Şimdi Ara

mng kargo 27.66 tl tuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer kulaklık kutusunu mng kargoya götürdüm istanbul dan eskişehire göndereceğimi söyledim oradaki çalışan güzelcene poşete koydu benden 27.66 tl ücret istedi birde normalde 50 tl tutuyormuşda öğrenci indirimi yapmış :P bende sorun çıkarmamak için verdim çıktım
    (dh indirimide 2.30tl)
    sizce çok pahalı değil mi ? ambalaj ücreti 16 tl bildiğin çöp poşeti
    yoksa ben mi yanlış yaptım benim mi paketlemem lazımdı ? :/

mng kargo 27.66 tl tuttu mng kargo 27.66 tl tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirtncs -- 29 Nisan 2016; 13:21:12 >

• müsteri hizmetlerini arayıp öyle bir ücret olmadigini öğrendim ve tekrar şubeye cagirdilar 10 tl mi geri alarak 17 tl ödemiş bulundum kargoya herkesin bilgisine bunlara kanmayın hakkınızı arayın birde sms mümkünse almayın gereksiz :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirtncs -- 29 Nisan 2016; 14:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp poşeti :)
  • O kulaklığı alabilen 25 liranın peşine düşmez diye düşündüler heralde hocam.
  • Mng bana da 39 tl ücret çıkarmıştı 20-30 liralık mal için bir sürü kavga kıyamet tartıştım çıktım

• Benim de evrakları yanlış yere göndermişler peşine düştüm işin ama ne olacak bilmiyorum... mng yi iyi bilirdim yanılmışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptt varken.. İstanbuldan almanya'nın bir köyüne paket yolladım 9 lira 20 kuruş tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 29 Nisan 2016; 14:55:36 >
  •  mng kargo 27.66 tl tuttu

• ben 10 liraya kimlik göndermiştim
  • Dünyadaki en ucuz kargo ptt

• 16 tl ambalaj ücreti nasıl yuh, sende bunu yedin ve gönderdin ha,

Ben neredeyse 30 kg civarı 175 x 235 cm enindeki ürünü 20 tl ye gönderiyorum ortalama gideceği yol da 950 km, :) mng kargo ile,
  • yaşasın çayna. free şipink 4eva

• helallo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.