Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
23
Favori
49.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi açıklama henüz yok ama yarın Khabib-Al Iaquinta maçının kesinleştiği haberleri geliyor. Umarım kadınlar unvan maçı teselli edecek kadar iyi olur, bu hafta yıkım üstüne yıkım oldu.
  • Gecenin maçları:

MMA - UFC - Bellator Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 7 Nisan 2018; 18:41:18 >
  • GSP Khabib maçında orası yıkılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMA - UFC - Bellator Ana Konu

Güle oynaya kazandı Khabib. Max ve Tony karşısında bu kadar ciddiyetsiz dövüşemezdi, Iaquinta cesur bir adam ama Khabib'in seviyesinden çok aşağıda.

• Arkadaşlar UFC maçlarını TR den canlı yayınlayan kanal var mı mesela usa fox tv filan? Yayınlıyorlarsa TR saati ile kaça denk geliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Bazılarını canlı olarak S SPORT yayınlıyor, eğer event amerikadaysa türkiye saati ile sabah 5'de başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Nisan 2018; 16:23:24 >
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    S Sport önemli kartları canlı yayınlıyor ama Amerika yayınları çok geç oluyor. Tekrarını da gece 12'de veriyorlar. Avrupa kartlarını canlı yayınlıyorlar mı bilmiyorum ben hiç oturup da S Sport kanalından UFC maçı izlemedim, izleyemedim.
  • S sport dan başka maçları yayınlayan yok o zaman?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dustin Poirier 4. rauntta nakavt etti Gaethje'yi. Gaethje'nin UFC'de çıktığı 3 maç da gecenin maçı seçildi. Adam tam bir savaşçı, hiç geri vites yok.
  • Şahsi düşüncem Khabib 0 yenilgisiz MMA kariyerini emekli edecek.
  • Net olmamakla beraber Atakan'ın UFC'de dövüşeceği haberleri var. Gökhan Saki Glory'de dövüşürken Atakan'ı da organizasyona dahil etmişti, şimdi de UFC'ye getiriyor sanırım. UFC Türkiye pazarına girmek istiyor ancak sadece Gökhan ile yapamaz bunu. Türkiye'de bir gece düzenlese en az 3-4 tane Türk kartta olmalı.

Ahmet Kayretli var bir de, çok iyi striker. Muay Thai kökenli, yer oyunlarında zayıf kalıyor ancak stili yeni nesil UFC izleyicisi için uygun. Conor ile birlikte daha çok ayakta dövüşen sporcular görmek istiyor UFC izleyicisi.

Ben yakında UFC'nin yeni Türkleri organizasyona dahil edeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Net olmamakla beraber Atakan'ın UFC'de dövüşeceği haberleri var. Gökhan Saki Glory'de dövüşürken Atakan'ı da organizasyona dahil etmişti, şimdi de UFC'ye getiriyor sanırım. UFC Türkiye pazarına girmek istiyor ancak sadece Gökhan ile yapamaz bunu. Türkiye'de bir gece düzenlese en az 3-4 tane Türk kartta olmalı.

Ahmet Kayretli var bir de, çok iyi striker. Muay Thai kökenli, yer oyunlarında zayıf kalıyor ancak stili yeni nesil UFC izleyicisi için uygun. Conor ile birlikte daha çok ayakta dövüşen sporcular görmek istiyor UFC izleyicisi.

Ben yakında UFC'nin yeni Türkleri organizasyona dahil edeceğini düşünüyorum.
    Atakanı pis harcarlar octagonda , hiç şansı yok. Bana sorarsan yemez de zaten :)

• Tekin G. kullanıcısına yanıt
    MMA çok farklı bir branş. Mesela Saki'nin de ben UFC'de kemer alabileceğini düşünmüyorum. Ne kadar iyi striker olursan ol, yer oyunlarında zayıfsan bir yere kadar gidebiliyorsun. Mesela dediğim Ahmet Kayretli, Atakan ile Muay Thai milli takım kadrosundan arkadaşlar. Ayakta çok iyi gerçekten, eski UFC dövüşçüsü Nick Pace ile karşılaştı hatta Dana White izledi maçı. Ayakta çok iyiydi, Dana da zaten belirtti bunu ama 3. rauntta submission ile kaybetti maçı Ahmet. O maçı kazansa UFC'de dövüşüyordu şimdi.
  • Dmax, Bellator yayın haklarını satın almış. Haftaya cuma sanırım ilk yayınlarını yapacaklar.

• yaklaşan MMA dövüşlerinin takip edilebilmesi için şöyle bir site açmışlar:
    https://www.whenarethefights.com/
    https://twitter.com/whenarefightson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Damage -- 20 Mayıs 2018; 1:46:38 >
  • Liverpool gecesini saat 21:30'dan itibaren S Sport kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Stilini çok beğendiğim iki dövüşçü, Thompson ve Till gecenin ana maçı.
  • bölüm ölmüş
  • O değilde bu kickboxing olayı dünyada bitti, bir ara kickboxing altın çağıydı; semmy schilt, remy bonjasky, Jérôme Le Banner, alistair overeem, badr hari, gökhan sakiler şu an ise rico yenilmiyor, yenebilecek kimsede olmadığı için hiçbir heyecanı kalmadı. Rico mma'ye geçse iyi olur gloryde boş boş takılıyor rakip yok.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Kikcboks kitlesinin çoğu mma özellikle Ufc'ye kaydı .. İnsanlar artık ya boks ya da mma izliyor oldular ..

• Miocic'in cormierden sonra gelecek maçı blaydes vs volkov kazananı ile olmalı. Blaydes, miocici yenebilir.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.