Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadaşlar ben sadece bir çalışanım. üstlerimin verdiği emirlere uymak zorundayım. mesela onlar arttırmayacaksınız diyor bizde uyguluyoruz. örneğin şuanda taksim baz istasyonumuz 86mbit hız destekliyor mesela. ama istasyona tanımladıgımız hız 10mbit. yani şuanda emir gelmiş olsa istediğim istasyonun hızını arttırabilirim. ancak en ufak bir opsiyon için bile üstlerden yazılı emir gelmesi gerekiyor. umarım anlatabildim tesekkürler

Vodafone'da çalıştığını söylemen kötü oldu. Bundan sonra hız arttırımına ilişkin taleplerimizi sana göndereceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

quote:

arkadaşlar ben sadece bir çalışanım. üstlerimin verdiği emirlere uymak zorundayım. mesela onlar arttırmayacaksınız diyor bizde uyguluyoruz. örneğin şuanda taksim baz istasyonumuz 86mbit hız destekliyor mesela. ama istasyona tanımladıgımız hız 10mbit. yani şuanda emir gelmiş olsa istediğim istasyonun hızını arttırabilirim. ancak en ufak bir opsiyon için bile üstlerden yazılı emir gelmesi gerekiyor. umarım anlatabildim tesekkürler

Vodafone'da çalıştığını söylemen kötü oldu. Bundan sonra hız arttırımına ilişkin taleplerimizi sana göndereceğiz

sorun yok kardeşim. gönderebilirsiniz .
    toplantımızda gündeme getirdim , müdürümüz daha sonra gündeme getirmemi söyledi. peki dedim.

• quote:

Emir gelmeden hızı yükseltsen ne yaparlar :) ya da kısa bi süreliğine yapsan :)

• quote:

quote:

quote:

sorun yok kardeşim. gönderebilirsiniz .
    toplantımızda gündeme getirdim , müdürümüz daha sonra gündeme getirmemi söyledi. peki dedim.

İsteyince hız sorunu hallolur da rekabette kızışma yok Türkiye'de. Rakip gözüken firmalar dahi sanki gizli bir işbirliği içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

quote:

Emir gelmeden hızı yükseltsen ne yaparlar :) ya da kısa bi süreliğine yapsan :)

yazılı emir gelmeden böyle bişeyi yapmam mümkün değil. zaten sadece ben değil benim gibi 50 kişi var emirle çalışan

@mudavım

kardeşim zaten mevcut 3G altyapımız çok yüksek hızları destekliyor , ancak rekabeti korumak adına yüksek hızlarda internet hizmeti vermemiz şuan mümkün değil , unutmayın ki bizim gibi internet hizmeti veren ttnet'de var. mobil operatörlerün hızlarına yetişmesi şu günlerde pek mümkün değil , bu yüzden rekabet kurulunun xxx sayılı (tam hatırlamıyorum) genelgesi var internet hızları arttırılmayacak diye.

• Bu konuda operatörler pek rekabet içine girmiyor nedense hepsi en az ayatırımla ençok geliri elde ediyor zaten Fakat bişey dikkatimi çekti artık görüsmeyle beraber internet paketide vermeye başladılar bunun nedeninide çözdüm galiba özelikkle ave yapıyor, Ötv oranı internette %5 görüşmede ise %25 faturanın yarıdan fazlasını internet gösterip vergiden kar ediyolar. Bir nevi vergi kaçırmanın farklı varyasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu konuda operatörler pek rekabet içine girmiyor nedense hepsi en az ayatırımla ençok geliri elde ediyor zaten Fakat bişey dikkatimi çekti artık görüsmeyle beraber internet paketide vermeye başladılar bunun nedeninide çözdüm galiba özelikkle ave yapıyor, Ötv oranı internette %5 görüşmede ise %25 faturanın yarıdan fazlasını internet gösterip vergiden kar ediyolar. Bir nevi vergi kaçırmanın farklı varyasyonu

Mantıklı valla
    O zaman,diğer şebekeler,neden bu yöntemi tercih etmiyor diye bir soru gelir akla.

• Başbakanlık BİMER'e Başvuruda bulundum.

ADRES :http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

Merhaba; Sayın Başbakanım ben de bir çok insan gibi TTNET zulmünden bıkarak internetimi iptal
    ettirdim. TTNET in rakibi olmadığı için (var fakat sözde) 3G internetten faydalanmak üzere
    mecburiyetten Vodafone 3G Cepnet kullanmaktayım. Cep telefonu operatörlerinin 3G hızları
    müthiş derecede kötü. Aslına bakarsanız altyapıda yüksek hızlar sağlayabiliyorlar fakat bu
    hızı kullandırmıyorlar. Benim internet paketim 250mb kotalı, 250mb veri indirdikten sonra
    hızım 0,09 mbit hızına düşüyor. Bu hızdan emin olun bütün 3G kullanıcıları rahatsız. Biz 3G
    kullanıcıları aşırı yüksek hız da istemiyoruz. Bari 0,25 mbit hız sağlansın, ona da razıyız.
    0,09 mbit ile internette sörf yapmak imkansız ötesi bir şey. Bundan on yıl önce Cem Uzanın
    Telsim GPRSi ile de aynı hızda sörf yapıyorduk. On yıl geçti halen aynı hızı sağlıyor
    operatörler. Bu tablo inanın utandırıyor beni. Milletimin refahı için sizden talebim, uygun
    görürseniz 3G internette kota aşımı sonrası operatörlerin en az 0,25mbit hız sağlamalarını
    emretmenizdir. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Sevgili Arkadaşlar;
    Türkiye'de internetin hızlanması ve rekabetin oluşup fiyatların makul seviyelere düşmesi için
    desteğiniz gerekli. Başbakanlık Bimer'e, BTK'ya, Rekabet Kurulu'na ve Cep Telefonu Operatörlerine
    saygı sınırları çerçevesinde ileti göndererek Türkiye'de internetin gelişmesine siz de destek verebilirsiniz.

• @mudavim
    verecekleri cevabı merak ediyorum doğrusu. bakalım
  • Başka mevzularda iki defa ileti attım. İkisinde de sorunum çözüldü. Bu sefer ne olacak, ben de merak ediyorum.

Benzer mahiyette iletilerin bir çok kişi tarafından atılması, daha etkili olacaktır. Türkiye'de
    internetin gelişmesini isteyen herkesin desteği gerekli.

• quote:

Başka mevzularda iki defa ileti attım. İkisinde de sorunum çözüldü. Bu sefer ne olacak, ben de merak ediyorum.

Benzer mahiyette iletilerin bir çok kişi tarafından atılması, daha etkili olacaktır. Türkiye'de

bende merakla bekliyeceğim cevaplarını. yanıtlarını bizimle paylasırsan sevinirim .
  • quote:

quote:

Başka mevzularda iki defa ileti attım. İkisinde de sorunum çözüldü. Bu sefer ne olacak, ben de merak ediyorum.

bende merakla bekliyeceğim cevaplarını. yanıtlarını bizimle paylasırsan sevinirim .

Mutlaka paylaşacağım kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Mutlaka paylaşacağım kardeşim

bekliyorum. Bende isterim internet hızları artsın.

• quote:

Elinize yüreğinize sağlık hocam iyi yazmıssınız, ne kadar çok yere yazı yazarsak o kadar iyi sizin linkide Ana sayfaya ekliyorum. Burdaki herkes isizn kadar ilgili olursa eminiz ki çok kısa zamanda bişeyler elde ederiz. Haydi Arkadaşlar 2 Dk ayırın Bimeri operatörleri ve Btk'yı msj yağmuruna tutun. İstediğimiz cevap gelene kadar bunu tekrarlayın

• Konu GünceL
  • BTK sitede değişiklik yapmış artık üye olunacak :)

• Tıpkı TinTinNet olayında yaptıgımız gibi bir imza sitesi açılsın.Ben cepet kullanmıyorum ama bu destek vermeyeceğim anlamına gelmez.Maymun gözünü açtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Tıpkı TinTinNet olayında yaptıgımız gibi bir imza sitesi açılsın.Ben cepet kullanmıyorum ama bu destek vermeyeceğim anlamına gelmez.Maymun gözünü açtı

En fazla sizin destek vermeniz lazım :) Buradaki uğrasımız 3 operatör içinde geçerli, Ve şu anda en avantajlı tarife sizde düşünsenize hızınızn 256k olduğunu o zaman en kral tarife sizin ki olur
  • Bilgisayar programcı 2.sınıf öğrenisiym.Valla TinTinEt olayında en fazla bilgisayar 1.sınıftaki öğrenciler uyuz olmuştur."Enformatik"kapsamında İnternetten Temel Bilgi Teknoloji dersi veriyordu SDÜ.Tam vizeye yakın "gizli kota" geldi kaç kişi mağdur olmuştur kim bilir.Şu sektörün kıyısında köşesinden girdik artık.Destek vermek boynumun borcudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Bilgisayar programcı 2.sınıf öğrenisiym.Valla TinTinEt olayında en fazla bilgisayar 1.sınıftaki öğrenciler uyuz olmuştur."Enformatik"kapsamında İnternetten Temel Bilgi Teknoloji dersi veriyordu SDÜ.Tam vizeye yakın "gizli kota" geldi kaç kişi mağdur olmuştur kim bilir.Şu sektörün kıyısında köşesinden girdik artık.Destek vermek boynumun borcudur

Helal olsun kardeşim. Herkes konuya duyarlı olursa Türkiye'de internete rekabet gelecektir.

3G'de hızların artması demek, daha çok kişinin mobil internete geçmesini getirir.
    Bu da ADSL 'de fiyatların ve hızların artması anlamına gelir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.