Şimdi Ara

MMA yapan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım MMA başlamayı düşünüyorum sizce faydası olurmu kendimi savunmayı öğrenmem gerekli

• dövüş sporlarında uzak doğu hariç hepsinin başı boks.tay BOKS,kick BOKS vs vs.yaşın daha ufak 1 sene boksa git iyice ayak hareketlerini vuruşları vs öğren.1 sene muay thai veya kickboksa git tekme tekniklerini öğren ondan sonra ya jiu jutsu yada mmaya git kaya gibi olursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

dövüş sporlarında uzak doğu hariç hepsinin başı boks.tay BOKS,kick BOKS vs vs.yaşın daha ufak 1 sene boksa git iyice ayak hareketlerini vuruşları vs öğren.1 sene muay thai veya kickboksa git tekme tekniklerini öğren ondan sonra ya jiu jutsu yada mmaya git kaya gibi olursun...

Mma hepsinin karışı mı olduğu için onu seçmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

quote:

Orijinalden alıntı: emrb

dövüş sporlarında uzak doğu hariç hepsinin başı boks.tay BOKS,kick BOKS vs vs.yaşın daha ufak 1 sene boksa git iyice ayak hareketlerini vuruşları vs öğren.1 sene muay thai veya kickboksa git tekme tekniklerini öğren ondan sonra ya jiu jutsu yada mmaya git kaya gibi olursun...

Mma hepsinin karışı mı olduğu için onu seçmiştim

sırf boksu öğrenmen 3-4 ay sürer onları oturtman 4-5 ay sürer.kick boks desen öyle.direk mmaya gidersen yarım yamalak kalırsın.mma dediğin zaten boks,muay thai,jiu jutsu.
  • ben 2 yıl mma 2 yıl güreş 4 yıl boks yaptım şuan boks yapmaya devam ediyorum eger sokakta kendimi korumak istiyorum diyorsan 1 sene boks yapman gerekliki yumrukların otursun 1 yıl içinde yumrukların oturur iskivler savunmalar ayak hareketleri öğrenirsin fakat boks ayaktayken işe yarar kolay kolay yaklaşamazlar boks yaptıktan sonra veya boksla beraber güreş yapmanı tavsiye ederim sokakta bi güreşçiyle boğuşmak oldukça yürek gerektiren bişey yere düştüğünde veyahut bi kaç kişi yatırdıklarında seni kendini kurtarmak veya onlarıda devirmen için faydalı olur boks ve güreş temel savunmanı sağlar mma saldırıyı öğretir mma de savunma değil saldırı öğrenirsin boks savunma ,savunma,ani saldırı sporu olduğu için kendini koruman konusunda daha faydalı olur
  • senin mercin ne, senden onay alınsın. bilgin olmadan yazma bu saatte cahilliğini ortaya koyma; bizi onaylayanları araştır bakim, sen kapısından girebilirsen ayrıca yorumlarsın.
    bizim nasıl mma yaptığımızı bilen bilir, bilgi sahibi olmak istersen gelir öğrenirsin. bilgin olmayan konularda yorumlarda bulunarak fodulluk yapma .
    insanları kandırmak bizim işimiz değil şükür. videolarız , belgeleriz
  • uni mma . cok güzel bi salonunuz var eğitim veriyorsunuz ama türkiyede gerçek mma öğreten 2 kişi var 1 tanesi anadolu yakasında 1 tanesi avrupa benim size lafım yok ama öğrencilerinizin ve videodaki çoğu kişinin guard pozisyonu çok kötü mma saldırı sporu olabilir guardını hep kapalı tutucaksın diye bir şey yokta orda 3 yumruk atan abimiz çok kötüydü be abi :D öyle bi aparkatmı yoksa direkmi ne anlaşılmıyo :D hele torbada calısan bi arkadas çok güzel dövüşüyodu digeri neyse umarım mma şampiyonları çıkarırsınız amac tartışmak değil sporcu yetiştirmek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazen açık guard da gerekli olabilir,
    illa kapalı guard lazım diyemeyiz.
    EDIT BÜDÜT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:13:22 >
  • -- "semihözel " kardeşim samimiyetle teşekkür ederim eleştirine ve bakış açına. hedef kitle ve gelen sporcunun hedefi çok şeyi belirliyor; spor yapmak isteyen, kendini savunmayı öğrenmek isteyenlere daha çok hitap etmek ilk hedefimiz. MMA şampiyonu ilk hedef değil, uzun bir yol. inşallah hayırlısıysa o da olur. Üniversiteler de start aldık, ardından genele doğru yöneldik
    . amaç faydalı olmak inşallah. salonu beğendiysen misafir olarak beklerim canım kardeşim; kapımız düzgün, sağlıklı kafa yapısına sahip olan her insana açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uni-mma -- 16 Şubat 2013; 21:44:07 >
  • ben taylan hocamla çalışıyorum asıl branşım muay thai Türkiyedede birçok derecem var kadromuzda 6 kez freefıght maçına çıkmış orhan kadir şanlı kardeşimizde, hayrullah camadan ve yılmaz çeken gibi Türkiye nin en iyi ve en tecrübeli milli takım antrenörleri var ve sağolsunlar destekçilerimizdir. hocamızın sadece taekwondo geçmişi yok spora hayatına o branşla başlamış. bu işlerle uzaktan yakından alakan varsa azcık yakın arkadaşı olan yılmaz çekenden de ders aldığını görüyosun. adam hayatını vermiş spora sen spor nedir bilmezken o mma yapıyodu 2004 den beri. klavye başında hakikat tespit edilmez yerimiz belli gelirsin izlersin.
  • Ben bursada başladım mma ya hocamızın geçmişi çok başarılarla dolu bu arada 2 yıl boksa git 2 yıl kickboxa git diyenler mma seçmemin sebebi karma dövüş sanatı olması ve 4 yılımı ayrı ayrı harcamaktansa 4 yılımı sadece mma ya veririm daha iyi
  • #cocunut55 biraz terbiyeli olmak meziyet, ki internette herkesde bulunmuyor bu günde.
    inşallah sana da nasip olur, terbiye öğrenmen temennisiyle başlayayım yazıma
    ;
    haddimi sen belirleyemezsin bu senin haddin değil , sen kendi haddini bil evvela o sana yeter.
    bilmiyorsan en azında cahillğinin biraz ışık alması için bir faydamız olsun ; hem mühendis hem sporcu çok adam vardır spor camiasında. saymakla bitmez;Muaythai federasyon başkanı Halil Durna -İTÜ-, Muaythai ilklerden Ercan Gürgöze -İTÜ-, taekwondo ilklerden çift bölüm mezunu Galip Yalçınkaya -İTÜ - bizim MMA kadromuz -İTÜ- vsvs dünyada da bu şekildedir. ve bu insanlar olarak spor öğretmekten ve bilgi paylaşmaktan hoşnutuz.
    ki bu spor camiası için son derece olumludur.
    Brezilyadan da Türkiyeden de eğitmenliğimiz mevcuttur. Sporun içinden gelmenin yanı sıra bu belgeler için Beden eğitimi yüksek okullarından dersler vermeniz gerekmektedir aynı zamanda.
    Federasyonları beğenmiyorsan derdini federasyonlara anlat, alabiliyorsan git 2 haftada al görelim - lafla olmuyor .
    Belki seni şaşırtacak ama, ne federasyonlar ne de biz senin takdirin için çalışmıyoruz, hatta seni bilmiyoruz bile. bilgisayar başında kurduğun dünyadan haberdar değiliz, bu gerçekle de yüzleş.
    dediğim gibi kapımız düzgün, sağlıklı kafa yapısına sahip olan her insana açıktır.

• ...silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 16 Şubat 2013; 21:13:52 >
  • neyini tartışıyonuz yahu adam parasını sömürüyo olabilir ama eğitiyo sonucta sonuca bakcan :D ben çok biliyorum sampiyon yetiştirmek için çocuktan para almayıp spor yapmış olmak için olana kitleyeni sonucta öğretiyo yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

neyini tartışıyonuz yahu adam parasını sömürüyo olabilir ama eğitiyo sonucta sonuca bakcan :D ben çok biliyorum sampiyon yetiştirmek için çocuktan para almayıp spor yapmış olmak için olana kitleyeni sonucta öğretiyo yani :D

arkadaşım bana göre hayatında araba sürmemiş biri araba sürmeyi öğretemez,
    aksini iddia eden olucaktır tabiki ama bu böyle

• Çok keyifli ve güzel bir Muaythai ve MMA idmanı arkası ortalığın hali enteresan , bir miktar üzücü arkadaşlar.
    Öncelikle hayatta kimlerle birlikte olduğumuz çok önemli, hamdolsun salon ve idmanlarda çok huzurlu ve keyifli bir ortamamız var. Aklı başında olanları, edep bileni bekleriz. yaptığımız idmanlar ortamımız belidir.
    ---------------------------------------------------------------------------
    ** Coconut55 kendine hayal dünyasında netten bir dünya savaş sanatları başkanlığı kurmuş , Allah yardımcın olsun, edep versin.
    edepsiz ve hayasız olan sana laf anlatmaya çalışmaya gerek yok, derdin hayvani nefsinle hayvanlaşmak. bu pis yolunda yanlız kal.
    Hz. Ali'den 2 tümce yazacağım, bu sana yeterlidir inşallah:
    .. Cahil ve ahmağa en güzel cevap susmaktır. - Hz.Ali..
    .. Kalbi kör olan anlayışsızın gözünün görmesinin ona faydası yoktur. -Hz. Ali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uni-mma -- 16 Şubat 2013; 21:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 26 Kasım 2014; 22:47:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellstar71

Neden Mma hocası olmasın arkadaşım ? Müsabık olmak başka,eğitmenlik yapmak başka.Metodolojiyi biliyor ise,çözümleme ve sentezleme kapasitesine sahip ise, ve bilgiyi aktarabiliyorsa yapar ! Size ne nereye gittiğinden geldiğinden,sizi ilgilendirmez ki ? Sizden icazet mi almak gerekiyor ? Klavye başında tatlısu kabadayılığı yapmayın.Erkek adam gelir yüzüne söyler ! Ben Küçükyalı Camadan spor kulübünde 19:00 - 20:00 dersi veriyorum,1986 yılından Sn.Hayrullah Camadan hocamın öğrencisi ve asistanıyım.Şu anda müsabık da değilim,sizden icazet mi alacağım ? siz kimsiniz ? Buyrun gelin salona, girin antremana kendiniz görün,başkalarının borazancılğını yapmayın.

Burak Bulut
    msn : burulut@hotmail.com

MMA hocası olması için serfitika alması gerekiyor belli bir süre kurslara gidip kurs sonrasi sinavlarla hocalık belgesi alabilir ama eskiden dövüşüp sonradan öğretiyosa o hoca değildir sadece eğitim yardımcısıdır ben spor akademisine antrenorluk için giriyorum zaten akademide boks yok akademiden sonra antrenörlük sınavlarına girip boks antrenörlüğü belgesi alacagım inşallah eğer hocanızın serfitikası varsa lafım yok ama okudum yorumlardan anladıgım kadarıyla yok

sende ole bı anlatmıssınkı antrenorluk belgesı almak nasıl bırsey bılıyormusun?
    anlatım sana sokaktan gecen adamı cevır hıc spor yapmamıs olsun ona bıle belgeyı verıorlar parasını verırse

• hımm bizim salonda 3 yıl hazırlanan var antrenörlüğe parasını vermeden :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 26 Kasım 2014; 22:49:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.