Şimdi Ara

MMA Başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım. 8 Aydır Bursa'da Boks yapıyorum.
    Şuan bazı durumlar gereği amcamın yanına İstanbul'a gitmem gerekiyor.
    Yumruklarımın oturduğunu düşünüyorum, artık MMA yapmak istiyorum.

İstanbul'da bildiğiniz en iyisi diyebileceğiniz bir salon var mıdır?
    MMA isteme amacım yerde kavgayı öğrenme. Şöyle örnek vereyim Conor MCGREGOR biliyorsunuzdur. Bu adam spora boks ile başladı sonra MMA ile tanıştı. Yerde kilit alma kilitten kurtulma vb. çok iyi değil ama yerde kavga edebiliyor.
    İstediğim tam bu şekilde bir dövüş stili. Yumruklarım ve tekmelerimle kavga etmek istiyorum ama karşıda ki adam sağlamsa tutup yere attığımda yerde bir şey yapabileyim.

İyi Forumlar.

• Murat Kazgan'ın Kazgan ACADEMY diye bi mekanı var. Türkiyede alınabilecek en iyi mma eğitimi orada diye düşünüyorum. Kendisi müsabık mma sporcusu zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winggchunn1 W kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı tekrar tekrar okursan "çok iyi, harikulade, müthiş, kusursuz " değil " türkiyede alınabilecek en iyi" ifadesini kullandığımı idrak edebilirsin. Murat Kazgan iyi bir mmaci olabilir olmayadabilir ama sokak aralarında merdivenaltına kafes döşeyip 300 500 tlye ders verenlerden daha ehil biridir

Düzenleme : yahu uyku sersemi nickine dikkat etmemişim bi de cevap verdim sana. Bıkmadın mı ucuz trollüklerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 5 Mart 2017; 13:44:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeniz için teşekkürler. Murat Kazgan konusunda bende eleştiri duydum bayağa. Ama Türkiye'de en iyisi olabilir tabi. İzlemeye gideceğim antremanlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Yazdığımı tekrar tekrar okursan "çok iyi, harikulade, müthiş, kusursuz " değil " türkiyede alınabilecek en iyi" ifadesini kullandığımı idrak edebilirsin. Murat Kazgan iyi bir mmaci olabilir olmayadabilir ama sokak aralarında merdivenaltına kafes döşeyip 300 500 tlye ders verenlerden daha ehil biridir

Düzenleme : yahu uyku sersemi nickine dikkat etmemişim bi de cevap verdim sana. Bıkmadın mı ucuz trollüklerden.

murat hocan da aylık 250-300 liraya eğitim veriyor :D
    20 kişi gelse, 250x20=5000 tl çok güzel para :D
  • Bak bunun yerine sana tavsiyem madem boks bilgin var yanına BJJ veya Judo eklemen.Arta oran kalırsa fitness yapabilirsin.Tabi sade boks ile olmuyor tekmede lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha unutmadan.Pendikte Kaan ayhan ve selim buğur ders veriyor bildiğim kadarıyla.Selim buğur MMA cı ve Jeet kune do da bruce lee oğrencilerinden ders almış bir sifu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MMA - UFC - Bellator Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim Bursa'da hangi kulüpte boks yapıyosun bende başlamak istiyorumda

• AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu çocuğun mesajlarını itinayla şikayet edin rica ediyorum. Yöneticileri de bilinçlendirelim, dövüş sporları bölümü kurtulsun artık safralarından.
  • Arkadaşım düz bjj öğrenirsen daha avantajına olabilir. Önceden ben de mma için kazganı öneriyordum ama artık malesef iyi bir eğitim verdiklerini düşünmüyorum. Türkiye koşullarında ayakta dövüşmeyi bilen birinin mma dövüşmek için bir bjj salonundan eğitim alması kendi lehine olacaktır nitekim çoğu sporcuda böyle yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.