Arkadaşlar concord çin malı diye biliyorum mobee yi bilmiyorum ama en cok satılan concord olmuş gerçi mobee nin bu modeli yeni çıkmış
MOBEE NET K1500 ÖZELLİKLERİ
Özellikler
İşlemci Ünitesi:Yeni nesil A10 1.2 – 1.6 GHz çoklu çekirdekli Sistem Hafızası:1 GB DDR3 LCD Ekran:10.1" 10 noktadan kapasitif çoklu dokunmatik ekran (16:9) - 1024x600 Depolama:8 GB NAND disk Yön Sensörü:3GT – Yer çekimi sensörü & Jiroskop – denge sensörü Ses Sistemi:2 x Hoparlör ,1 x Kulaklık çıkışı,Mikrofon girişi - HDMI (1080 p) çıkışı Web Kamera:1.3 MP Girişleri:1 x mini HDMI girişi, 1 x kulaklık girişi, 1 x mikro SD kart girişi, 1 x mini USB girişi, 1 x güç girişi Kablosuz Cihazlar:802.11b/g İşletim Sistemi:Android 4.0 Ice Cream Sandwich (Adobe Flash 11 destekli) Batarya:5000Mah polymer battery - 6 Saate kadar webde gezinme Ağırlık ve boyut:190 x 120 x 13 mm Renk:Metal Alüminyum Desteklenen Formatlar:Video Formatları : H263, MPEG4, AVI, RMVB, MKV, FLV ve 3GP Ses Formatları: MP3, WAV, AAC ve AMB Online chat: MSN/QQ/SKYPE/GTALK/LUMAQQ/ICQ E-Book: PDF/TXT/CHM/DOC/EXCEL Pic: JPEG, BMP ve PNG Uygulamalar:Video, Talk, Müzik, Gmail, E-Posta, Saat, Kamera, Takvim, Internet Tarayıcı, Slide Me 4.0, Ses İle Arama, Türkçe Klavye, Ses Kaydedici, Apkİnstaller, Shelves, Ara, Galeri, Explorer (Usb , Sd Kart vs içerik görüntüleme), İndirilenler, Hesap Makinesi, Android Pazarı, angry birds rio, sudoku, tavla, okey, motor gp racing, documents to go, acrobat reader, flash player, Winamp, ibb trafik, xconstruction, pool master. Talking tom
CONCORD SMARTPAD 7
GENEL
İşletim sistemi : Android 4.0 Ice Cream Sandwich (Güncellenip Yükseltilebilir)
Düşüncelerinizi mrk ediyorum arkadaşlar bu ikisinden birini alacağım.Tabletlerden pek iyi anlamam yardımcı olursanız memnun kalırım.Şimdiden Teşekkürler
Arkadas Bu ürünlerden biri 9,7" ips Birisi 7" Yani rami ve flashi 512/8 gb 1 gb/16 gb Arada cok fark var Senin kaç inç bir cihaza ihtiyacın var
Bu arada bizim ürünlerimizi de incelemenizi tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme