Şimdi Ara

MMM MİGROS BİTİŞİĞİNDEKİ DÜKKANA NE AÇILIR... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RovcaniN

hocam dönerci açabilirsin mesela döner her zaman tutar hep gider et ve tavuk olsun biraz da kaliteli yaparsın sadece site içine versen aksam 7 dedi mi o dönerler biter zaten asıl parayı sen içecekten kazanacaksın...

Iste buna sicak bakabilirim gayet mantikli sadece doner yaparak is tutabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    başlıkta birinin de dediği gibi waffle de ekleyebilirsin isteğe göre gelen döner + waffle yaparsa:)) bide güzel kahve içmeye gelinicek bi mekan da olur maç yayını falan kendiliğinden gelir zaten

sitelerin en büyük eksikliği ellerinin altında dönerci olmamasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RovcaniN -- 3 Şubat 2015; 21:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Döner, sosis, hamburger satan bir büfe ve ya börekçi olabilir. Börekçinin de kâr marcı çok yüksektir. Çevredeki insanların yaşantısında da bağlı biraz.

Hocam borek isini arastirdim sabah 6 da satisa hazir olmasi gerek o beni biraz zorlar...ama diger doner ve sosisli isi fena fikir degil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Döner, sosis, hamburger satan bir büfe ve ya börekçi olabilir. Börekçinin de kâr marcı çok yüksektir. Çevredeki insanların yaşantısında da bağlı biraz.

Hocam borek isini arastirdim sabah 6 da satisa hazir olmasi gerek o beni biraz zorlar...ama diger doner ve sosisli isi fena fikir degil gibi

Hocam isi çok iyi bilmeden aman bulasmayim. Yillardir gida isine asinayim babam sayesinde, bazi yerlerde cok tutan yiyecekler bazi yerlerde dukkan batiriyor. Babam hep, borek isi benim bildigin en karli is der ticaret meslekleri icinde. Bu yuzden soyledim. Islak hamburger ve sosisiniz kaliteli ve uygun fiyatli olursa cok tutar bence. Hele de migros bir aile marketi ve cocuk vesaire cok oldugu icin bufe cok tercih edilir.

• Cigkofte aç oses olabilir hep alirim ben cigkofteci gordugum zaman cigkofte :D (bozuk oldu biraz yorgunum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 3 Şubat 2015; 23:09:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNetwork

Fatura ödeme merkezi aç arkadasım. hem maliyeti düşük hemde 450 daıreden bahsedıosun. karı koca 900 kisi demek bu.. elektrık su dogalgaz kredi kartı derken 6 ile çarpsan 5400 kalem tahslat şansın var 2-3 ıra alıyorlar galiba mınımum iyi para kazanısın. Sanıyorm bellı cırolardan sonra daha da kar payın artıyorda

en önemlisi ilk açılıs masrafların az olur. fastfood yapsan en az 50 mılyar ıcerıye para harcarsın. yemekler filan usta vs bı ton masrafın olur. paketçi vs derken motor alıcan ölüsü 5 personel olsa sigortaları ile birlikte 12-15 milyar ustayla birlkte masrafın olur. Motorların yakıt gidereri elektruk su vergi derken 20 milyar gider. Sen 30 milyar kazanacaksın k 20 mlyar verebl bunlara..

30 milyar kazanmak 30 a bölsen gnde 1 mlyar kar demek. dürüm satsan 10 tl den ki bu yüksek bi rakam gnde 100 parça dürüm demek bu.. kaldıki bu net kar dgil ciro.. senin bu net karı yakalaman için hergun 200-250 dürüm satman lazım ki masrafını cıkarsın sana da 100 drüm kar bıraksın. hergun ınsanların dısardan yemeyecegını de hesaplaman lazım.

Herkesin faturasini odeyecegini hesaplamak bahcelinin oy hesabina benzemis :) ben olsam toplam nufusun %5 i uzerine hesap yapardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam markalı olacaksa Cafe Nero öneririm.Ufak yerlere de açmaya izin veriyorlar.

Kendiniz açacaksanız Çiğ köfte + Mısır +Döner olabilir.

Ya da kendi kafenizi açın.

Alın kaliteli bir kahve makinesi,sonra iki tane güzel masa sandalye.

Lüks site ise ve cafe yoksa güzel olur.Mesela iki arkadaş gelir bir sohbet eder.

Ya da millet arkadaşını evde ağırlamak istemez kafeye gelir.
  • Hic bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Kebabci Çorbacı fast food tarzı şeyler.

Benimde aklima sadece fastfood geliyor , migros musterileri bu sekilde degerlendirilebilir...

Ben migrosta çalışıyorum zaten bizim mağazanın yanında hep fast food mağazaları var.

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel bir fikir geldi aklıma. Kuru kahveci? Hem kokusu etrafa yayılır insanlar kokladıkça almak isterler klasik tarzda döşenmiş bir kuru kahveci, yanında lokum, çam fıstığı gibi şeylerde satabilirsiniz.
  • Site içerisinde yaz ayları için oturulabilecek bir ortam mevcut mu? Site içerisi ile dükkanın bağlantısı var mi?

Her iki sorunun cevabı da evet ise yaz aylarında akşamı dışarıda site Bahçesinde geçiren aileler olacaktır.Yaz aylarında dondurma satışı da yapabileceğiniz bir konsept olabilir.

• Bilgisayar satış magazası da açabilrsin. herkesin evinde var sonucta servis verirsin ınsanlar elektronık bırsey alacagı zaman sana sorarlar o satıslardan da para kazanırsın dh da kk kulubunden ucuza mal edıp son kullanıcıya da ucuza satarsın beyaz esya bıle alır satarsın mesela zengınler sureklı samsung lg gıbı urunler alıyor bazı urunler secıp sok fıyat vs yazıp en azından dukkana gırmelerını saglayabılırsın yıyecek ıcecek ısı oturtursan cok karlı tabıkı ama hem kalıteı olacak hemde musterılerın kaprıslerı ıle ugrasacaksın yok gec gedı yk su eksık 5 tl aldıgın tost ıcın 100 tl lık laf yapacaklar sınırlerın saglamsa yıyecek ıcıce ısıne gır bu arada sımdı aklıma geldı kalıtelı bır lostra salonu da acabılırsın
  • Cigkofteci ac kazanmasan gel masrafini ben karsilayayim

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Cigkofteci ac kazanmasan gel masrafini ben karsilayayim

Bu çiğköfteciler kazanıyor mu? O kadar çoklar ki bizim şehir küçük orda bile 100metrede bir var. 15bin TL ye Samsat çiğköfte açmışlar. anlamadığım herkes çiğköfte sevmez ki...nasıl bu kadar potansiyel var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam markalı olacaksa Cafe Nero öneririm.Ufak yerlere de açmaya izin veriyorlar.

Kendiniz açacaksanız Çiğ köfte + Mısır +Döner olabilir.

Ya da kendi kafenizi açın.

Alın kaliteli bir kahve makinesi,sonra iki tane güzel masa sandalye.

Lüks site ise ve cafe yoksa güzel olur.Mesela iki arkadaş gelir bir sohbet eder.

Ya da millet arkadaşını evde ağırlamak istemez kafeye gelir.

isimli bir kahve dükkanı açacak kadar işlek biryer değil , dediğim gibi site aslında sokak içerisinde o yüzden tanınmış kahve markalarında 400-500 bin vermek hiç cazip gelmiyor..... Ama dediğiniz diğer fikir olabilir kahve makinası alınır kendi tasarım yapılır zaten şimdi kahve diyar tarzı yerler aynı ahşap görünümlü dekora sahip hepsi birbirinin taklidi....

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Cigkofteci ac kazanmasan gel masrafini ben karsilayayim

Bu çiğköfteciler kazanıyor mu? O kadar çoklar ki bizim şehir küçük orda bile 100metrede bir var. 15bin TL ye Samsat çiğköfte açmışlar. anlamadığım herkes çiğköfte sevmez ki...nasıl bu kadar potansiyel var..

kar oranı %100 üzerinde olursa açar tabii ki...Ama artık mantar gibi birşey açamayan çiğköfteci açıyor resmen cılkı çıktı gibi birşey...dediğiniz gibi cebinde 7-8 bin tl si olan açabiliyor bayilik ücreti istemeyenler bile var ...

• Very cup cake starbucks ya da makaroncu ac iyi gider. is yaparsan beni de hatirla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.