Şimdi Ara

Mobee Blade T1500 9,7' hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alt başlık olarak bulunsa da Mobee iletişime yazdığım mesaja karşılık verilen cevabı buraya aktarıyorum. Umarım faydası olur.

quote:

Öncelikle Mobee'ye göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Mobee Blade 9.7" T1500, üst segment kullanıcılara hitaben üretilmiştir. Ultra-ince alüminyum kasaya sahip, IPS teknolojisi kullanan (180 dereceden görünüm) 10 noktadan dokunmatik 9.7" kapasitif ekran kullanır. İşlemcisi Mobee Nett 7" S1200 ile aynıdır. 3D grafik performansı ile çoklu çekirdekli 1.2 - 1.6 GHz arası değişen hıza sahip işlemci kullanır. Görüntülü konuşmayı desteklemek amaçlı çift kameraya sahiptir (ön 0.3mp, arka 2 mp). 16 GB Nand flash, 1GB RAM'e sahiptir. Ürünün Mayıs sonu - Haziran'ın ilk haftası satışa açılması bekleniyor. Mutlu günler.

Saygılarımızla,
    Mobee Ekibi

Açıkcası ben merakla bekliyorum ve bu nedenle tablet almam gerektiği halde bunu ertelemeye karar verdim. Bakalım bekleyip görüceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upburak -- 16 Mayıs 2012; 0:31:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xcupe

ürün hepsiburada da satşa sunulmuş.559 tl den.

http://www.hepsiburada.com/liste/mobee-blade-t1500-16gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300517&categoryId=29014004#Gorseller
    işlemcisi S1200 ile aynıymış. Umarım güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

işlemcisi S1200 ile aynıymış. Umarım güzeldir

Alıntıları Göster
    S1200'de işlemci A8'di yani allwinner. Çift çekirdekli A9 serileri yoldayken 600 tl'ye yakın bir para tek çekirdekli bu tablete bence çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

S1200'de işlemci A8'di yani allwinner. Çift çekirdekli A9 serileri yoldayken 600 tl'ye yakın bir para tek çekirdekli bu tablete bence çok.

Alıntıları Göster
    airtesin bir tane ürünü vardı 9.7inç onda vi40 aynı özellikte onu tavsiye ederimhttp://www.hepsiburada.com/liste/artes-i9701ips-16gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300564&categoryId=29014004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 13 Haziran 2012; 18:17:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

airtesin bir tane ürünü vardı 9.7inç onda vi40 aynı özellikte onu tavsiye ederimhttp://www.hepsiburada.com/liste/artes-i9701ips-16gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300564&categoryId=29014004

Alıntıları Göster
    Yurtdışında Eken a90 diye geçer.Aliexpresste kargo dahil 160$ dır.İşlemcisi eskidir.Bence illaha Türkiyeden garantili almak istiyorum diyorsanız diğer arkadaşın dediği gibi Artes İ9701 alın çok daha kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolilow

Yurtdışında Eken a90 diye geçer.Aliexpresste kargo dahil 160$ dır.İşlemcisi eskidir.Bence illaha Türkiyeden garantili almak istiyorum diyorsanız diğer arkadaşın dediği gibi Artes İ9701 alın çok daha kalitelidir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ARTES i9701 ile MOBEE t1500 özellikleri aynı sayılır... Sadece artesin ön kamerası 5 mp mobeenin 2mp... az önce artes tavsiye ederim diyen arkadaşın (bilmedigim için soruyourm) artes tavsiyesinin sebebi nedir? detaylı bilgi verirmisiniz...

Yani benim göremedigim, farkına varamadığım özelliklerde bir karşılaştırma yaparmısınız lütfen... teşekkürlerr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: upburak

Arkadaşlar ARTES i9701 ile MOBEE t1500 özellikleri aynı sayılır... Sadece artesin ön kamerası 5 mp mobeenin 2mp... az önce artes tavsiye ederim diyen arkadaşın (bilmedigim için soruyourm) artes tavsiyesinin sebebi nedir? detaylı bilgi verirmisiniz...

Yani benim göremedigim, farkına varamadığım özelliklerde bir karşılaştırma yaparmısınız lütfen... teşekkürlerr

Alıntıları Göster
    artesin getirdiği ürün onda vi40 aynısı fiyatı 480tl mobeenin ürünü 560tl diye biliyorum.Kamerası ve ekranı ve yazılım desteği daha iyi ben olsam ikisinide almam çift çekirdeklerin çıktığı bu zamanda beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

artesin getirdiği ürün onda vi40 aynısı fiyatı 480tl mobeenin ürünü 560tl diye biliyorum.Kamerası ve ekranı ve yazılım desteği daha iyi ben olsam ikisinide almam çift çekirdeklerin çıktığı bu zamanda beklerim.

Alıntıları Göster
    Mobee T 1500 alıp kullanan varsa lütfen yorum yapsın ..özellikle gamelot oyunları hakkında..
  • Arkadaşlar bugun cıhazı aldım ılk ızlenımlerım cok ıyı dokunmatık harıka cok hassas ekkran parlaklıgı muhtesem tavsıye ederım sorusu olan varsa cevaplayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Arkadaşlar bugun cıhazı aldım ılk ızlenımlerım cok ıyı dokunmatık harıka cok hassas ekkran parlaklıgı muhtesem tavsıye ederım sorusu olan varsa cevaplayım

Asfalt 5-6 ,Gta 3, needfor speed ve Nova 2 oyunlarını oynatıyormu acaba..?
    Bende de Prektica 8.1 ,4,03 1gb işlemci,1gb ram var ama oynatmıyor...yada ben yapamıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar bugun cıhazı aldım ılk ızlenımlerım cok ıyı dokunmatık harıka cok hassas ekkran parlaklıgı muhtesem tavsıye ederım sorusu olan varsa cevaplayım

iyi günler öncelikle hayırlı olsun bi video çekermisiniz almayı düşünüyorum fakat yeni çıktı ve hiç inceleme yok en azında bana ve benim gibi almayı düşünenlere bi fikir verir çekeceğiniz video
    TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: creadatron

quote:

iyi günler öncelikle hayırlı olsun bi video çekermisiniz almayı düşünüyorum fakat yeni çıktı ve hiç inceleme yok en azında bana ve benim gibi almayı düşünenlere bi fikir verir çekeceğiniz video
    TEŞEKKÜRLER

cıhazın dokunmatıgı ıpad ı kesınlıkle aratmıyor ayrıca ekran parlaklıgı harıka 180 derece nasıl bakarsan bak ekran net bır sekılde goruluyor kendı kendıne gunceleme de yapıyor ekran klavyesı cok guzel ama ben kucuk bır sansızlık yasadım cıhaz servıse gonderdım cunku ınternette takılırken kendıne reset atıyordu o yuzden vıdeo bıraz gec cekebılırım servıse bugun gonderdım yarın servısın elınde olur bakalım bı gelsın hayırlısı ıle ona gore ıncelememı anlatırım tekrar

• quote:

quote:

quote:

TEŞEKKÜRLER

cıhazın dokunmatıgı ıpad ı kesınlıkle aratmıyor ayrıca ekran parlaklıgı harıka 180 derece nasıl bakarsan bak ekran net bır sekılde goruluyor kendı kendıne gunceleme de yapıyor ekran klavyesı cok guzel ama ben kucuk bır sansızlık yasadım cıhaz servıse gonderdım cunku ınternette takılırken kendıne reset atıyordu o yuzden vıdeo bıraz gec cekebılırım servıse bugun gonderdım yarın servısın elınde olur bakalım bı gelsın hayırlısı ıle ona gore ıncelememı anlatırım tekrar

yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım serviste sorun çıkmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

TEŞEKKÜRLER

yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım serviste sorun çıkmaz

Alıntıları Göster
    umarım sıkıntı olmaz

• Artes i9701 ips ürünümüzü de incelemenizi tavsiye ederim
  • Arkadaslar ben de mobee blade satin aldim aldigim ilk saatten itibaren surekli sorunlar ile karsilasiyorum cihaz arada bir kasiyor kendi kendine reset atiyor ayrica ne face e nede google play e girebiliyorum girermis gibi yapiyor ama girmiyor ilk gun servise verdim yazilim yuklendi geldi ama nafile ayni sorunlari aliyorum surekli ben kimseye tavsiye etmiyorum ozelliklerine bakarak aldandim benim hatama sizde dusmeyinArkadaslar ben de mobee blade satin aldim aldigim ilk saatten itibaren surekli sorunlar ile karsilasiyorum cihaz arada bir kasiyor kendi kendine reset atiyor ayrica ne face e nede google play e girebiliyorum girermis gibi yapiyor ama girmiyor ilk gun servise verdim yazilim yuklendi geldi ama nafile ayni sorunlari aliyorum surekli ben kimseye tavsiye etmiyorum ozelliklerine bakarak aldandim benim hatama sizde dusmeyin
  • quote:

Arkadaslar ben de mobee blade satin aldim aldigim ilk saatten itibaren surekli sorunlar ile karsilasiyorum cihaz arada bir kasiyor kendi kendine reset atiyor ayrica ne face e nede google play e girebiliyorum girermis gibi yapiyor ama girmiyor ilk gun servise verdim yazilim yuklendi geldi ama nafile ayni sorunlari aliyorum surekli ben kimseye tavsiye etmiyorum ozelliklerine bakarak aldandim benim hatama sizde dusmeyinArkadaslar ben de mobee blade satin aldim aldigim ilk saatten itibaren surekli sorunlar ile karsilasiyorum cihaz arada bir kasiyor kendi kendine reset atiyor ayrica ne face e nede google play e girebiliyorum girermis gibi yapiyor ama girmiyor ilk gun servise verdim yazilim yuklendi geldi ama nafile ayni sorunlari aliyorum surekli ben kimseye tavsiye etmiyorum ozelliklerine bakarak aldandim benim hatama sizde dusmeyin

Arkadaşım aldığın yere götürürsen onlar servise gönderiyor servis bozuk derse yenisini alıyorsun veya para iadesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Artes i9701 ips ürünümüzü de incelemenizi tavsiye ederim

gördüğüm en şekilsiz tabletlerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Artes i9701 ips ürünümüzü de incelemenizi tavsiye ederim

gördüğüm en şekilsiz tabletlerden biri

Gördüğünüzden eminseniz
    :)) teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 7 Temmuz 2012; 19:26:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.