Şimdi Ara

MMO'NUN DEVASA DÜNYASI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MMO nedir ? MMO , massively multiplayer online’ın kısaltmasıdır. Türkçesini merak ediyorsanız; birçok oyuncunun oynadığı devasa çevrimiçi oyun olarak çevrilebilir. MMO oyunlar kendi arasın da en popüler türler MMORPG, MMOFPS , MMOTPS, MMOMOBA vb. ayrılmaktadır. şuan için ülkemizde "wolfteam,CS;GO:metin 2,Knight Online" üzerinden çok fazla haberin döndüğü bir durumda!

İşte bu durumu değiştirmek için, MMO dünyasının devasa dünyasını sizler için araştırıp sizlere sunacağız! Çünkü Türk oyuncusu daha kaliteli yapımlar oynamayı hak ediyor. her mmo farklı eğlenceler farklı konular sunar. Mesela bu oyunlara başka türkler ilgi duymadan söner gider bizde sizlere dünya gündeminden mmo oyunlarından bilgiler vereceğiz burada farklı bir yaşam var ve biz MMO sevenler olarak bunlardan geri kalmak ve kaldırmak istemiyoruz. sizleri MMO'nun devasa dünyasına davet ediyorum.

Üçlü Kombo - MMO'NUN DEVESA DÜNYASI

Facebook hesabımız| Twitter hesabımız | Youtube Kanalımız

• Güncel haberler için sizde bekleriz.
  • Ikki kullanıcısına yanıt
    sitenizi çok beğendim.Konular çok güncel.Umarım büyük bir başarı elde edersiniz
  • iexplore kullanıcısına yanıt
    Beğenmenize sevindim, inşallah aynı şekilde güncel olarak devam edeceğiz. :)
  • Güncel, Overwach Ücretsiz oluyor ayrıntılar için:http://www.uclukombo.com/blizzardin-patronu-cildirmis-olmali/
  • G-Star 2016 MMO oyunların en büyük fuarı Güney Kore de başladı. Geri kalmamak için Takip Edin, Oynanışlar, demolar fragmanlar daha fazlası için takip edin!www.uclukombo.com :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ikki

Güncel, Overwach Ücretsiz oluyor ayrıntılar için:http://www.uclukombo.com/blizzardin-patronu-cildirmis-olmali/

Sadece 3 Gün Ücretsiz Oluyormus. Elim Ayağım Titredi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.