Şimdi Ara

MMORPG ARCHİVE LİST (Online Oyun Listesi ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
393.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

http://www.****.biz/online_oyun_arsivi-146714t.html
    dostum bak burda ne var

**** yere F-O-R-U-M-U-Z gelcek - leri kaldırın bakın
    bari çalıntı deseydin resimleride onrpg forumundan almış galiba
  • Çok güzel bir arşiv olmuş. Yaklaşık 30 online oyun oynamış olmama rağmen yeni oyunlar gördüm. Özellikle anime oyunların hastası olduğum için çok sevindim 2-3 tane bulduğuma. Burada oynadıklarımı yazayım merak edenlere yardımım dokunur belki.

1) R.O.S.E Online: Hala oynadığım bir oyun. bağımlılık yaratıyor oyun görüntüleri çok güzel. Fakat paralı eğer kredi kartı bulabilirim diyorsanız şiddetle tavsiye ederim
    2) Gunbound, Rakion: Aynı şirket tarafından çıkarılmış iki oyun. İki oyunda sadece duellodan ibaret fakat oyunlar gerçekten kaliteli ve eğlenceli. Gunbound u şiddetle tavsiye ederim.
    3) Lineage 2 görüntüleri en güzel oyunlardan baş sıralardadır. Gerçek server'ı paralı olmasına rağmen, gerçek serverından neredeyse daha fazla oyuncuya sahip Free server'ı var. Adını tam hatırlamamakla beraber Xtreme olması gerekiyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Bilindikleri yazmayacağım onları zaten biliyorsunuz. Bir kaç da tavsiye vereyim:

1) Carom3D: Online bilardo oyunu. 2 Milyondan fazla üye ye sahip. Bildiğiniz her türlü bilardo türü var (3 banttan Snooker'a kadar). Bilardo sevenler bu oyunu çok beğeneceklerdir.
    2) Voyage Century Online: Alpha serverı kapanmış ve Beta serverı açılmış bulunmakta. Kısaca korsan oyunu olarak açıklayabilirim. Bütün dünya var oyunda Türkiyede dahil. Görüntüler muhteşem özellikle İstanbul'a gidip biraz gezdiğimde çok beğendim oyunu (Ezan vakti Camiden ezan sesi fln geliyor.) Eskiden denizlerdeki hakimiyetimizi oyundada göstermek için bazı Türkler bu oyunu bulmuş ve oynuyor sizede tavsiye ederim.

Tekrar arşiv için teşekkür etmek istiyorum şuan bir oyunu indirmeye bşladım umarım güzeldir.

• Beyler sizden cok acil cevap bekliyorum rohanın cıkıs tarihi vs vs bellimi hayatımdaki oyunu buldum ama sadece cince korece ve japoncası var ingilizcesine coming soon diyor bilen varmı cıkıs tarihi vs vs
  • Ooha :S

Warrock online orda yoktu gibi ama ?
  • Warrock var arkadaşım.

Arşivi güncelliyemiyorum...

ÖSS derdi yüzünden nete bile giremez oldum.

Bazı linkler kırılmış olabilir,çalışmayabilir.

Yardım edemediğim için üzgünüm.
  • daha ne denir bravo emeğe saygı
  • walla sölicek bişi bulamıyorum...

Mousenin topu yalama oldu diorm

ellerine sağlık muhteşem bir paylaşım

Up Up Up
  • Valla Helal Olsun .Eline Sağlık Allah Razı olsun
  • kardes nediyeyim helal olsun. NEkadar çok varmış ama en önemlisini unutmuşsun Türk yapımı olan istanbul kıyamet vakti gerçi tam olarak çıkmadı ama. Test yayınında oyuyanlar var
  • muhteşem olmuş

• Beyler Benim Rpg Oyunlarıyla ilgili bir projem var. Büyük ir proje bu konuda bilgisine güvenenler bana pm atsınlar görüşelim. Beni dinlemenizi öneririm
  • ya ben roseonlinede şifre alamadım yardım plsss
  • vallaha billaha müthiş olmuş eline sağlık be kardeşim
  • Ellerine sağlık
  • arkadaşlar bana bir tane tavsiye edermisiniz..
    bağlantı sorunu olmasın.
    ingilizce bilmemek fazla sorun olmasın..
    bir süre sonra sıkmasın..
    oynanabilirlik, grafikler, en kötü silkroad gibi olsun...
    teşekkürler liste için... cevap gelenek adar bende bakayım bir kaçına..
    türü: silroad w.o.w gibi rpg, (görev yap pvp yap) oyunu arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralweb -- 9 Nisan 2007; 17:20:21 >
  • teşekkürler kardeş daha yeni gördüm süper arşiv olmuş ama baya bi kötü oyun var diyebilirim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

bunlar arasından önereceğiniz oyunlar hangisidir

Voyage Century Online ama indirceksen boyutu 1 GB yani büyük haberin olsun ama oyun çok güzel istanbul fln gibi bi sürü şehir de var içinde

www.voyagecenturyonline.com
  • bu ne laaa süper aga ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.