Şimdi Ara

MMORPG Oyun Arayanlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın gelmesiyle herkes bir MMORPG oyun aramakta biz de grup olarak Yulgang2 oynmayaı düşünüyoruz sizde bizimle oynamak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

• Ben de katılırım aranıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebooktan iletişime geçebilirsin.https://www.facebook.com/groups/1445970578986337/?fref=ts
  • Yulgang2 kadar saçma bi oyun yok cbt'da oynadym bence titan sava?larynada bi göz gezdirin o kat kat daha iyi onuda cbt'de oynadym arasynda da?lar kadar fark var
  • TheSaffron kullanıcısına yanıt
    Titan Savaşları da güzel olabilir ama Yulgang2 boş oyun değil ve de tutulacak o oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livinloud350

Titan Savaşları da güzel olabilir ama Yulgang2 boş oyun değil ve de tutulacak o oyun.

Yulgang 2 'nin tutulağını hiç zannetmiyorum titan savaşlarıda tutulmaz gibi ama bakıcaz bakalım.
  • TheSaffron kullanıcısına yanıt
    Ben tam aksini düşünüyorum ama bakacağız.
  • Merhaba ,

MMORPG olarak ArcheAge tavsiye ederim. Her şeyi ile güzel bir oyun, PVE PVP olsun sandbox tarzıyla farkını ortaya koyan güzel bir yapım. Avrupa serveri 2014 yılı içerisinde açılacağı söylendi. Rusya serverinde oyunu oynaya bilirsiniz. Oyun için desteği biz sağlaya biliriz team speak 3 adresimize gelerek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TEAM SPEAK 3 ADRESİ : ts.archeage.bz:3446
    İLGİLİ KİŞİLER : Kinqofwar - Asi

İyi Oyunlar , İyi Forumlar :)

• selam arkadaslar yulgang 2 oyunu tam sürümüyle 3 temmuz da bizlerle biz bu oyuna baslıyoruz sizide bizlerle oyun keyfini cıkarmaya davet ediyoruz
    raidcall 6124903
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.