|
Bildirim
çeliğe şekil vermek zor olduğu için böyle bir tasarımı var. üretim kolaylığı olan bir tasarım yapılmış durumda. maliyet sorun olmasa tank gövdesi yapımında kullanılan metal işleme teknikleri kullanılması gerekir ki buda maliyetleri tavan yapar.
bu aracı şehirde kullanmak için almak biraz saçmalık olur. arazi aracı olarak bakmak gerekiyor. rakiplerinden en üstün yanı boyası olmaması. boya yoksa çizilme derdi de yok. istersen tel fırça ile arabayı temizle |
CT, en erken kar eden fabrika değil miydi ya? Bunlar nasıl çelişkili haberler? Bir de hedef neydi ki ne gerçekleşti? Bu araba 100k$ boru değil yani
|
|
|
Hem pahalı, hem tip yok satmaması normal. O paraya ABD'de dehşet araçlar alınır. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Ocak 2025; 22:15:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 3 Ocak 2025; 22:49:01 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 4 Ocak 2025; 10:23:44 > |
|
TOGG mu neydi onun gibi hayalden sayı mı bassınlar? Yani şu kadar sattık falan diye.. |
99 bin Dolara Ferrari var. 23 bin Dolara 2019 Escalade var, Jetta 2024 model 14 bin Dolar... 2006 Golf GTI buldum 1100 Dolar fiyatı. |
Konu ile o kadar alakasız bir şey söyleyip saçmalamışsın ki söyleyecek söz bulamadım. Gerek de yok galiba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 4 Ocak 2025; 19:53:42 > |