Şimdi Ara

Mobil 1 ESP 5/30 yag 50 bin km gider mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben lubco 5-30 yağ ile 35 bin km denedim çıkan yağa baktık daha 40 bine kadar yolu var gözüküyor. Ama aracima 80 bin km kadar önce .motorsilk katkı da yapmıştım belki onunda etkisi olabilir bi miktar. Sonuç olarak mobil biraz daha kaliteli olabilir çünkü argesi olan bi firma ve ısı yağ üretmek zaten. Su durumda 50 bin km mobil ile gidilebilir diye dusunuyorum artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Yaga bakarak 40.000km gideceğini nasil anladiniz ?

4 litre motor yagi yerine 4 litre motorsilk koysa arac elektrikli araca donusur mu peki ?

1 depo benzinden ucuz olan yagin degisip degismeme pazarligini yapan halkimin guzel insanlarina toplu tasima öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Yaga bakarak 40.000km gideceğini nasil anladiniz ?

4 litre motor yagi yerine 4 litre motorsilk koysa arac elektrikli araca donusur mu peki ?

1 depo benzinden ucuz olan yagin degisip degismeme pazarligini yapan halkimin guzel insanlarina toplu tasima öneriyorum.

Bu sıcak yaz günlerinde soğuk esprilerinle usuduk sağol. Herşeye para gözüyle takmamalisin forumda konusu var lubco marka yağın petro canada kökenli dünyanın en kaliteli yağlarından olduğunu ve tuv iso gibi belgelere sahip olduğunu hatta ağır iş makinelerinde ağır şartlar içinde sıkça kullanıldığını yazmış öğrenmiştim paylasmistik birçok kaynak verenker olmuştu. Tabi sen o sırada lol mu oynuyordun neredeydin? Ders boyu uyuyup dersin son 3 dksi bi çocuk parmak kaldırır anlatılan şeyi anlatılmamış gibi sorardi ya 3. Sınıfta seninki ufaktan öyle olmuş. Umarım 5 bin kuusur mesajında böyle değildir zira tanrının verdiği hayati boşa harcamamak lazim

• +1 Aynen ya, çok güzel ifade etmişsiniz şu cümlenin üzerine yorum gereksiz.
  • tencere kapak gelmış yıne
    Sorum acik ve net, bir yaga bakarak 40.000KM gidebilecegini nasil anladiniz ?

Is makinalarinda kullanilan yagi bir tek lubco mu uretiyor ?
    Is makinasina koyulan yagin aynisini benzinli arabinza mi koydugunuzu zannediyorsunuz ?

Bak arkadasim, Elinde hic bir nitelikli veri olmasini birak, veri yok.
    Ustalar herseyi biliyor olsaydi sanayide calismaz Miami'de tatil yapardi.

Hem cahil hem de seviyesiz olmak, daha baska.

35.000km gittim sonra cikardim baktim 5.000 daha gideri var diyenden ne bekleyerem mesaj yazanda kabahat.

Efsanalerle yasamak yerine vizkosite nedir ? Motor nedir yag nedir ogren.

• adam banlandıkça habire yeni üyelik alıyoryağ takıntısı var laf anlatamazsın buna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lubco Lubricants diye arattim, Turklerden baska pek birsey bulamadim. 4 Litresi 37 Lira olan yag mi bu kadar efsane ?

Kullandigin yagin sertifikasyon raporlarini bir gonder bakalim degerlerine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Sen terbiyesizlik yapmaktan baska birsey bilmez misin?

Yagin test degerlerinin bulundugu bir link ver de bakalim neymis efsane bir 40.000km giden yağ?

Terbiyesizlik mi? Söyleyene bak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.