Şimdi Ara

MMORPG oyunlar için sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • h81m-plus, h81 gamer(her ne kadar h97 chipset fiyatında olsa da) ön panel usb 3.0 özelliğine sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberinAğası

SSD yi boşver bu sistemi al İlla ssd lazımsa hdd'yi çıkar

MMORPG oyunlar için sistem tavsiyesi

Konuda belirttiğim üzere ekran kartını düşük tutma sebebim mmorpg oyunlar oynuyor olmam. O yüzden işlemciden kısmıcam. Bu konuyla ilgili yabancı forumları baya karıştırdım.

ssd seçme sebebim harici harddisklerimin olması işletim sistemi ve oyun dışında başka bişey kurulu olmayacak bilgisayarda. Ancak çok para kısmam gerekirse ucuz bi hdd alabilirim

Dipnot : Belirttiğiniz parçaları daha sonra değerlendircem. İşte olduğum için inceleyecek zamanım yok şu an

Ekran kartını düşük tutmaktan kastınız R9 280X oluyorsa ekran kartını iyi tutmaya çalıştığınız da herhalde Titan X , SLI yapacaksınız

r9 280 bile full hd için bugün sadece free to play , mmorpg oyunlarında değil güncel birçok oyun için yeterli ve güçlü bir ekran kartı 280x ise bir tık üzeri hiç farkları olmadığını söyleyen tavsiye etmeyen de var birkaç fps de olsa farkettirir alım gücü varsa alınabilir diyen de...Yani r9 280X bugün hala birçok güçlü oyun sisteminde tercih ediliyor küçümsemeyin bence :)

Tam takip edemedim kusura bakmayın monitörünüzün özellikleri nedir ?

• Yorum için teşekkürler değerlendircem.
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    O yorumu yazma sebebim arkadaşın r9 290 tavsiye etmesiydi. Bütçem kısıtlı olduğu için 200 300 tl fark az değil Zaten tavsiye edilen parçalara bakarsan benim kriterlerimle ilişkili olmadığını görürsün. Önceliğimin işlemci olduğunu ilk mesajda belirttim.

Monitor ilk mesajda yazıyor
  • Asus h81 plus a bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü takip ediyorum ancak sistemi toplayacağım şubenin stoğunda yok hala.
  • gamer fiyat çok uçuk artık en son ihtimal diye düşünüyorum. h81m-plus stoğu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_u_R_K_a_N -- 29 Mayıs 2015; 12:58:43 >
  • Sistemi bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta toplayacağım. Kasanın ön panelindeki usb3.0 girişine destek veren 250 tl geçmeyecek anakart tavsiyesine ihtiyacım var. İnternette biraz araştırdım ancak denk gelmek zor. Herkes h81 plus tavsiye ediyor Bana vatanın stoğundan alternatif anakart lazım. şube bostancı olacak
  • R9 285 - 290 veya nvidia vsr destekli bir kart işe düşük ayarlarda yüksek çözünürlük oynayıp görüş alanınızı arttırma imkanınız var mı oyunda? Eğer varsa sistemde ekran kartı olarak 280x bunu karşılamayabilir. Tabi buna gerek duymuyorsanız o başka konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

R9 285 - 290 veya nvidia vsr destekli bir kart işe düşük ayarlarda yüksek çözünürlük oynayıp görüş alanınızı arttırma imkanınız var mı oyunda? Eğer varsa sistemde ekran kartı olarak 280x bunu karşılamayabilir. Tabi buna gerek duymuyorsanız o başka konu.

Şu an oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum. 2560 x 1440 çözünürlükte oyunu deneyenler olmuş ama kimse görüş alanından bahsetmemiş. Aslında şu ana kadar görüş alanını pek kafama takmamıştım. Bahsettiğiniz konuyu aklımın kenarında tutucam.
  • F_u_R_K_a_N kullanıcısına yanıt
    Takılmanız gereken bir şey mi tartışılır ama oyun içinden ui küçültseniz kamerayı en sona alsanız bile yüksek çözünürlükte ui küçültmeden o görüş açısına sahip olabilirsiniz. Özellikle PvE bazlı oynanışlarda çevreyi geniş oyun alanı avantaj olabiliyor. Tabi bu durum performansı düşürebilir ama WoW gibi farklı bölgelerde farklı ayarları açabiliyorsanız dungeon - arena - raid gibi alanlarda çözünürlük arttırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

Bu ürünü takip ediyorum ancak sistemi toplayacağım şubenin stoğunda yok hala.

Msi h81m pro vd ye bak bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.