Şimdi Ara

WhatsApp sesli kayıt gönderme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi benim whatsapp ile karşıdaki kişiye örneğin şarkı kaydediyorum sonra gönderdiğim şarkıyı dinliyorum ses boğuk çıkıyor neden oalbilir? mikrofon bozuk diyeceksiniz ama normal sesli notlardan kayıt yapınca çok temiz kayıt yapıyor sıkıntı yok yani. video kayıt uygulamalarında da sıkntı yok sadece whatsapp ta var bu ses sorunu. çözüm önerisi olan var mı ?

• Whatsapp görüntü veya sesli notu karşıya gönderirken kalitesini düşürür sanırım sorun bundan kaynaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Whatsapp görüntü veya sesli notu karşıya gönderirken kalitesini düşürür sanırım sorun bundan kaynaklı

Arkadasım bana ip4 ile gönderdi ses gayet iyiydi benim tel 4s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Aynı sorun bi arkadasımda daha mevcut neden olabilir fikri olan yok mu

• Bu forumda çözümu bulunamayan tek sorun heralde

• Iphone'da çift mikrofon var, sadece biri bozulmuş olabilir. kamera kaydında nasıl çıkıyor sesin onu dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Gönderme Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimal sorun mikrofonda

• Kamera ve ses kaydında sorunsuz

• Aynı sorun bendede var millet takır takır yolluyor ses kaydını ben bi yolluyorum ses boğuk gidip geliyor gibi, birde sanırım telefonda çok oyun oynayınca yada internete falan girince telefon dokumatiği aptallaşıyor mesaj yazarken silmeye basıyorum kendi kendine bişeyler yazıyor menüye tıklıyorum girmiyor geri diyorum son kullannılan programlara çıkıyor bazen hiç işlemiyor çözüm önerisi olan varsa bekliyorum ama en kısa zamanda aldığım yere geri götüreceğim kesin bu arada telefon xperia z1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitozdemir67 -- 12 Haziran 2014; 21:46:08 >
  • Sorun yaşayan arkadaşlar,büyük ihtimalle ios 7 sürüm kullanıyor,
    Çünkü ben de 7'ye geçince,mesajdaki ses kalitesi düştü ve bu sorunla tanıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    evet ios7 kullanıyorum şuan. temiz bir restore denemedim 7.1.2 çıkarsa ya da 7.1.1 jb çıkarsa restore edeceğim ama bana pm yoluyla ulaşan bi arkadaşımda da aynı sorun varmış restore ile düzelmediğini söylemişti
  • Şu sorun tek bende mi var dedim araştırdım tek bende yokmuş ama bi türlü çözemedim restore denedim olmadı whatsapp sildim tekrar kurdum olmadı jailbreak lı kulanıyorum teli jailbreak ile bu sorunu çözme şansımız var mı yardımcı olur musunuz
  • arkadaşlar benim sorum da buna benzer ben telefonum lg 2. arkadaşımda samsung not 3 ya da 4 sanırım bir telefon var. o whatsapda konuşuyor ama karşıya yazı olarak gidiyor konuştuğu. bende çok denedim bende olmuyor direk ses kaydı olarak gidiyor. bende konuştuğum yazı olarak gitsin istiyorum. yazmak çok zor geliyor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı. benim telefonumla mı ilgili bu sadece samsunglarda olan bir özellik mi bu. bir uygulamayla bende yapamaz mıyım.
  • 2 yıl geçti 5S aldım hala aynı sanırım hesapla ilgili bir problem var bana özel
  • Whatsapp da sesli mesaj gitmemesinin bir çok nedeni olabilir. bunların başında yaşanan internet sorunu, whatsapp'ın çökmesi yada whatsapp de engellenmiş olmanız olabilir. diğer bir sorun ise whatsappın güncel olmaması. whatsapp sesli mesaj gitmiyor sorunu ve daha fazlası için ilgili adrese bakabilirsiniz https://www.teknozum.com/whatsapp-sesli-mesaj-gitmiyor-sorunu-ve-cozum-yollari/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.