gelebilecek üni tavsiyelerine de açığım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysjoe -- 19 Temmuz 2019; 16:10:7 >

• hataydansa hitit tıp
  • ordu rize vs de düşünülebilir
  • denizi olan yer her zaman bir tık daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysjoe -- 19 Temmuz 2019; 16:19:12 >
  • hatayın neyi var ya iskenderun minnak bir izmir değil mi?
  • Meraksorusor M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Hatay Tıp çok kalabalık ve kadavra sıkıntısı var demişti bir arkadaşım.Bu yıl nolur bilmiyorum.Hatta yatay yapabilecek bir arkadaşım Hataylı olmasına rağmen gitmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorBurakBey2 -- 19 Temmuz 2019; 16:21:12 >
  • O sıralamaya mis gibi dişler geliyorken ben bu illere gitmem diyenler +1
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    düşünmüyor değilim aslında
  • Barış hocayla konuş o orda okuyor
  • Hocam, eğer tarihi şeylerden hoşlanıyorsan gel derim Hataylı'yım. Üniversite Hatay'ın merkezi olan Antakya bölgesine göre daha büyük bir şehir gibi zaten sadece üniversite için geleceksen daha fazlasında gözün yoksa, daha iyi alternatifler yok diyorsan buyur kapımız açık size. :)
  • Elawachi kullanıcısına yanıt
    hacım ara sıra kafa dağıtabileceğim mekanlar var mı? eğlenmek de isterim ünide
  • Var hocam, onları merak etmeyin. O kadar da vahim bir şehir değil. Ama fazla birşey de beklemeyin size burada olmayan şeyleri söyleyip ümitlendirmeyeyim. Bu arada ben normalde bu yıl sınava giriyordum ama Sosyal Bilimler çıkışlı olacağım 5 yıl okuyorum. 1 yıl dil eğitimi gördük. Sınav temposu için nasıl çalışmalıyım ? Çok böyle aşırı kendimi kasmama gerek var mı ? Eşit Ağırlık öğrencisiyim. 11.sınıfa yeni geçtik işte. :D
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    nE ?
  • Hitit Tip > Kars Tip
  • suri suri suri
  • Benim sıralamam da 13.993
    Bizim sıralamamızda zorunlu tercih yapmak zorundayız hocam.
    Şimdi gelip şehri övemem/gömemem(Zaten çok bilgim de yok.) Tıp kazanmak için ciddi sebeplerin varsa gidilir yoksa gidilmez. Bence bu kadar basit.
    Benim de aklımda Hatay var belki yazabilirim. Forumda memnun olanlar da gördüm olmayanlar da gördüm.
    Bana sorarsan zaten sosyal ortam vs. aramak pek mantıklı değil. Zaten tıp okurken nasıl bir sosyallik yaşayacağız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 19 Temmuz 2019; 17:4:13 >
  • Elawachi kullanıcısına yanıt
    hocalar iyise dersi dinle her gün bi miktar bak konulara iyi değil ise bi tık daha sıkman gerekecek kendini ve kendine vakit ayır bunu yapmazsan kişiliğin bozulur istemeyeceğin,istenmeyen bir adam olur çıkarsın keyifli bir sene geçir ama dersleri de ihmal etme
    11 de verimli ders çalışmayı öğreniyorsun ve seneye bunu kullanıyorsun
  • dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    tıp okuyup da eğlenen arkadaşın yok mu yanlış düşünüyorsun bence.Muğla bir araştır derim okuyan arkadaiım vardı memnundu ama uninin yeri kötü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.