Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: addictive

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

o degilde sanirim yeni yasa geliyormus baz istasyonlari birlesiyormus yani avea farkli turkcell farkli bu olmayacak.. bu sayede her operator cok iyi cekmis olacak sinyal gucleri ayni olacak oyle duydum (: yani Turkcellin bi avantaji kalmiyor o zaman

Şöyle bir durum var:

Her operatör yine kendi yer istasyonlarını ve altyapısını kullanacak. Yani baz istasyonu anlamında dediğiniz doğru, hepsi her yeri kapsamış olacak, ancak kalite ve hız konusunda yine altyapısı güçlü olan kazanacak.

Şimdi bu bilgiler ışığında durumu değerlendirelim: Turkcell, Superonline'ı satınaldı, şehir şehir metre metre fiber kablo döşemeye devam ediyor.

Vodafone, koç.net'i satınalmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kısmen kendi altyapısı var, olmasa bile, ISP olarak da lisansı olduğundan kolayca döşemeye başlayabilir.

Avea'nın elinde hala koca bir sıfır var.

Kuvvetle muhtemel, böyle bir gelişmeyi operatörler zaten bekliyorlardı...

Onun dışında zaten altyapı yatırımı olarak 2012 2.çeyrekte Turkcell Avea ve Vodafone sıralaması var, yani yine bu durumda kimse kimseye altyapısını hibe etmeyecektir. Kiralama gider ve gelirleri artacaktır operatörlerin. Ve örneğin turkcell dağın başına binbir zorlukla kurduğu baz istasyonunu şehir merkezinde apartman tepesine kurulanla aynı kiraya vermeyecektir başka bir operatöre...

Bir de şimdi geldi aklıma, bir operatör diğerine tamamen kiraya vermeyecektir. Mesela 200 eş zamanlı kullanım kapasitesine sahip olan bir baz istasyonunda 50 kapasite bir operatöre 50 kapasite diğerine 100'de asıl istasyon sahibi operatöre kalır. Yani yine kendilerini mağdur etmeden, kalitelerini korurlar...

Turkcell'in,superonline'yı satın aldığı falan yok.Fiber internette ortak oldular).Nerden biliyorsun diye sorucak olursan;

-Fiber interneti olan evimden fiber olmayan bir bölgeye geçince superonline'ı arayıp sözleşmemizin geri kalan süresinde vınn ile bağlantı almak istiyoruz dedik fakat görevli turkcell ile fiber internet projesinin ortağıyız.Vınn'ın satışı sadece Turkcell'e ait olduğu için böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi.(Sadece sözlemeli fiber interneti paketlerinde vınn'ı daha düşük fiyatlara alabiliyorsunuz)

Yalnız ADSL hizmetinin de adı Turkcell Superonline ADSL oldu , yani sadece fiber değil

O zaman sadece internet sektöründe ortaklar diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

2012 bitiyor yıl olacak 2013 herifler hala çekip çekmeme davası altında.Fantazi olsun diye mağarada yada teee denizin neresinde"baaak benimkisi çekiyor seninkisi çekmiyorr"davası güdüyorlar.O değilde aklıma geldi mayaların dediği tutarda aralık 2012 de kıyamet koparsa bunlar diktikleri baz istasyonu öbür tarafta itinayla........hayal gücünüze kalmış

Geçen ay Btk bir karar aldı artık operatörlerin ne kadar yalancı olduklarının onlarda farkına vardı. Artık bu reklamları yapamıyorlar mecburen kapsama alanında sdk yarıştırmaya başladılar. Bazen BTK güzel şeylerde yapabiliyor.

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 3G hizmeti veren Turkcell, Vodafone, Avea, TTnet gibi firmaların En Hızlısı Biziz, Şurada Şu Kadar Hızı Gördük şeklindeki yanıltıcı veya sadece bir bölge için geçerli olan reklamlarına yasak koydu.
    Alınan karara göre içerisinde Hız unsuru barındıran reklamlar bundan sonra yayınlanamayacak. Ancak 3G kapsama alanlarına ilişkin bilgiler içeren reklamlarda şu aşamada bir sıkıntı yok

• Geriden gelmek ne kadar gerice :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

Telefon hizmetinin de adı Turkcell Superonline Ses hizmeti oldu yalnız Yani sadece internet pazarı da değil , Superonline'ın tüm hisseleri Turkcell'de

Türkcell tüm hisseleri alsada ücretler konusunda bir değişiklik yapmadıkça bir işe yaramaz, ilerleyen günlerde bazı gelişmeler olacaktır ama tatmin eder mi orası bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Vf da ben sorun yaşamıyorum ama aveanında avantajları iyi :)ı

Ben her üç operatörüde kullanmaktayım. Çekim olarak evin içinde sadece 3g olarak türkcell çekiyor. diğer 2 operatör çekmiyor. ama balkonda çekiyor. Edge olarak Vodofone hepsinden daha iyi, Aveanın tek artısı kampanya ve avantajlarının iyi olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 30 Ağustos 2012; 9:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkn

Şöyle bir durum var:

Her operatör yine kendi yer istasyonlarını ve altyapısını kullanacak. Yani baz istasyonu anlamında dediğiniz doğru, hepsi her yeri kapsamış olacak, ancak kalite ve hız konusunda yine altyapısı güçlü olan kazanacak.

Şimdi bu bilgiler ışığında durumu değerlendirelim: Turkcell, Superonline'ı satınaldı, şehir şehir metre metre fiber kablo döşemeye devam ediyor.

Vodafone, koç.net'i satınalmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kısmen kendi altyapısı var, olmasa bile, ISP olarak da lisansı olduğundan kolayca döşemeye başlayabilir.

Avea'nın elinde hala koca bir sıfır var.

AVEA bu işe girmez, ihtiyacı yok TürkTelekom zaten gerek duyduğunda alt yapısını ona kullandırır. Tam hisse yüzdelerini bilmiyorum ama Aveanın TT de hisseleri var. Bir nevi ortaklar yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Ben her üç operatörüde kullanmaktayım. Çekim olarak evin içinde sadece 3g olarak türkcell çekiyor. diğer 2 operatör çekmiyor. ama balkonda çekiyor. Edge olarak Vodofone hepsinden daha iyi, Aveanın tek artısı kampanya ve avantajlarının iyi olması.

yapma bunu dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkn

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

yapma bunu dostum

Yaptım bile Malesef bulunduğum yerdeki gerçek bu

• Arkadaşlar BTK dan farklı cevaplar gelenler oldumu acaba?
  • Konuyu Güncel Tutmaya çalışalım arkadaşlar Fikirleri olan arkadaşlar yazsın ki bu sürec aksamasın. Tam destek Hep Destek...
  • Yıllardır gelecek EPLUS gelecekti hatta taa 2007 yılında.Yeni oparatör gelse bile mevcut yapıya uyar.Uymasa da ydurulur.Benim ümidim yok
  • Arkadaşlar bu konu kapatılmıştı, fakat yönetime yaptığım haklı müracat sonunda konu geri getirildi. Demek oluyor ki duyarlı yönetici arkadaşlar da forumda mevcut umarım bidaha gereksiz yere konularımız kapatılmaz. Görüşmeyeli Nasilsiniz Millet.? BTK biz bir ölürüz Bin Diriliriz Bizden Kurtuluş Yok
  • hepsine mesaj gönderdim lütfen herkes destek versin en azından denedik ama olmadı deriz düşük hıza mahkum kalmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa.075

YENİ GSM OPERATÖRÜ GELİYOR..

Kim bu Babayiğit biraz bilgi......
  • Virgin Mobile diyorlar ama, kim gelirse gelsin, olay pek beklenilen gibi olmayacaktır.

Sonuçta Türkiye iletişim vergilendirmesi konusunda dünyaya inceleme konusu olan bir ülke. Başımızdakiler resmen millet internet kullanmasın, telefonla konuşmasın diye bol bol vergi koyuyorlar. Ya da aslında nasıl olsa bizim millet bunlara aç, bizde sırtından ne alırsak hesabı...

O nedenle ben pek ümitli değilim. 2 yıl önce Polonyayı görmüştüm iletişim konusunda, bizim onlara yetişmemiz için ohooo...
  • Girisimimiz tahrik etti ama tatmin etmedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256 olsa ne olacak bu sefer 14tl yerine bi kazık daha sokarlar 20-25 tl yaparlar e ne anladık bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Girisimimiz tahrik etti ama tatmin etmedi...

Biraz öyle oldu gibi, bakalım ilerleyen zamanlarda daha neler ile karşılaşacaz.
  • s3 de aldım ya..

Cepneti kullanmak ölüm gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.