Şimdi Ara

Google Sesli Konusma Bağlantı Hatası[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sesli konusmada bu hatayi veriyor hem wifi hem 3g de, telefonu kapadım actim ama duzelmiyor, dun sirun yoktu.

ÇÖZÜLDÜ

Bu uygulama yüzündenmiş.

play.google.com
    Call Recorder - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.voicecallrecorder&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 18 Ocak 2014; 21:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Sesli konusmada bu hatayi veriyor hem wifi hem 3g de, telefonu kapadım actim ama duzelmiyor, dun sirun yoktu.

Droidwall kullaniyorsaniz ondan kaynakli olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    host dosyasını değiştirecek bir program falan yüklediniz mi hocam ?
    olmadı google arama nın verilerini temizleyin...
  • Drooidwall kullanmıyorum, host dosyasinida degistirmedim, google arama temizledim ve guncellemeleri kaldirip tekrar kurdum ama duzelmedi. Birden oldu, telefona oyun disinda birsey kurmadim bu surecte. Zaten internete sorunsuz giriyor sadece sesli arama sunucusuna baglanmiyor, lg nin sesli konusma ozelligide baglanmiyor internetinizi kontrol edin diyor.

Bu arada şebeke interneti bağlıyken youtube videolar acilmiyor ve google play uygulama indirmiyor 2 mb bile olsa, wifi'a gecince hemen indiriyor ve videolar izlenebiliyor, 7 mb hizda test ettim otobanda gene olmuyor. Sunucu bulunamama hatasi ile belki bağlantılıdır.

• Freedom yada benzeri bir uygulama olabilir. Freedom varsa stop moduna getirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    Erişim Noktası ayarlarinizda da sıkıntı yok değil mi hocam (apn), google gibi yerlere girmeyince aklıma sadece ya uygulama çakışması ya da host dosyasına müdahale eden uygulama kullanma geldi.
    Her halde tek çözüm yolu hard Reset gidi duruyor :/

• Internette mudehale edecek bir program kurmadim, ayarlarida kurcalamadim. Simdi guvenli modda baslattim ve sikintisiz calisiyor google arama?

Edit: sebeke modunda video izlenememesi ve internet isteyen oyunların açılmamasını çözdüm, avea wap seçiliymis avea interneti sectim oldu. Simdi tek sorunum google'in sesli konusma sunucusuna baglanmamasi.

Yaptiklarim, google hesabimi tamamen kaldırdım ve o sekilde denedim olmadi, yeniden girdim olmadi, gerekli google hizmetlerinin verilerini sildim gene olmadi ne hikmetse dediğim gibi guvenli modda anında bağlanıp çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 16 Ocak 2014; 19:37:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü, sorun call recorder adlı uygulama yüzündenmiş.

play.google.com
    Call Recorder - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.voicecallrecorder&hl=tr

Kaldırınca herşey düzeldi, bilginize.

• bende de aynı sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.