-daha çok canavar keserek lvl alınmalı -itemler ticaret yaparak kasılabilmeli knight gibi. -lvl değeri orta derece olsun, 180 lvl e kadar kasılabilen oyunlar var en yüksek lvli 90-100 yeterli. -Pvp si zevkli olsun.
birde archeage dediğim kriterlere genel anlamda uyuyorsa bu sunucuya bağlanma hatasını nasıl çözerim.
Türkçe mmorpg önerisi varsa alırım bir dal
archeage şu an oynayabileceğin en iyi mmorpgler arasında başlayacaksan kyprossa serverinde başla bağlantı sorunun ise vpn veya virüs programın engelliyor olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: furkan372
archeage şu an oynayabileceğin en iyi mmorpgler arasında başlayacaksan kyprossa serverinde başla bağlantı sorunun ise vpn veya virüs programın engelliyor olabilir
hocam yardım edin çözelim şu sıkıntıyı :)
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam
quote:
Orijinalden alıntı: furkan372
hocam yardım edin çözelim şu sıkıntıyı :)
Patch atarken o hatayı veriyor ise. Herhangi bir VPN programı indirip çalıştır. Bölgeyi United States ayarla. Uyguladığında tekrar başlat Launcher'ı bide öyle patch atsın dahada bağlantı hatası vermez diye düşünüyorum ben öyle halletmiştim.