Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alburak

Mobilden giriyorum ve katılıyorum

Hep Destek Tam Destek Konuyu Güncel Tutalım Arkadaşlar ve bize gelen mesajları burada paylaşalım
  • @BrkyVRNGL size gönderilen iletiyi okudum. Evet gerçekten üzücü bir durum.

Fakat pes etmek yok. Hakettiğimiz hızı alana kadar taleplere devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

@BrkyVRNGL size gönderilen iletiyi okudum. Evet gerçekten üzücü bir durum.

Fakat pes etmek yok. Hakettiğimiz hızı alana kadar taleplere devam.

Doğru diyorsunuz da benim hiç umudum yok ne yazık ki . Daha İzmir'İn en büyük ilçesi Bornova'da Ege Üniversitesi'nin yakınında bile SuperOnline yok .

Öyleyse, ısrarla talep etmekte fayda var.

BTK'dan cevap geldi. Hangi başvurum için bu cevabı verdiklerini ilgi tutmamışlar. Son başvurum için olabilir :)

Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

28.07.2010 tarihli ve 27655 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin 13. Madde (6) bendi uyarınca hazırlanan "Tüketici Şikayetlerinin Çözümüne İlişkin Usul ve Esaslar"ın 5.madde (1) bendi uyarınca şikayetiniz ile ilgili olarak öncelikle Abonelik Sözleşmesi imzalayarak hizmet aldığınız işletmecinize müracaat etmeniz gerekmektedir.

Mezkûr Usul ve Esasları'ın 7. Madde (1) bendi uyarınca; Müracaatınıza rağmen işletmeci tarafından şikayetinize cevap verilmemesi veya şikayetinizin çözümlenememesi halinde İşletmecinizden aldığınız bilgi ve belgelerle birlikte Kurumumuza başvurmanız halinde şikayetiniz değerlendirilebilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

Şimdi 3G'de kota aşımı sonrası 256kbps ve yukarısı hız sağlamaları için operatörlere dilekçe gönderip, gerekirse yeni paket çıkarmalarını talep edeceğim.

Haketmiş olduğumuz hızı sağlayıncaya kadar pes etmek yok. Devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 13 Ağustos 2012; 21:50:31 >

• quote:

Şimdi 3G'de kota aşımı sonrası 256kbps ve yukarısı hız sağlamaları için operatörlere dilekçe gönderip, gerekirse yeni paket çıkarmalarını talep edeceğim.

Haketmiş olduğumuz hızı sağlayıncaya kadar pes etmek yok. Devam...

Tam Destek Müdavim Hocam....
    Hocam ortalığı karıştırmıssınız Ama iyi olmuş yavaş yavaş bizden rahatsız olmaya başlıyacaklar günümüz Türkiyesine yakışan hızlar değil bunlar, Aslında yapacağımız şikayetlerde verilen reklamları örnek gösterebiliriz. Allah Aşkına Sınırsız 1Gb derken Türkçe anlam yönünden katlediliyor, hem 1Gb diyeceksiniz hem Sınırsız diyeceksiniz bu iki kelime nasıl bir araya gelebilir. Tüketici yanıltılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 13 Ağustos 2012; 23:32:33 >

• @mudavim

çalısmalarınızı takip ediyorum , yüksek hızlar hakkımız.
  • Saha dolabım mefta oldu. Artık kaç sene sonra tamir olur bilemiyorum.

İyi ki varsın 3G internet. ADSL'ye kalsam yanmıştım.

Fiber hıza alış Türkiye!.. Ülen bu saha dolabıyla hangi fiberden bahsediyorlar anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 14 Ağustos 2012; 23:38:41 >
  • quote:

Saha dolabım mefta oldu. Artık kaç sene sonra tamir olur bilemiyorum.

İyi ki varsın 3G internet. ADSL'ye kalsam yanmıştım.

Fiber hıza alış Türkiye!.. Ülen bu saha dolabıyla hangi fiberden bahsediyorlar anlamıyorum.

araba falan mı çarpmış ona ne olmuş öyle
  • Zaten yıkıldı yıkılacaktı. Defalarca şikayette bulundum, kaale alan olmadı.

Üstüne üstlük BTK'ya şikayet edince TTNET, Telekom'dan bilgi istemiş.
    Telekom'un verdiği cevap saha dolabı sağlam, bir şeyi yok. 16mbit interneti
    çok rahat verir olmuştu.

16mbit internetim olmasına rağmen 0,6-0,8mbit internet erişimi sağlıyorlardı bana
    bunun üzerine internetimi iptal ettirip 3G'ye geçmiştim.

Sonunda yıkıldı da kurtulduk. İşlevi yoktu anlayacağın. Süs olsun diye koymuş
    sanırım Türk Telekom.

• quote:

Zaten yıkıldı yıkılacaktı. Defalarca şikayette bulundum, kaale alan olmadı.

çok rahat verir olmuştu.

16mbit internetim olmasına rağmen 0,6-0,8mbit internet erişimi sağlıyorlardı bana

sanırım Türk Telekom.

Müdavim hocam sizden korkulur :) Takipteyiz hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Zaten yıkıldı yıkılacaktı. Defalarca şikayette bulundum, kaale alan olmadı.

çok rahat verir olmuştu.

sanırım Türk Telekom.

Müdavim hocam sizden korkulur :) Takipteyiz hadi hayırlısı

Estağfirullah, hakkımızı arıyoruz sadece. Geçen gün yaptığım başvuru üzerine Vodafone'dan da bir e-posta geldi bugün.

********* numaralı hattınız üzerinden yapılan kontrollerde CEPNET 250 paketini kullanmış olduğunuz gözlemlenmiştir.

Aylık Cepnet 250 MB tarifesi Aylık 14 TL karşılığında limitsiz data kullanımı sağlar ve ilgili pakette adil kullanım hakkı 250 MB tır.
    Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı 96 kbps’ye düşer ve bu hız ile internet bağlantısı devam eder.

Mevcut uygulamamız bu doğrultuda olup, herhangi bir değişiklik yapılması durumunda abonelerimize gerekli bilgi aktarılacaktır.

Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile,
    siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet
    sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak önerinizin ilgili birimlere
    aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

Bu adamların geri dönüşte kullandıkları üslûp güzel. İşin çözülmese bile güzel anlatım yapıyorlar.

Neyse konuyu dağıtmayalım. Yılmak yok, hız istemeye devam. Burası Türkiye, en güzeli hak ediyoruz biz!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 16 Ağustos 2012; 1:00:39 >

• Vodafone hep böyle. Kibarca geçiştiriyor. Müşterilerimiz için en iyisi yapmaya çalışıyoruz diyor. Of ya bu operatörler parasını aldıktan sonra kalite nerede ? Ellerinden geleni yapmıyorlar. Umudumuz btk

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Vodafone hep böyle. Kibarca geçiştiriyor. Müşterilerimiz için en iyisi yapmaya çalışıyoruz diyor. Of ya bu operatörler parasını aldıktan sonra kalite nerede ? Ellerinden geleni yapmıyorlar. Umudumuz btk

Evet BTK nın işe el atması lazım bizde en fazla onun üzerine yoğunlaşıyoruz, Hemen hemen her hafta mail atıyorum. Kararlı olmak lazım yoksa unutulur gider. Hep destek Tam destek Hak aramaya Devam...
  • aveada 19 tlye yikilan paket var 1 gb internet hizi sabit 128 kbps mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

aveada 19 tlye yikilan paket var 1 gb internet hizi sabit 128 kbps mi?
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Gurk¥án

O tarife sinirsiz değil bildiğim kadariyla.. Yeni olarak SEÇ tarifesi şuan da sinirsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 16 Ağustos 2012; 3:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

O tarife sinirsiz değil bildiğim kadariyla.. Yeni olarak SEÇ tarifesi şuan da sinirsiz...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar son zamanlarda başka mail gelen arkadaşlarımız var mı özellikle BTK dan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 16 Ağustos 2012; 3:37:27 >

• hayir zaten sinirsiz demedim , sinirli ama sabit hiz 1 gb... sabit hizini merak etmistim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

hayir zaten sinirsiz demedim , sinirli ama sabit hiz 1 gb... sabit hizini merak etmistim (:
    quote:

hayir zaten sinirsiz demedim , sinirli ama sabit hiz 1 gb... sabit hizini merak etmistim (:

O zaman sorun yok bulunduğunuz yere göre 2-5 mbit aras©¥ çeker, Şebeke yoğunluğuna göre değişir.
  • Yok abi yok bu hız çekilmiyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Evet sınırsız değil malasef ah bi sınırsız olsa zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.