Şimdi Ara

Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
37
Favori
24.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Oyun

Oyunların silinmesine ilişkin lütfen okuyun: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157965344

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar, hepimizin yaşadığı bu durum için üzgünüm. 

Çoğu oyunu Indiegala üzerinden Razer ödeme aracılığıyla aldım. Şu an anlamsız bir şekilde Indiegala hesabım banlanmış, kütüphaneme ulaşamıyorum. Ayrıca Razer ödeme yöntemiyle ilgili bir problem olmalı ki sitelerinden Razer aracılığıyla ödemeyi kaldırmışlar.

Indiegala üzerinden aldığım her oyun kütüphanenizden silinebilir. Bu durumu çözemezsem her sattığım oyun için önce en yeni gerçekleşen satışlar başta olmak üzere herkese gönderdiği ücreti iade edeceğim.

Tam işten ayrıldığım döneme denk gelmesi nedeniyle hızlı bir şekilde olmayacak fakat bu durum çözülmezse iadeleri gerçekleştireceğim.

Sizlerden ricam, benimle olan mesajlarınızı silmemeniz ve kaldırılan oyun/oyunlarla ilgili gelen uyarının bir ekran görüntüsünü alıp saklamanız. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğim.

Bu ilanı bir grup arkadaşla değerlendirmiştik. MK1 gibi key olarak U.S. fiyatından daha ucuza satılmayan bir oyunun 500 liralara satılmasının mantıklı bir açıklaması yoktu. Diğer oyunlar için de benzer şeyler söylenebilir. Hatta sorun bakalım nereden almış keyleri dediğimde bir arkadaş "indirim döneminde ucuza toplamış, satıyor" demişti. Oysa ki MK1 yeni çıkmış hiç indirim almamıştı. Hatta sonra tükenen keylerin tekrar tedarik edildiğini görünce bu adam zamanda yolculuk yapıp mı alıyor indirimli keyleri demiştim.
    Hesap niye banlanır?
    Yapılan ödeme bir şekilde geri alınırsa. Yani Razer Gold kredi kartıyla alındı ve sonra bankaya chargeback - ters ibraz yapılıp para iadesi alındıysa Razer, Indiegala'ya, Indiegala da yayıncıya bunu bildirip keyleri iptal ettirmiştir. Tabii Indiegala bu şekilde kötüye kullanım gördüğü için de hesabı banlamıştır.
    Satıcının işten çıktım, süreç uzayacak mesajı bana makul gelmedi. Geçenlerde de gift atan biri vardı, gift banım kalksın atacağım deyip duruyordu, sonra kayboldu. Ben şahsen direkt savcılığa gidiyorum böyle durumlarda. Herkes zar zor kazandığı paraya sahip çıksın şu zamanda.
    Başka forumlarda denk geldiğin konuları atarsan buradaki arkadaşlar da okur faydalı olur.

Oyunları silinen arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Satıcı bir mesaj atıp çekilmemeli, güncel vaziyete dair mesajlar ile konuyu devamlı aktif tutup mağduriyetleri süratle gidermeli ki samimiyetine inanalım.

Örneğin Indiegala'dan alıp sattığını iddia ettiği site alışverişine ve Razer ödemesine dair mail dökümanı gibi somut örnekler göstermeli.

Arkasında durduğun için tebrik ederim. Kötü düşünen herkesi mahçup ettin. Peki sen oyunları satın aldığın sitelerden paranı geri alabilecek misin? Oyunlar uçtu ama paran geri gelmediyse ciddi bir mağduriyet içinde olmalısın. Umarım IndieGala ve Razer sorunu çözer senin de paranı geri verirler.

Arkadaşlar, 2004 girişliyim foruma.

tonlarca alışverişim oldu.

ucuza oyun almak bir riskti her zaman. dolandırıldık, dolandırılmadan oyun da aldık ama bunu bile bile girdik içine.

dolandırıcı profilleri dolandırma işlemi tamamlandıktan sonra

1. Forumda kalmaya devam etmez,
    2. Size genelde yanıt yazmaz,
    3. cep telefonunu üzerinden %50 iş yapmaz
    4. kullandıkları numaralar 544, 505, 533 gibi eski hatlar genelde olmaz.
    5. üslup olarak genelde kendilerini belli ederler.
    6. dolandırılan kullanıcıların bir kısmından kaldırılırken bazılarında durmaz. hepsi aynı şekilde finallenir.

Ben de bir oyun aldım ve silindi. 1100 TL iken satın aldığım oyun arkadaştan 300-400 tl ye aldım. 1100 tl ödeme yapmak yerine yarısından azını risk aldığımı bilerek verdim. Silindiğinde de beni çok etkileyemedi haliyle. Bu tarz işlere girmemek en doğrusu giriyorsan da her türlü sonuca hazırlıklı olmak şart. (aynı durumun satıcı arkadaşada da ders olduğuna eminim)

Buradaki durumun kazara olduğu çok net. wtsp, pm bu kadar kişinin aynı anda yazmasına kişi yanıt veremeyebilir. o nedenle gelip buradan yazıyor. Bu da niyetinin göstergesi.

alan, satan Geçmiş olsun herkese.

Şu saat itibarıyla bana WhatsApp'tan yazıp IBAN gönderen herkese ücret iadesini gerçekleştirdim. Ciddi anlamda rahatsız olduğum için biraz dinlenmeye çekileceğim.

Hesabından oyunu silinen başkaları da olursa bana WhatsApp üzerinden ödeme dekontu, oyunun silindiğine dair ekran görüntüsü ve IBAN atarlarsa iadelerini 24 saat içinde gerçekleştiririm.

Satıcı arkadaş satarken çok kibar ve anlayışlı idi ancak şuan oyunun bizde olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Kendisinin samimiyetine güvenmemizi istiyorsa razer gold ile ilgili yaşadığı sorunu muhatap olan indiegala ile mailleşerek sorunun çözümü için mail atmalı ve bizlere böyle bir sorunu yaşadığını teyit ettirmesi gerekiyor.

Birçok kişi burada oyun aldı ve yazanlar belki yarısı bile değil. Kaldı ki, mağduriyetlerin giderilmesi için hangi birisine geri ödeme sağlayacaksınız; ne zaman sağlayacaksınız bunlar hep belirsiz konular. Bu konuları netleştirir, açıklayıcı cevaplarla bize dönerse biz de kendisini söylediği plana anlayış gösteririz.

Ancak bir kişi yargı yoluna gitse daha sonrasında şikayetinden vazgeçse dahi kamu davası niteliğine sokar ve geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Bu yüzden bir mail ve geri ödeme plan cevabı beklemekteyiz.

• @hDundar, @Gyurox ve @mcdonalds22 kullanıcı adlı üyelere satış yapılmıştır.

Her oyun hâlâ mevcut.

• Merhabalar,

Arkadaşımızdan Mortal Kombat 1 Premium satın aldım ilgili, güvenilir ve dürüst biri gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

• İlan güncel. Listede olmayan oyunları sorabilirsiniz.

• İlan güncel.

• Mk1 Premium Alıp Etkinleştirdim Bir sorun çıkmadı.
    Teşekkürler
  • spiderman remastered ve horizon zero dawn aldım sorunsuz aktifleştirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Ps3 oyun kurma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 3 oyun aldım arkadaştan, hepsi de sorunsuz aktif oldu. Teşekkürler.
  • Last of Us , Spiderman Miles Morales ve God of War alışverişi yaptık.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• İlan güncel.

• Days Gone ve Sifu ilana eklendi.

• Selamlar hocam pm alabilirmisiniz
  • Güvenilir Hızlı Bir Satıcı
    Gönül Rahatlığıyla Alabilirsiniz
    Ben Ne Varsa Aldım Kendisinden
  • Güvenilir bir satıcı ben 1 adet god of war aldım spiderman yetişemedik ama olsun god of war da yeter spiderman gelince onada çökücez Rez alalım
  • Satıcı güvenilir ve ilgili Mk1 Premium ve Sifu satın aldım hemen teslim alıp sorunsuz etkinleştirdim
  • Liste güncellendi.

• 1 adet Hogwarts Legacy kodu aldım. Hemen gönderdi. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• 1 adet God of War hızlı bir şekilde teslim aldım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.