Şimdi Ara

Mobee Blade T1500 9,7' hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mobee t1500 ben aldım. hemde 2 adet bence uzak durun.

ısınınca dokunmatiği sapıtıyor. dokunmatiği iç açıcı değil. eğer oyun filan oynarsanız vay halinize. belli bir saatten sonra bir yere basıyorsunuz başk yerde basıyor. zaten android 4.0 da dokundğun anda o yerde beyaz nokta şeklinde bir işaret bırakma özelliği var özelliklerden açtığınızda. önceleri neden tabletin sapıttığını anlamıyordum o özelliğini açınca farkettim ben sola tıklıyorum sol tıklanıyor ama ekranın başka köşesi de kendi kendine siz ekrana dokunmadığınızda dokunuyor. 2 tablettede denedim aynı sorun var. ısınınca sapıtıyor ki. bu internette de oluyor. internet gezintisi iyi değil. ekranı yukarı doğru kaydırırken parmağınızı ara ara ekrandan çekmişiniz gibi işlem yapıyor. yani kaçırıyor buda internet sitelerinde sıkıntı. doğal olarak basıp çekmişiniz gibi işlem yapıyor bir yerleri tıklıyor. sizi deli ediyor. Ben android yazılımcısıyım bu cihazları restoranlar için kullanıyorum o yüzden adamlar anlık tek tıklamalı işlemlerde iyi. ama kullanıcı bazında vasat. dell asus vs onlarıda denedim. onlar muhteşem. 500 tl buna vereceğinize. az daha katın başka tablet alın. flash desteği var diyor ama bi halta yaramaz onuda belirteyim. tarayıcı çok kasyor. sürekliyanıt vermiyor. bekletiyor. chrome firefox dolphin diğerleri kendi tarayıcısı hepsi sıkıntılı. farklı tabletlerde deneyeceğim buraya yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.suver

Mobee t1500 ben aldım. hemde 2 adet bence uzak durun.

ısınınca dokunmatiği sapıtıyor. dokunmatiği iç açıcı değil. eğer oyun filan oynarsanız vay halinize. belli bir saatten sonra bir yere basıyorsunuz başk yerde basıyor. zaten android 4.0 da dokundğun anda o yerde beyaz nokta şeklinde bir işaret bırakma özelliği var özelliklerden açtığınızda. önceleri neden tabletin sapıttığını anlamıyordum o özelliğini açınca farkettim ben sola tıklıyorum sol tıklanıyor ama ekranın başka köşesi de kendi kendine siz ekrana dokunmadığınızda dokunuyor. 2 tablettede denedim aynı sorun var. ısınınca sapıtıyor ki. bu internette de oluyor. internet gezintisi iyi değil. ekranı yukarı doğru kaydırırken parmağınızı ara ara ekrandan çekmişiniz gibi işlem yapıyor. yani kaçırıyor buda internet sitelerinde sıkıntı. doğal olarak basıp çekmişiniz gibi işlem yapıyor bir yerleri tıklıyor. sizi deli ediyor. Ben android yazılımcısıyım bu cihazları restoranlar için kullanıyorum o yüzden adamlar anlık tek tıklamalı işlemlerde iyi. ama kullanıcı bazında vasat. dell asus vs onlarıda denedim. onlar muhteşem. 500 tl buna vereceğinize. az daha katın başka tablet alın. flash desteği var diyor ama bi halta yaramaz onuda belirteyim. tarayıcı çok kasyor. sürekliyanıt vermiyor. bekletiyor. chrome firefox dolphin diğerleri kendi tarayıcısı hepsi sıkıntılı. farklı tabletlerde deneyeceğim buraya yazarım

Şarjdayken ben de aynı problemle karşılaşıyorum fakat şarjdan çıkarınca problem olmuyor.

• şarjda iken yaşamanızın sebebi ısınması. ama normal anlarda oyun veya interneti yoğun şekilde kullanırsanız yine ısınıyor ve yine sapıtıyor. yoksa normal anlarda bişey yok. ama ben bunu internette yoğun kullanamayacaksam ne işe yarar. dell almayı düşünyorum.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7FDEDA1B -- 8 Temmuz 2012; 20:12:56 >
  • arkadaslar tabletı aldıgımdan berı sureklı sorun cıkarıyordu en sonunda 3.kez servıse gonderdım ve yenı bır rom yuklemısler ve cıhaz suan cok ıyı.benım gıbı sorun yasayan varsa eger cıhazı kesınlıkle servıse versın ve yenı surumu yukletsın
  • Mobee nin getirdiğini hiçbir ürünü almayın...Hele hele bu ürünü hiç almayın Cortex A9 olsa eyvallah derim. 600-tl ona vereceğime 1250 -tl ipad alırım daha iyi (s1200 kullanıcısı)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.