beyler ben mms gönderemiyorum. Türkcelin ayarlarınıda yaptım ama SYSTEM ERROR hatası veriyor telefon. nasıl mms gönderbilirim acaba
internetten telefonun adresine gir ordan yollat kardeş gider ayarları kendin yaparsan bi kaç problem oluyor
telefon marka model ?
quote:
Orjinalden alıntı: InsideR
telefon marka model ?
6600. YANLIZ TURKCELE MESAJ YOLLADİM AYARLARI KENDİS GÖNDERDİ BEN DE YÜKLEDİM HALA DA SYSTEM ERROR HARTASI VERİYOR
araçlar ayarları bağlantı erişim noktası bölümüne gir tüm hesapları ordan sil daha sonra wap 6600 yazıp 2222 e gönder ve mms 6600 yazıp 2222 e gönder ayarları kaydet kaydederken pın kodu 1234 ayrıca kaydederken varsayılan ayarlar olarak belirlensinmi die sorar okeyle onu mutlaka
soru:gprs e bağlantı kurabiliyormusun?
gprs bağlantisını kuruyom dediklerinin hepsinği yaptım gene hata veriyor büyük bir ihtimal tel hata veriyor sence?
mms ile ilgili bir program kurduysa bu problem yaratabilir... buarada gönder der demez hemen mı hatayı verio? yoksa göndermeye calısıo denedikten sonramı system error dio?
şimdi sent diyor bir dakika sonra system error hatası veriyor şimdi bana birisi dedi turkcelde problem varmış bir kaç kişidede bu problem var yanlız mms ile ilgili bir program var telefonda facewave diye o problem yaratabilir mi
tavsiye öncelikle o programı bi kaldır ve tekrar dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme