Şimdi Ara

MMA yapan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen ne atarlı şeysin ya surda adam gibi bişey söyledim dimi okudugum kadarıyla serfitikası yok diye dimi ne bu sinir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

sen ne atarlı şeysin ya surda adam gibi bişey söyledim dimi okudugum kadarıyla serfitikası yok diye dimi ne bu sinir :)
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 26 Kasım 2014; 22:50:07 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uni-mma -- 16 Şubat 2013; 21:46:14 >
  • # Semih --
    Sertifikalarımız var Semih; TC 2. kademe resmi antrenör, Brezilya Uluslarararası antrenör sertfikamız var tabii ki. Sen yanlış anlamışsın kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uni-mma -- 16 Şubat 2013; 21:53:33 >
  • ...sildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:16:36 >
  • Yeni kayıt olmuşsunuz 9 mesajınız var,daha önce ki nikiniz ne idi ? anımsayamadım da ?
  • .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:16:12 >
  • ...silindi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:18:50 >
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 26 Kasım 2014; 22:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chief of Tabernacle

...sildim...
    Taylan Keser in spora başlangıcı 16-17 yıl önce goju-ryu karate iledir,-Avcılar Tunçel Spor Merkezi- , Taekwondo sonradır Avcılar Karatay taekwondo, 2000 li yıllarda Sami Akın kickboks, thai boks Şirinevler,
    2003'den beri İtü kickboks ve taekwondo kulübünde antrenörlük ,http://www.youtube.com/watch?v=3fku8Wokr3k
    -2004 MMA başlangıcı, kendi aramızda yabancı uyruklu arkadaşlar ile birlikte MMA genel idman ve GJJ ile başlangıç.
    Kalanında da çok isim gelip gitti aramıza, Grappling den MMA şampiyonları , idman seminer devam vs de
    2009 Yılmaz Çeken'le birlikteliğimiz ve arkadaşlığıızın başlangıcıdır, Hayrullah Camadan hocamızla da birlikte projelerimiz dostluğumuz devam etmektedir. Milli takım güreş hocası Şaban Hoca Güreşte destekçimizdir. 40-50 yaşında bu kadar kıymetli hocalarla anlaşmamız , eksik olmasınlar bizi takdir etmeleri bize eğitimimizde ve yolumuzda doğru olduğumuzun göstergesidir inşallah.

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uni-mma -- 16 Şubat 2013; 21:52:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uni-mma

Taylan Keser in spora başlangıcı 16-17 yıl önce goju-ryu karate iledir,-Avcılar Tunçel Spor Merkezi- , Taekwondo sonradır Avcılar Karatay taekwondo, 2000 li yıllarda Sami Akın kickboks, thai boks Şirinevler,
    2003'den beri İtü kickboks ve taekwondo kulübünde antrenörlük ,http://www.youtube.com/watch?v=3fku8Wokr3k
    -2004 MMA başlangıcı, kendi aramızda yabancı uyruklu arkadaşlar ile birlikte MMA genel idman ve GJJ ile başlangıç.
    Kalanında da çok isim gelip gitti aramıza, Grappling den MMA şampiyonları , idman seminer devam vs de
    2009 Yılmaz Çeken'le birlikteliğimiz ve arkadaşlığıızın başlangıcıdır, Hayrullah Camadan hocamızla da birlikte projelerimiz dostluğumuz devam etmektedir. Milli takım güreş hocası Şaban Hoca Güreşte destekçimizdir. 40-50 yaşında bu kadar kıymetli hocalarla anlaşmamız , eksik olmasınlar bizi takdir etmeleri bize eğitimimizde ve yolumuzda doğru olduğumuzun göstergesidir inşallah.

-----

Alıntıları Göster
    ...silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:15:45 >

• ...silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:58:41 >
  • MMA meselesine gelince benim fikrim direk başlasınlar, çapraz idman da genel idman da yapsınlar; eşit ağırlık dövüşçüleri başarılı bugün artık.
    biz de Koredeki gibi taekwondo eğitimi de yoktur belki, ama salon vardır, hepsi de emekçidir baştacıdır, hep birlikte daha güzele gidilecekse gidilir , köstek olmak değil yapıcı öneri farklıdır .
    Biz verdiğimiz eğitimi sunuyoruz, gören talep ederse Allahın izniyle bildiğimizi veriyoruz. tabii ki bildiğimizi daha da arttırmak yönünde gidiyoruz bir yandan da.
    Yurtdışındaki salonlar çeşitlidir, yurt içi de çeşitlenecektir süreçle. Burada özellikle MMA için belli bir anlayışa sahip, hele ki Üniversitelerde tanıtılması bence avantajdır. buna teşekkür eden çoktur. Biz dövüş sporlarını akademik olarak da tanıtma, halka da genele yayma ve bu sporlarda insanların savunma ve spor ihtiyaçlarını giderme hedefindeyiz. şampiyon yetiştirmek şu an hedefimizde değil. süreç içinde çoğalan sporcuyla , bu sporcuların projelendirilmeleriyle mümkün hale gelecektir.
    Bizim için sağlıklı ruh ve beden öncelikle esastır.Akademilerde steroid vb yasaktır, akademiye gelen insanların memnuniyeti ve huzurlu bir ortam ilk sırada yer alıyor.
    Katılmak isteyen sağlıklı kafa yapısına sahip olduğu sürece kapımız açıktır tekrarlayayım.
    ** okuyan da herkes selamette sağlıcakla kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uni-mma -- 17 Şubat 2013; 2:20:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uni-mma

MMA meselesine gelince benim fikrim direk başlasınlar, çapraz idman da genel idman da yapsınlar; eşit ağırlık dövüşçüleri başarılı bugün artık.
    biz de Koredeki gibi taekwondo eğitimi de yoktur belki, ama salon vardır, hepsi de emekçidir baştacıdır, hep birlikte daha güzele gidilecekse gidilir , köstek olmak değil yapıcı öneri farklıdır .
    Biz verdiğimiz eğitimi sunuyoruz, gören talep ederse Allahın izniyle bildiğimizi veriyoruz. tabii ki bildiğimizi daha da arttırmak yönünde gidiyoruz bir yandan da.
    Yurtdışındaki salonlar çeşitlidir, yurt içi de çeşitlenecektir süreçle. Burada özellikle MMA için belli bir anlayışa sahip, hele ki Üniversitelerde tanıtılması bence avantajdır. buna teşekkür eden çoktur. Biz dövüş sporlarını akademik olarak da tanıtma, halka da genele yayma ve bu sporlarda insanların savunma ve spor ihtiyaçlarını giderme hedefindeyiz. şampiyon yetiştirmek şu an hedefimizde değil. süreç içinde çoğalan sporcuyla , bu sporcuların projelendirilmeleriyle mümkün hale gelecektir.
    Bizim için sağlıklı ruh ve beden öncelikle esastır.Akademilerde steroid vb yasaktır, akademiye gelen insanların memnuniyeti ve huzurlu bir ortam ilk sırada yer alıyor.
    Katılmak isteyen sağlıklı kafa yapısına sahip olduğu sürece kapımız açıktır tekrarlayayım.
    ** okuyan da herkes selamette sağlıcakla kalsın
    ....silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:58:17 >

• Godomanlar fedarasyon bilmem ne kurmuş pehhh Federasyonun verdiği hiç bir belgenin hiç bir değeri yoktur. Tamamen MMA sporundan uzak adamlar tarafından kurulmuştur. Hele ki BJJ federasyonu için söylenecek tek kelime yok. BJJ federasyonunun başında tek bir kişi olabilir o da Türkiye'de ki tek siyah kemer Burak Değer Biçer'dir. Federasyon başkanın BJJ yada MMA ile uzaktan yakından alakası yoktur. Federasyonun belge vermesi bu işi takip edenler için bir ''Hiç'' demektir. Burak Değer Biçer, Murat Kazgan, Ertan Balaban'dan alacağım kemerin çok daha fazla değeri vardır.

Federasyon filan bıraksınlar bu işleri. Onlar kimde kalkıp Antrenör olabilmek için belge veriyorlar. Önce kendilerini eğitsinler. Antrenörlük belgesini verebilecek tek kişi Burak Değer Biçer'dir çünkü tek siyah kemerdir. 3 günlük federasyon ve bilinçsizce kurulmuş bir federasyon. Sarı çizmeli mehmet ağa işleri bunlar, geçiniz lütfen. Federasyondan aldık bilmem ne diye kaymak yemeye de çalışmayalım lütfen.

Millet yıllarca uğraşıyor kuşak atlıyor ki, BJJ sporunda kuşak atlamak öyle kolay değildir, sonra geliyor 3-5 tane eski toprak, kendini çok yukarılarda gören adam biz bu sporun federasyonunu kuruyoruz diyor.
    Kısacası federasyona aldanmayın. Bu federasyon bu işi layığı ile yapan Murat Kazgan. Ertan Balaban, Burak Değer Biçer, Özgür Baş gibi hocalara yapılmış bir hakarettir. Bu yüzden bu federasyonu kale almayınız.

• ertan balabanın subeleri varmış ortamı da iyi sitelerden gordugum kadarıyla fiyat hakkında bilgisi olan var mı acaba ya da giden ?
  • Dostum istediğin spordan başla yaşın geç bile kalmış. İlk mesajda boksa git ayak öğrenirsin kickboxa git tekme öğrenirsin demiş bu nasıl bir şey :D Birincisi Box'da zaten tekme yok. İkincisi ilk ayak sonra tekme demiş ikisi farklı şey sanki Sen istediğinle başla. Ama benim tavsiyem kitleme tekniklerinden önce tekme, yumruk vs öğrenmen sonra MMA'ye geçmen.

MMA antranörlerinin bir belgesi yoktur olamaz çünkü federasyonu yok nereden alacak hocalar kendi bildiklerini öğretiyor gayette güzel öğretiyor gördüğüm kadarıyla. He nasıl yer açar Thai Boks Boks veya Kickboks herneyse antranörlüğü vardır bir spordan onu açar yanında da MMA verir o yüzden çoğu hoca zaten tekme ve yumruk dersleri de yapar ikisine birden git. Ya da direk MMA'de yumruk ve tekme vuruşlarını da gösterir. Hocanla konuşursun.

Benim arkadaşım Murat Kazgan'ın salonunda, bende 2. Dan Karateciyim, Kickbox, Kung-Fu, Aikido yaptım. Bunun yanında bende karma çalışıyorum, kendimi geliştiriyorum. Arkadaşta Murat hocadan öğrendiklerini yanıma geldiğinde beraber çalışıyoruz. Ben bir sporcu olarak sana bilinçli olarak söylüyorum. Yaşın daha geçmeden git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 21 Nisan 2013; 12:02:46 >

• TakashiMamooo kullanıcısına yanıt
    kesinlikle basla derim ancak TUrkiyede ogretemiyorlar ben turkiyede 2 yil thai box yaptim bi boka yaramiyor amerikadayim simdi 3 yildir mma yapiyorum acayip derecede faydasini gordum.3 ay bile yapsan yeterli olur 2 kisiyi indirmek icin :)
  • İstanbul Çapa'da Tuncay Arslan gözetiminde vuruşlarda Wing Chun ve Boks, yer tekliklerinde Sambo ve BJJ karmasının kullanıldığı MMA dersleri veriliyor. Ben 3 yıldır oradayım, tavsiye ederim. İlk ders ücretsiz olarak katılınabiliyor. Gelin görün, beğenirseniz devam edersiniz. En azından bir fikriniz olmuş olur.

Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri saat 20:00'da antreman başlıyor.

http://wingchunmmaistanbul.com/
  • evet.. mma sporu artık Türkiye' de de yaygınlaşıyor. eğer forum yönetimi için bir sıjıntı yoksa ilgili arkadaşları

https://www.facebook.com/mmaturkiye a bekleriz..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.