Şimdi Ara

MMOREHBERİM Deneme Yayınında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun yıllardır bir çoğumuzun yaptığı gibi forumlarda dolanıp oyunlar hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz.Bazı zamanlar aradığımız oyun hakkında neredeyse bilgi kırıntısı bile bulamamaktayız.

İnternette İngilizce olarak bu konuda destek veren bazı siteler olsada herkes İngilizce bilmediği için çoğu bilgiden mahrum kalınabiliyor.Ben bu mağduriyetin önüne geçmek istediğim için ve bu oyun sektöründe uzun zamandır olduğum için sizinde destekleriniz,önemli yorumlarınız,düzeltmeleriniz,bilgileriniz ile online oyun bilgilerini daha üst seviyeye çıkartmak istiyorum.

Çok yakın zamanda aklımdaki bir projeyi de hayata geçireceğim.Bu nedir ? sorusu aklında belirenler için hemen belirteyim; elimden geldiğince bütün oyunlara girerek sizler için birer "Türkçe Ön İnceleme Videoları" hazırlamak.Böylece oyun hakkında çok daha net fikirlere ulaşabileceğiz.
    İnternette benzer siteler zaten var! diyenler içinse evet haklısınız var.Ben sadece bu olayı tamamiyle Türkçe'ye çevirmek istiyorum,malum herkes İngilizce bilmiyor.Ayrıca ama amatör ama profesyonel bir şekilde hepimizin bilgilerinin,tecrübelerinin birleşmesiyle çok daha sağlıklı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Şuanda sadece deneme aşamasında olup beğeninize sunduğum sitede :
    -MMORPG Oyun Listesi (Detaylı tablo ile)
    -Dağıtılmakta olan bütün Beta Keyler,Promosyon Kodları
    -Gündemde olan güncel MMORPG Haberleri
    -Oyunların Türkçe Rehberleri

bulunmaktadır.

Herkese bol EXP'li Eğlenceli Oyunlar !

http://mmorehberim.blogspot.com

Not:Site şuanda sadece deneme yayınındadır.En kısa sürede Alan Adı alınıp geliştirilmeye devam edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justrance -- 11 Şubat 2011; 18:00:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.