Şimdi Ara

MOBAlar MMORPG Piyasasını Yok Etti ! :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mobalar mmorpg piyasasını bitirdi bile.Wow ise geçmişten gelen kitlesi sayesinde ayakta.Yeni çıkan mmorpgler de sağlam kitleye sahip ama artık insanlar fazla vakit ayırmıyor ayırmakta istemiyor.4-5 saat raid falan geçti o devirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Mobalar mmorpg piyasasını bitirdi bile.Wow ise geçmişten gelen kitlesi sayesinde ayakta.Yeni çıkan mmorpgler de sağlam kitleye sahip ama artık insanlar fazla vakit ayırmıyor ayırmakta istemiyor.4-5 saat raid falan geçti o devirler.

Mobanın tek etkisi, yeni gelen küçük neslin mmorpgye başlamasını engellemektir olsa olsa.
    Moba MMorpgyi bitirebiliyosa Cs Goda bitiriyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Moba mmorpgyi bitiremez çünkü çok farklılar. Hiçbir moba bir mmorpgen bekleneni veremez. Bu fps oyunun rpg oyunları bitirmesi gibi bir şey olur. Mmorogyi bitiren tek şey wowdur. Kaliteli hiçbir oyun wow yüzünden piyasada tutunamıyor ve saçma sapan işlere girişiyor. Ve muhtemelen hepsi wowun altında ezileceğini bildiğinden yeterince kaliteli yapmıyorlar oyunları. Şöyle bir görüş olduğuna eminim nasıl bir oyun yaparsak yapalım wowun kitlesini alamayız. Bu yuzden çok kasmıyolar. Tek amaçları pastadan pay almak. Yani wow ne zaman kepenk kapatır ya da blizz yeni mmorpg çıkarır o zaman kaliteli mmorpg tekrar çıkar.

Aynen öyle. konu kitlenebilir.
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Bitirdi demek fazla oldu ma mmorpg kitlesini çok azalttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Ağustos 2015; 17:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trove öneririm. Voxel ama müthiş zevk alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Trove öneririm. Voxel ama müthiş zevk alınıyor

Trove güzel bende beğendim baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Şuan oynadığım mmo guild wars 2 bu konuda çok güzel yenilikler getirdi.

İçinde bulundurduğu pvp maç sistemi yeni gelecek expansionda tamamen mobaya uygun şekilde olacak. Minionlar vs.

Bu sayede hem mmorpg iken, hem de moba içeriği olmuş olacak. Bu açıdan moba severlere de hitap edecek. İsteyen dungeonuna girecek boss kesecek isteyen wvw yapacak isteyen mobasın oynayacak oyun içinde.

Bu açıdan zengin buluyorum oyunu şuan yeni gelecek expansion ile oyun her oyuncu stiline hitap edecek yeni expansion çıkınca beklerim herkes guild wars 2 'ye.

O oyuna ilk çıktığı hafta başlamıştım, 1-2 ay önce tekrar girdim ama ilk çıktığı gün nasılsa neredeyse hala öyleydi oyun. Direkt sildim zaten 2-3 gün oynayıp sonra.

• Beyler moba oyunlar mmorpgyi bitirmedi sadece oyuncu kitleini azalttı piyasada hala çok sağlam oyunlar var ama kimse EGO su yüzünden beraber oynayacak adam bulamıyor şimdi DH dan 20 - 30 kişi Mu online a başlıyoruz dese ben koşa koşa giderim yeterki adam akıllı player olsun her oyuna gelirim banaplayer lazım oyun değil
  • mmorpg beklemeyin. geldiklerinde haberiniz olur zaten. uzun zamandır oyun bekleme olayını bıraktım. mmorpg olmayan oyunlarda dahil. hayatı zehir ediyo be hergün 10 tane oyun takip et hergün redditi aç yeni bişey var mı diye bak vs. şuan yüklü oyunlar yetiyo. zaten başka iş güçler var. zaman geçiyo hızlıca. geçen facebookta 2014 te arkadaşa yazdığım bi mesajı gördüm. black deserttan bahsetmişim. ozamanlar hergün takip ediyomuşum. neredeyse 2 yıl olacak çıkmadı. iyikide daha takip etmemişim. o mesajı görünce bakayım ne durumda dedim, 2016 başında çıkacakmış sanırım. e az kalmış işte. gene takip etmeyecem. çıkınca ordan burdan duyarım illaki. misal skyforge diye bi oyun çıkmış. millet yıllarca beklemiş ben daha yeni öğrendim. kimisi beklediğime değmedi diyo. ne güzel işte, beklemeyince hayal kırıklığıda olmuyo.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.