Şimdi Ara

MMM MİGROS BİTİŞİĞİNDEKİ DÜKKANA NE AÇILIR... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Kafe mantıklı duruyor biraz da dükkan önüne taşın hatta kapatabilirsiniz de. Sadece kahve de değil özel tatlılar falan. Alışverişten çıkan millet doluşur. Ayrıca site güvenliği olduğu için gençler falan da takılır iyi olabilir. Yanda falan hiç mi dükkan yok?oraya da maç yayını falan yapabileceğiniz bi yer fena olmaz diye düşünüyorum

Ben migrosla 140 m2 lik bir kose dukkanin arasinda kaliyorum , yana devam etme imkani yok sadece on kullanim alani 20 m2 kadar olabilir dukkanin kendisi de 60 m2...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • immortal112 kullanıcısına yanıt
    Site aslinda sokak arasinda ana bir caddede filan degil yani , bitkac tane kafeyi kaldiricagini sanmiyorum...Ancak daire fiyatlari 400 ile 1200 tl arasinda degisiyor ve neredeyse % 70 i satildi

• Internet cafe yada ps cafe acabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Kahve ile ilgili bi dükkan olabilir. Mesela kahve diyarı gibi.

O tarz cafeler en az 100 m2 istiyorlar maalesef oyle bir imkan yok dukkan 60 m2

Dükkanın dışınada taşarsınız biraz? Mesela bahçe gibi dükkanın önünü çitle sararsınız. O sardığınız yere birkaç masa atarsınız. Tabi dükkanın çevresi buna uygunsa. Yoksa benim aklıma başka bişey gelmiyor.

Onde 20 m2 bir alana yayilma imkani var ancak kafe is yapar mi tutar mi bilemiyorum

• Bizim buradaki Migrosun yanında Osmanlı tarzı bir Kahveci olsa sırf merakımdan giderim.

Birde hocam sizdeki görsellik çok önemli ben bir liseli olarak sıcakkanlı biri ararım mesela.

• Chalinder kullanıcısına yanıt
    Ss isteriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

Bizim buradaki Migrosun yanında Osmanlı tarzı bir Kahveci olsa sırf merakımdan giderim.

Birde hocam sizdeki görsellik çok önemli ben bir liseli olarak sıcakkanlı biri ararım mesela.

işte ne tarz müşteriye hitap edeceğiniz çok önemli bu konuda.....Bizim hitap edeceğimiz müşteri portföyü genelde çocuklu aileler olacak , gelir düzeyi üst seviyede çünkü daire fiyatları dediğim gibi 400 binden başlıyor 1+1 ler 1.250 tl ye kadar çıkıyor mustakil olarak...

O yüzden daha çok bu kesime hitap edebileceğim bir fikir gerekiyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Ss isteriz

Mobilden resim atmayı bilseydim daha neler atardım neler..

• quote:

quote:

Bizim buradaki Migrosun yanında Osmanlı tarzı bir Kahveci olsa sırf merakımdan giderim.

işte ne tarz müşteriye hitap edeceğiniz çok önemli bu konuda.....Bizim hitap edeceğimiz müşteri portföyü genelde çocuklu aileler olacak , gelir düzeyi üst seviyede çünkü daire fiyatları dediğim gibi 400 binden başlıyor 1+1 ler 1.250 tl ye kadar çıkıyor mustakil olarak...

Şimdi aklıma geldi Nargileye işine bir bakın hocam sigara içen babalar çok sever bu tarz şeyleri.

• quote:

quote:

quote:

Şimdi aklıma geldi Nargileye işine bir bakın hocam sigara içen babalar çok sever bu tarz şeyleri.

nargile için artık yeni yasa gelecek yarı kapalı alanda bile içilemeyecek hatta mekan kapı onlerinde bile tütün kullanmak yasak olacak o yüzden işleri iyice öldürecek...

• Kim fatura odemeye uğraşıyor artık pizza kumpir mısır vs yap geç

• Play station kafe

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Hocam sermayeniz ne kadar?

100 bn tl civarinda... fikir guzel olursa arttirma imkani olabilir

Hocam mümkünse fotoğraf vs var mı?

• Kiraya ver, riske girme. Diğer dükkanlar açılsın. Sonra duruma bak.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sermayeniz ne kadar?

100 bn tl civarinda... fikir guzel olursa arttirma imkani olabilir

Hocam mümkünse fotoğraf vs var mı?

Maalesef foto yok su anda...

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan-51

Kiraya ver, riske girme. Diğer dükkanlar açılsın. Sonra duruma bak.

Tabii ki bir fikir sonrada hangisi daha cok is yaparsa o sektore girilir , ancak ilk acan her zaman kazanir dusuncesindeyim ....Sonradan acilan benzr dukkanlar ancak kacanlari kapar gibi geliyor

• Migros civarına 60 m2 dükkana açılsa açılsa Sayısal Loto ve iddia bayi açılır, deli gibide iş yapar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Migros civarına 60 m2 dükkana açılsa açılsa Sayısal Loto ve iddia bayi açılır, deli gibide iş yapar...
    hocam dönerci açabilirsin mesela döner her zaman tutar hep gider et ve tavuk olsun biraz da kaliteli yaparsın sadece site içine versen aksam 7 dedi mi o dönerler biter zaten asıl parayı sen içecekten kazanacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RovcaniN

hocam dönerci açabilirsin mesela döner her zaman tutar hep gider et ve tavuk olsun biraz da kaliteli yaparsın sadece site içine versen aksam 7 dedi mi o dönerler biter zaten asıl parayı sen içecekten kazanacaksın...

Alıntıları Göster
    Döner, sosis, hamburger satan bir büfe ve ya börekçi olabilir. Börekçinin de kâr marcı çok yüksektir. Çevredeki insanların yaşantısında da bağlı biraz.
  • Cig kofteci olur yine. Site icersinden bahsediliyor iyi is yapar bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.