Şimdi Ara

Mobby_TR & Lombak_TR and Kosp Hah!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demek ben Kosp kullanmışım sende resimlerini koymuşsun.. bana söyleyebilirmisin o rezimi sen aynı gün içide aynı dakikada çekmişsindir. bu bir.. ben seninle kosp partide LVL 71 OLASINA KADAR KALMADIM BU 2.Sİ
    3.sü : İntel dediğin kişi saygın birisidir. beni çağırdı ve bende gittim sohbet ettim oturdum.. %5 kastım sanırım ozamanlar lvlim 59 du veya 58 ti tam olarak hatırlamıyorum.. şimdi ben 3 günde 59 char yaparım elle kasarak..
    kaldıki sen onları oraya koymuşsun ve .. diyorsunki ben deildim o. arkadaşımdı.. HALA KENDİNİ ORTADAN SIYIRMAYA ÇALIŞIYORSUN. EVET SENDİN O ! Inteldeki farklı bir kosp türü idi.. ama sen intelle her gün kastın taki 60 a kadar ve 60 tan sonra kendin " KOSP ALDIN.. VE 70 E KADAR B2 B3 RAİBA GOLEMDE İDİN.. Şimdi herkes öğrendi senin kospcu oldugunu.
    ama ben o partide kosp oldugu için .. sohebt için gitmiştim..
    ve ordaki lvlim 60 altında bir LVL'di.. ve ben bu lanet oyunu 17 AYDIR OYNUYORUM. VE ANCA 70 oldum.. tabiki 17 ayda olmadım.. 6 haftada oldum.. 6 hafta lvl kastım günde 15 saat oynayarak CZ TROLL DE..

O Cz ye geldiğimde hep boştu diyen Arkadaşıma sesleniyorum... Sen hiç hayatında B2'de Cz ye geldinmi.. sabahları ? saat 12 ye kadar.. ben sana sizlerin ne zaman troll basmaya geldiğinizi söyleyebilirim. çünkü ezberledim.. zamanlarınızı ve o kadr npem vardı ama kaybettim lvl kasacam diye çünkü ölüyordum sürekli. hırs olmuştu.. ve .. SANA DİYORUM MOBBY_TR
    Sen Sen olsaydın burdaki nickini " Mobby_Tr" olarak açıklardın.. sen ise " isimsiz11111111111 " yaptın neden ?
    çünkü kosp muhabbetlerine katıldın. suçladın onları ama sen bile kendinin günde kaç saat golemde kaldıgını hesaplayamıyordun... Ve sırf Eğlencesine Pianada townda bana seek açmıştın " 45 - 80 " yazıyordu... bana " bak bak lvlime bak " dediğinde . ben sana Kospcu demiştim. sende dedinki evet kospcuyum sende kullan.. sen bir çocuksun.. ama sende 45 - 80 yazarken. o arada bendede 45 - 80 yazıyordu...

Benimle Beraber Kasmayan, Benimle beraber aynı partide olmayan, Benim Nasıl birisi oldugumu Bilmeyen, Benim hakkımda yorum yapmasın..
    Kosptur Carttır curttur.. Lanet kospu ben kulllanmadım .. ! KuLLANMAMDA!

• Mooby_Tr böyle bişey yapmaz ne kadar alçakça suçlamalar var
    böyle diyenlerin forumda ne işi var sadece diyorum .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9057936/tm.htm

2 tane topic acmana gerek yok
  • Moby_Tr Koxpçunnu Allahı ße
  • mobby_tr 55-70 kosp golem
  • ewt aynı mewzu 2 topice yaymaya gerek yoq ama söz konusu kospsa Alayına Gider
  • Bu atılan son mesaj olsun rica ediyorum. Zaten vereceğim linkteki topic 3 sayfa olmuş popularitesi var . Lütfen ordan devam edelim ...

http://forum.donanimhaber.com/m_9054501/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mobby bak çok sinirimize gidiyorsun efendi ol ha bu arada okullar açılacak sen git derslerine çalış charını yine b3 golem slotuna bırak servisine bin okuluna git ben senin ss lerini çekerim merak etme tamam mı canım charına da çok iyi bakarım öpüldün mobby!
  • yürü be beramususn kralı
  • benim bu oyunda bi iddam yok oyunu da bıraktıgım için ilgilendirmiyor be yaptıgınız ama benim ABİM Lombak_TR ye bu forum da bu kadar yüklenilmesine göz yumamam ben lombak ın vücudundaki yaraları bilirim bi siz ne konuşuyorsunuz adam lvl kasmaktan hastanelik oldu ayıptır emege saygı ! mobby seninde hesabını dürecez merak etme sen seni hacklemeyenin...............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.