Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfaya şikayet metni koysak iyi olmaz mı herkez kopyaya yapıştırmış olur.
  • BTK dan gelen mail :

Mobil şebeke işletmecileri ile Kurumumuz arasında imzalanmış olan İmtiyaz Sözleşmeleri uyarınca işletmeciler, tarifelerini "Azami Tarife Çizelgesi" sınırları içerisinde kalmak kaydıyla serbestçe belirleyebilmekte ve son kullanıcılarına uygulayacakları tarifeleri Kurumumuza bildirmekle yükümlüdürler. Bu kapsamda GSM işletmecileri tarafından, tarife değişikliklerine ilişkin bildirim yükümlülüğü kapsamında tarifeler, uygulama süresi, kapsamı ve faydalanacak abone kitlesi gibi açıklamaları da içerecek şekilde, uygulama tarihinden yedi gün önce Kurumumuza bildirilmektedir.

Bununla birlikte, mobil genişband pazarının gelişimi paralelinde yapılabilecek düzenlemelerde görüş ve öneriniz dikkate alınacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Tüketici İle İlişkiler Müdürlüğü
    _

Anlamadım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

BTK dan gelen mail :

Mobil şebeke işletmecileri ile Kurumumuz arasında imzalanmış olan İmtiyaz Sözleşmeleri uyarınca işletmeciler, tarifelerini "Azami Tarife Çizelgesi" sınırları içerisinde kalmak kaydıyla serbestçe belirleyebilmekte ve son kullanıcılarına uygulayacakları tarifeleri Kurumumuza bildirmekle yükümlüdürler. Bu kapsamda GSM işletmecileri tarafından, tarife değişikliklerine ilişkin bildirim yükümlülüğü kapsamında tarifeler, uygulama süresi, kapsamı ve faydalanacak abone kitlesi gibi açıklamaları da içerecek şekilde, uygulama tarihinden yedi gün önce Kurumumuza bildirilmektedir.

Bununla birlikte, mobil genişband pazarının gelişimi paralelinde yapılabilecek düzenlemelerde görüş ve öneriniz dikkate alınacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Tüketici İle İlişkiler Müdürlüğü
    _

Anlamadım :S

Aynı cevap banada geldi.

Copy/Paste yapmaya başlamışlar.

Bizde Copy/Paste ye başlayalım.

• Arkadaşlar ne yazıkki BTK doğru bir cevap yazmış. Bu tarifelerin kapsamı abone sayısı dikkate alınarak BTK tarafından belirlenir ve operatörler de ona göre tarife yaparlar. Turkcell ve Vodafone dan bir hız artışı bekleyemeyiz ama Avea yapabilir. Avea bunun planlarını ve ölçümlerini yapıyor zaten. Sınırsız tarifeler ya 128kbps den 256ya çıkacak ya da 128li olanlar 512kbps ye ek ücret ile (tahmini 3-5 TL) terfi edecek. Bekleme de kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hızla devam edicez anlaşılan
  • BTK copy paste yapsada bence biz farklı yazalım. Ben 3-4 defa yazdım arkadşlar sizlerde bıkmadan gerekirse bidaha yazın. Hatta b benim son yazıma farklı bir cvp geldi, şikayetiniz degerlendirlmek üzere ilgili birime gönderilmiştir diye bişey yazmıslardı önceki sayfada paylaşmıstım. TTnetin hızını 3 kat artırdılar bizde en az 3 kat hız artrımı istiyoruz. Onlar türkiye çocuğuda biz neyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Bu hızla devam edicez anlaşılan

Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
  • 256k yeterlidir .
  • btk ya ettım ılgılı bırıme aktarılıcak dedıde ınanmıyom ben acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

btk ya ettım ılgılı bırıme aktarılıcak dedıde ınanmıyom ben acıkcası

Bu gelen mail diğerlerinden daha iyi gibi geldi bana bana da yazdılar bakalım bir gelişme olacak inşallah.
  • Sonuna kadar destekliyorum eger olursa herkesi yani cevremi aveaya gecirmeye zorlayacagim ;)

• 256 ya bile razıyız yazmaya devam
  • Arkadaşlar bilen vardır bilmeyen vardır. Geçen ay Btk bir karar aldı onu sizinle paylaşıyorum. Bazen BTK güzel şeylerde yapabiliyor. Umarım bizide düşünür ve yakın zamanda mobil operatörlere kalite anlamında bir standart getirir.

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 3G hizmeti veren Turkcell, Vodafone, Avea, TTnet gibi firmaların En Hızlısı Biziz, Şurada Şu Kadar Hızı Gördük şeklindeki yanıltıcı veya sadece bir bölge için geçerli olan reklamlarına yasak koydu.
    Alınan karara göre içerisinde Hız unsuru barındıran reklamlar bundan sonra yayınlanamayacak. Ancak 3G kapsama alanlarına ilişkin bilgiler içeren reklamlarda şu aşamada bir sıkıntı yok

• Maltepe merkezde 3G vermeyen/veremeyen, 100 mb lık şaka gibi bir kota koyan dandik internet hizmeti veren vodafone kullanıyorum. Turkcell in reklamları zaten saçmalık hepsi beyinden yoksun.

Acaba vodafone England nasıl bir hizmet veriyor. Merak ediyorum

• BTK duy sesimizi!.. 96kbps hız ile Uganda'dan bile daha yavaş bağlanıyoruz internete. 256kbps yapın bari arkadaş.

10 sene önce Telsim ile 96-100kbps hızla bağlanıyorduk. Halen aynı ya, hiç mi gelişme olmaz memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Maltepe merkezde 3G vermeyen/veremeyen, 100 mb lık şaka gibi bir kota koyan dandik internet hizmeti veren vodafone kullanıyorum. Turkcell in reklamları zaten saçmalık hepsi beyinden yoksun.

Emin ol, bölgesel olarak onda da sıkıntılar oluyordur. %100 kapsama veriyorum diyen kaç operatör var?
    Oralarda evlere evdeki internet hattından bağlanabilen mini vericiler veriyorlar £50'a falan, onlarla evlerde sorunsuz kullanılabiliyor. Ya da az sorunlu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

quote:

Maltepe merkezde 3G vermeyen/veremeyen, 100 mb lık şaka gibi bir kota koyan dandik internet hizmeti veren vodafone kullanıyorum. Turkcell in reklamları zaten saçmalık hepsi beyinden yoksun.

Emin ol, bölgesel olarak onda da sıkıntılar oluyordur. %100 kapsama veriyorum diyen kaç operatör var?
    Oralarda evlere evdeki internet hattından bağlanabilen mini vericiler veriyorlar £50'a falan, onlarla evlerde sorunsuz kullanılabiliyor. Ya da az sorunlu...

Avrupa'da 96kbps kotalı, 3G sunan operator yoktur di mi? Hatta Turkcell'de kota aşımı sonrası 5kbps hız sağlanıyor ve adamlar çıkmış sınırsız internet diye reklamlarda adeta şov yapıyorlar.

• 2012 yılında böyle komedi hızlara sahip olduğumuz için allah hepsinin belasını versin

• operatörleirn üye sayısı tagan yapsa galiba adil kullanımdan sonra neti keserler
  • quote:

2012 yılında böyle komedi hızlara sahip olduğumuz için allah hepsinin belasını versin

Amin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.