Şimdi Ara

MMORPG ARCHİVE LİST (Online Oyun Listesi ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
393.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

istanbul kıyamet vakti süper bir oyun öyle böyle deil bu siteye girin ve görün alın size bir ss
     MMORPG ARCHİVE LİST (Online Oyun Listesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 21 Nisan 2007; 15:30:55 >
  • saol!
  • emeğe teşekkürler
  • Saol guzel bir topiç olmus ben burdan bır oyun beyendım ve ındırdım 1,250mb bişey :D neyse efendım indirdik indirmesinede up data yapmıyo bir sorun var eng yok denılecek kadar az ne yapacam bılmıyorum oyunun adı Space Cowboy guzel bir oyuna benziyo siteside buhttp://sco.gpotato.com/ yardımcı olursanız çok sevınırım kotanın yarısını oyun ıcın harcadım ama oynayamıyorum cok sınrım bozuldu :(:(:(
    dogukan_ay@hotmail.com msn adresım yardımcı olacak arkadaslar eklerlerse sevınırım...
  • yaww abi nası bu kadar oyunu bi araya getirdin süper olmuş ama bişeyi anlamadım o kadar oyuna için bilgisayrda yer yettimi yaa nası bişey bu

• arkadaşım nerden topladın bu çoluk çocuk oyunlarını birde çok met etmisin ama ettiyin kadar deymezmiş
  • güzel çalışma bravo...
  • EMEK GÜZEL..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazywiliana

arkadaşım nerden topladın bu çoluk çocuk oyunlarını birde çok met etmisin ama ettiyin kadar deymezmiş

yaa arkadasım neden çoluk çocuk oyunu dedin anlamadım ben online oyunları çok severim ve burdaki oyunların büyük bi kısmını oynadım hiçde çocuk oyununa benzemio hiçbiri lütfen emege saygı
  • guzel bir calışma seni tebrik ediyorum oynanacak oyunları soliyim
    LİNEAGE 2 en başta bu ben oynadım 78 adamım var
    RAKİON guzele benziyo !!
    KAL- ONLİNE oda guzel e benziyo
  • kardeş ellerin dert görmesin oyunla dolsunda...sendeki bu calışmayı bazı oyun sahipleri oyunları için yapsaydı heryer wow olurdu be yaw...neyse yine de
  • yarısına girmedi bende ama eline sağlık mucuk elini öpem güzel olmuş
  • emeğe saygı Seç Seç Seç Oyna Oyna Oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: isadami34

emeğe saygı Seç Seç Seç Oyna Oyna Oyna

• güzel olmuş
  • Emeğe saygı

Cabal Online tam aradığım oyun.

Tekrar teşekkürler..
  • Mükemmel olmuş. Ancak İstanbul Kıyamet vaktini göremedim :) Gerçekten harika bir çalışma. Ne desem az.
  • Mükemmel bir emek
  • emeğe saygı
  • bu arada konun buradaki tek üst konu

TEBRİKLER
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.