Bildirim
LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dota, heroes of the storm, smite bir de adini hatirlayamadigim steam uzerinden oynandigina inandigim moba tarzi bir oyun var. Angel assasin, turret tarzi bir seyler hatirliyorum, oynayan arkadasim cok begenmisti. Bilen varsa adini yazsin ben de ogrenmis olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dota çöp geçme -
Strife olabilir mi forumda biri yazmıştı steam üzerinden oynanan bir moba...
Turret derken heimerin turretleri gibi sampiyonlar turret ekleyebiliyor. Oyun 3. kisi gozunden oynaniyor. Hatirladigim seyler bu kadar :/
günlük blok postu -
quote:
Orijinalden alıntı: SEANKingston
-
quote:
Orijinalden alıntı: Storm Raider
Strife olabilir mi forumda biri yazmıştı steam üzerinden oynanan bir moba...
Strife'ı geliştirmeyi bıraktılar, community dağıldı oyun öldü.
Şu an Heroes Of The Storm, DOTA2 ve LoL dışında canlı Moba yok.
Hala WC3 DOTA1 oynayan bir grup var birde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ipad takılıyosun vainglory var baya güzel -
Artık lolden zevk alamıyorum eskilerde acemiydik yenilsek bile gülüyorduk eyleniyorduk şimdi sinir krizleri ile kazanıyoruz veya lose streak dota2 lol ile çok farklı anlayışa sahip diye biliyorum o zaman geriye birtek Heroes of the Storm kalıyor seçenek olarak...
quote:
Orijinalden alıntı: fat koala
Turret derken heimerin turretleri gibi sampiyonlar turret ekleyebiliyor. Oyun 3. kisi gozunden oynaniyor. Hatirladigim seyler bu kadar :/
Shards of War ? -
Dota, Heroes of Storm, Smite. Smite ve dota oynadım 2side zevkli oyunlar. -
bir tane oyun vardı çöp böyle ilk çıkdığı haftalarda bütün yayıncılar oynuyordu ne oldu ona -
quote:
Orijinalden alıntı: Storm Raider
Artık lolden zevk alamıyorum eskilerde acemiydik yenilsek bile gülüyorduk eyleniyorduk şimdi sinir krizleri ile kazanıyoruz veya lose streak dota2 lol ile çok farklı anlayışa sahip diye biliyorum o zaman geriye birtek Heroes of the Storm kalıyor seçenek olarak...
Dota lole hos dan daha çok benziyor
Maalesef. Sampiyonlar da ayni takim kostumu giymis gibi gorunuyolardi (skt, tpa gibi). Ben en iyisi arkadasima sormaya calisayim
Smite,Yeni çıkan paladin ve overwatch var 9 unda açık beta bitiyor. -
Hots
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X