Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3Gyi pek kullanmam iPhoneda sarji iciyor 3G olmadan 128 kbps de fena degil (:
  • Edge'de hızı için 384 kbps hızdan söz ediliyordu ama şimdi 100 kbps de canı çıkıyor, 3G içinde 128 mbit lerden bahsediliyor. Bakalım 4G çıkınca o kaça inecek hep Geriye hep geriye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 16 Ağustos 2012; 10:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Edge'de hızı için 384 kbps hızdan söz ediliyordu ama şimdi 100 kbps de canı çıkıyor, 3G içinde 128 mbit lerden bahsediliyor. Bakalım 4G çıkınca o kaça inecek hep Geriye hep geriye
    Avea genel müdürü 4G ye şuan yatırım yapmayacaklarını açıkladı, 3G şuan için yeterliymiş onuda adam gibi vermedikten sonra Edge!de yeterli kalır zaten zihniyet değişmiyor en az yatırım en çok gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 16 Ağustos 2012; 10:56:48 >

• 3G yeterli diyorsa madem edge nin hizinida 3Gye yakin yapsinlar
  • quote:

Avea genel müdürü 4G ye şuan yatırım yapmayacaklarını açıkladı, 3G şuan için yeterliymiş onuda adam gibi vermedikten sonra Edge!de yeterli kalır zaten zihniyet değişmiyor en az yatırım en çok gelir

Zihniyet değişmediği sürece 10G gelse ne fayda.Acaba içlerinde birazda olsa utanma duygusu kalmışmıdır?
  • Operatörlerde Zihniyet bozuk olsada, gurur olmasada, Verdikleri düşük hızı lütuf olarakta görseler, Türk insanını yolunacak kaz yerinede koysalar, Durmak Yok Yola Devam, Hep Destek Tam Destek BTK'ya yüklenmeye devam. Bu işin belini kırmamız yakındır
  • Bilgisayar Birimleri ve Sembolleri Bilen vardır bilmeyen vardır. Küçük Harf büyük harf önemlidir, Çünkü Bit ve Byte ayrımı için kullanılıyor. Ve hiç duymadığınız birimler eminim aralarında vardır. (Exa, peta, zetta, yotta, ben ilk defa duyuyorum. ) Acaba Kaç yıl sonra en düşük hızımız Kbit lerden Mbitlere çıkar? istediğimiz hız sadece çeyrek Mbit

•Bayt (Byte)
    •Bit
    •Exabayt (Exabyte) --> Sembolü: EB
    •Exabit --> Sembolü: Eb
    •Kilobayt (Kilobyte) --> Sembolü: KB
    •Kilobit --> Sembolü: Kb
    •Megabayt (Megabyte) -->Sembolü: MB
    •Megabit --> Sembolü: Mb
    •Gigabayt (Gigabyte) --> Sembolü: GB
    •Gigabit --> Sembolü: Gb
    •Terabayt (Terabyte) --> Sembolü: TB
    •Terabit --> Sembolü: Tb
    •Petabayt (Petabyte) --> Sembolü: PB
    •Petabit --> Sembolü: Pb
    •Yottabayt (Yottabyte) --> Sembolü: YB
    •Zettabayt (Zettabyte) --> Sembolü: ZB

• Yaa bu vodafone'nun neyi var böyle..Keşke hızını 256 kbps'ye çıkarsa..Sanki öyle yaparsa iflas edecekmiş gibii...
    Saldırın BTK'ya
  • Kampanyayı destekliyorum. Özellikle Vodafone şu tarifelere bir el atsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Kampanyayı destekliyorum. Özellikle Vodafone şu tarifelere bir el atsın artık.

Vodafone artık biraz çekimser davranıyor, Halbuki bu konularda her zaman önder olan rekabeti tetikleyen unsur o olmuştur. Bir an önce sirkelenip Kendine gel Vodefone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 18 Ağustos 2012; 19:14:49 >
  • Çok yavaş ilerliyoruz.Bu şekilde sonuç almamız kısa vadadede mümkün gözükmüyor
  • Vodafone'dan atak bekliyoruz. Avea bile 128 kbps hız sağlıyor. Vodafone 96kbps'de kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

Vodafone'dan atak bekliyoruz. Avea bile 128 kbps hız sağlıyor. Vodafone 96kbps'de kaldı.

Bu sefer vodafone atak yapmakta gecikti, bir an önce açığı kapatmak için bişeyler yapmalı avea ve turkcell mobil internet kullanıcıların eline geçirdi sayılır. Vodafone de ise eski cepnetçiler var onlarda zamanla azalıyor. Vodafone yakında bizi şaşırtacak bir tarifeyle çıkabilir
  • quote:

quote:

Vodafone'dan atak bekliyoruz. Avea bile 128 kbps hız sağlıyor. Vodafone 96kbps'de kaldı.

Bu sefer vodafone atak yapmakta gecikti, bir an önce açığı kapatmak için bişeyler yapmalı avea ve turkcell mobil internet kullanıcıların eline geçirdi sayılır. Vodafone de ise eski cepnetçiler var onlarda zamanla azalıyor. Vodafone yakında bizi şaşırtacak bir tarifeyle çıkabilir

vodafon mu, hiç sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık hiç bir internet paketi güzel değil çok pahalı oldu dikkat ettiniz mi.. :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kullanmadığım Hattımı Vodafone taşıyıp 250mblik sınırsız cepnet paketini aldım, ilk ay 7 tl demişlerdi hattımdan 6 tl eksildi, Yalnız 3G evin içinde çekmiyor Vodafone bu konuda bişeyler yapmalı 3g kapsama alanı diğerlerinden çok kötü, Edgesi ise diğer operatörlerden çok daha iyi(150-200 kbps civarı). Devamlı edgede kullanıyorum Umarım Edgede hız düşmez
    Yeni telefonlarda 96 kbps yetmiyor, Mobilde de en düşük hız 256 kbps olma vakti geldide geçiyor, Umarım birileri artık bunun farkına varır.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten yıkıldı yıkılacaktı. Defalarca şikayette bulundum, kaale alan olmadı.

Üstüne üstlük BTK'ya şikayet edince TTNET, Telekom'dan bilgi istemiş.
    Telekom'un verdiği cevap saha dolabı sağlam, bir şeyi yok. 16mbit interneti
    çok rahat verir olmuştu.

16mbit internetim olmasına rağmen 0,6-0,8mbit internet erişimi sağlıyorlardı bana
    bunun üzerine internetimi iptal ettirip 3G'ye geçmiştim.

Sonunda yıkıldı da kurtulduk. İşlevi yoktu anlayacağın. Süs olsun diye koymuş
    sanırım Türk Telekom.

Müdavim hocam sizden korkulur :) Takipteyiz hadi hayırlısı

Estağfirullah, hakkımızı arıyoruz sadece. Geçen gün yaptığım başvuru üzerine Vodafone'dan da bir e-posta geldi bugün.

********* numaralı hattınız üzerinden yapılan kontrollerde CEPNET 250 paketini kullanmış olduğunuz gözlemlenmiştir.

Aylık Cepnet 250 MB tarifesi Aylık 14 TL karşılığında limitsiz data kullanımı sağlar ve ilgili pakette adil kullanım hakkı 250 MB tır.
    Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı 96 kbps’ye düşer ve bu hız ile internet bağlantısı devam eder.

Mevcut uygulamamız bu doğrultuda olup, herhangi bir değişiklik yapılması durumunda abonelerimize gerekli bilgi aktarılacaktır.

Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile,
    siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet
    sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak önerinizin ilgili birimlere
    aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

Bu adamların geri dönüşte kullandıkları üslûp güzel. İşin çözülmese bile güzel anlatım yapıyorlar.

Neyse konuyu dağıtmayalım. Yılmak yok, hız istemeye devam. Burası Türkiye, en güzeli hak ediyoruz biz!..

Müdavim Hocam bir gelişme var mı? Sizden haber bekliyoruz.

• Galaxy S3 aldım da onun ayarlarıyla uğraşıyordum bir kaç gündür. Kotamı yeni doldurdum. 3g hız tutkusu yeniden debreşti. Çalışmalar devam edecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Kampanyayı destekliyorum. Özellikle Vodafone şu tarifelere bir el atsın artık.

Vodafone artık biraz çekimser davranıyor, Halbuki bu konularda her zaman önder olan rekabeti tetikleyen unsur o olmuştur. Bir an önce sirkelenip Kendine gel Vodefone

Vodafone beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten.
    3 operatör arasında gizli anlaşmalar olduguna inanmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Vodafone beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten.
    3 operatör arasında gizli anlaşmalar olduguna inanmaya başladım

Bana da öyle gibi geliyor farkındaysanız tarifeler birbirine yakın ve dengeli,
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.