Şimdi Ara

MOBAlar MMORPG Piyasasını Yok Etti ! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bitirdiler son dönemlerde hatta wowdan beri elle tutulur hardcore mmoculara hitap eden sağlam mmo çıkmadı arkadaş herkes lol dota mı oynamak zorunda 1 mmorpg bile olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 28 Nisan 2015; 0:16:34 >

• hocam archeage forumunu niye kapattın ?
  • Kesinlikle katılıyorum 4 yıl lol oynadım , oynarken bile tüm mobalar kapansada herkes eskisi gibi mmorpglere devam etse diye düşünürdüm
  • Tek atımlık çıtır da ondan

Kim uğraşacak zaman ayırıp level kasmaya falan diye düşünüyorlar sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobalarda eski muhabbet yok şimdi mmorpglerdede yok o eski muhabbet size yemin ediyorum eski mmorpg tadını verin yeni bir oyun cıksın isterse bin lira olsun alıcam
  • Şuan oynadığım mmo guild wars 2 bu konuda çok güzel yenilikler getirdi.

İçinde bulundurduğu pvp maç sistemi yeni gelecek expansionda tamamen mobaya uygun şekilde olacak. Minionlar vs.

Bu sayede hem mmorpg iken, hem de moba içeriği olmuş olacak. Bu açıdan moba severlere de hitap edecek. İsteyen dungeonuna girecek boss kesecek isteyen wvw yapacak isteyen mobasın oynayacak oyun içinde.

Bu açıdan zengin buluyorum oyunu şuan yeni gelecek expansion ile oyun her oyuncu stiline hitap edecek yeni expansion çıkınca beklerim herkes guild wars 2 'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Şuan oynadığım mmo guild wars 2 bu konuda çok güzel yenilikler getirdi.

İçinde bulundurduğu pvp maç sistemi yeni gelecek expansionda tamamen mobaya uygun şekilde olacak. Minionlar vs.

Bu sayede hem mmorpg iken, hem de moba içeriği olmuş olacak. Bu açıdan moba severlere de hitap edecek. İsteyen dungeonuna girecek boss kesecek isteyen wvw yapacak isteyen mobasın oynayacak oyun içinde.

Bu açıdan zengin buluyorum oyunu şuan yeni gelecek expansion ile oyun her oyuncu stiline hitap edecek yeni expansion çıkınca beklerim herkes guild wars 2 'ye.

GW2 de çıktıktan 4 gün sonra 80 e vurmuştum sonradan map açmak için falan oynadım birde az pvp yapardım 10 numara oyundu ama işte item kasma muhabbeti yoktu biliyorsun.

Ama piyasa o kadar b*ktan ki gw2 yi geri oynamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 28 Nisan 2015; 20:19:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde allods un p2p server ine bi geri dönüş yapalim diyoruz ama 6 aylik 60liraya falan geliyo bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil Clown kullanıcısına yanıt
    6 ay 65 tl falan beleş gerçekten bende başlıcam.

Konuya gelirsek sorun mmorpg lerde.Mobalar oyunculara mmofps gibi kısa yoldan mmorpg oynanışıyla zevk aldırdı.Herkesin işi okulu var sen wildstar gibi bir oyun yaparsan oynayacak kesimde sınırlı olur.Herkese hitap edebilmesi lazım.Adam hergün 1 saat girip oynasa çok fazla geri kalmamalı ve zevk alabilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

6 ay 65 tl falan beleş gerçekten bende başlıcam.

Konuya gelirsek sorun mmorpg lerde.Mobalar oyunculara mmofps gibi kısa yoldan mmorpg oynanışıyla zevk aldırdı.Herkesin işi okulu var sen wildstar gibi bir oyun yaparsan oynayacak kesimde sınırlı olur.Herkese hitap edebilmesi lazım.Adam hergün 1 saat girip oynasa çok fazla geri kalmamalı ve zevk alabilmeli.

Aynen öyle eskiden sro knight falan oynarken bota bırakıp çıkıyorduk şimdi zamanın getirdiği oyunlarda bu olayda yok işin asıl zevkli kısmıda zaten kendin oynamak eğlenmek olduğundan vakitler kısıtlı bi yandan okul bi yandan iş e oyun harici insan kendinede vakit ayıracak mutlaka hal böyle olunca 1 2 saat oynayabilen insan çok geri kalıyor mobada bu tarz sorun olmadığı için saf pvp yapısından herkes mobaya hücüm etti.

• Mmorpg özlemi var içimde.

• knight gibisi gelmedi be
  • Yunus Emre sende mi oyun bulamıyorsun :D Olm ben KPSSyi hallettim, işe girdim hala adam gibi oyun yok. GW2 ye bende dönmek istiyorum walla, en azından PVP zevkliydi engineer la :D
  • Aylardır MMORPG arıyorum bulamadım harbiden MMORPG bitmiş. Nerde o eskiler, Knight'lar, Silkroad'lar vs. şimdi hiçbiri kalmadı.

Yeni çıkan oyunlar da eskilerden çok uzak. Saçma sapan, oynanmaya değmeyecek oyunlar çıktı piyasaya
  • Allods paralı serverine gelin benimde silkroaddan sonra zevk aldığım tek mmorpg idi.Sonra oyun tamamen paraya döndüğü için bırakmıştık.Yaklaşık 1 sene öncede paralı serveri açıldı oyun içi hiçbi şekilde üstünlük sağlayacak şey yok şuandada kampanya mı ne varmış sanırım 3 aylık süre alana 3 ay hediye gibisinden 60 - 65 liraya denk geliyor 6 aylık süresi bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Allods paralı serverine gelin benimde silkroaddan sonra zevk aldığım tek mmorpg idi.Sonra oyun tamamen paraya döndüğü için bırakmıştık.Yaklaşık 1 sene öncede paralı serveri açıldı oyun içi hiçbi şekilde üstünlük sağlayacak şey yok şuandada kampanya mı ne varmış sanırım 3 aylık süre alana 3 ay hediye gibisinden 60 - 65 liraya denk geliyor 6 aylık süresi bilginiz olsun.

Hocam para verdikten sonra WoW gibi oyunlar oynarım. Mesele para değil benim için, yenilik getiren, rekabetçi bir oyun çıkmıyor EU'ya. Korede takılıp kalıyor hepsi... Tree of Savior diye bir oyun var onu bekliyorum eski tip nostarji bir oyun ama EU ya 10 yıla anca gelir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenithQ

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Allods paralı serverine gelin benimde silkroaddan sonra zevk aldığım tek mmorpg idi.Sonra oyun tamamen paraya döndüğü için bırakmıştık.Yaklaşık 1 sene öncede paralı serveri açıldı oyun içi hiçbi şekilde üstünlük sağlayacak şey yok şuandada kampanya mı ne varmış sanırım 3 aylık süre alana 3 ay hediye gibisinden 60 - 65 liraya denk geliyor 6 aylık süresi bilginiz olsun.

Hocam para verdikten sonra WoW gibi oyunlar oynarım. Mesele para değil benim için, yenilik getiren, rekabetçi bir oyun çıkmıyor EU'ya. Korede takılıp kalıyor hepsi... Tree of Savior diye bir oyun var onu bekliyorum eski tip nostarji bir oyun ama EU ya 10 yıla anca gelir :D

Öyle hocam hicbirisi süper degil zaten illa bisey çıkıyor skyforge bekledik cbt obt.derken rusya serverinde oynadık ama oyun sarmadi belkide rpgler icindeki en.iyi grafiklere sahip oyun single oyun gibi grafik leri var ama iste oyunun seni yakalamasi lazim eksik yön arayinca illa hepsinde var

• valla bende kendimi hardcore oyuncu sanıyordum 5 ay archeage oynadım pek archeage tavsiye etmesem de madem hardcore oyuncusun git takıl oyunda içinde bulunacağın çoğu durumda şans faktörü başrolde oynucak bunu da katınca hardcore² si oluyor. Ha kendin ne oynuyorsun diyorsan sağlam ve adil bi hardcore mmorpg gelene kadar H1Z1 ve CS:GO takılıyorum.

Edit: Ragnarok Online 2 grafikler biraz eski olsa da son level'a ulaştıktan sonra master levelları kasmaya başladığında eski knight'taki gibi partylerle falan kasıyorsun. Oyun başta itici gelebilir ama o oyunun tadını Guild'ler arası çekişmeler veriyor, oyunda ilerleyip birşey elde etmeye başlarsan zevk vereceğini garanti ediyorum. ( Hatta 3-5 char açanlar var Knight'a ki olaylar işte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trafalgarrrr -- 30 Nisan 2015; 7:29:11 >
  • kim ne derse desin bu türü yok eden bence wowdur güzel oyun güzel sistemler getirdi ben oyunun kendisi kötü demiyorum ama herkes wowu isteyince piyasa onun yapısına döndü yılda 1000 tane oyun çıkıyorsa hepsi wow türevi ultima ultima diye ağlıyan kesim zaten wow bebe oyunu der ama wowu oynar.
    archeage değişik sistemlerle geldi ama p2p kafasından çıkamadı aylık ödeme ile çıksaydı bu duruma düşmezdi.
    eso b2p ve şimdi ki hali ile çıksaydı yine bu hale düşmezdi bu iki oyun her ne kadar farklı olsada temeli wow benzeri

Eve online çok az oynamışımdır ama hep hayran kaldığım bir oyundur adamlar kendi çizgilerini o kadar güzel çizmiş hani oynarken farklı bir şeyler yaptığını hissediyorsun yok skill barımı diziyim abanıyim gibi şeyler yok stratejik düşünmek zorundasın her zaman zaten evreni oyuncular belirliyor bir hikaye bile olsa her şey bizim elimize bırakılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Şuan oynadığım mmo guild wars 2 bu konuda çok güzel yenilikler getirdi.

GW2 de çıktıktan 4 gün sonra 80 e vurmuştum sonradan map açmak için falan oynadım birde az pvp yapardım 10 numara oyundu ama işte item kasma muhabbeti yoktu biliyorsun.

Ama piyasa o kadar b*ktan ki gw2 yi geri oynamayı düşünüyorum

Evet oyunda en yüksek itemler ascended itemler.

Ama bu oyunda eşitlik faktörünü ortaya çıkarıyor. Biraz iş kabiliyete dönük oluyor bu bence güzel. Sonuçta itemle değil bilekle adam dövüyorsun buda diğer oyunlardan gw2 yi ayırıyor.

Adam itemiyle değil buildiyle ve tecürbesi ile alıyor pvpyi. Zaten wvw konusunda dünyada rakibi yok açıkcası. Sırf wvw yap çık yetiyor adama 3-4 saat.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.