Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahanda bu konu iyi olmuş,cepnete sövüm sayıyordum adil kullanımına mıçtımın diyerekten.bence bu işin en kestirme yolu BTK'dan geçiyor arkadaşlar.operatörlerin takacağını zannetmiyorum.gerçi rekabet şuan dizboyu,bence yakında bi operatör bu işe el atar ama işte ne zaman.eğer kitle olarak davranabilrsek süreç belki hızlanır.

konuyu açan arakadaş teşekkürler
  • + Destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

ahanda bu konu iyi olmuş,cepnete sövüm sayıyordum adil kullanımına mıçtımın diyerekten.bence bu işin en kestirme yolu BTK'dan geçiyor arkadaşlar.operatörlerin takacağını zannetmiyorum.gerçi rekabet şuan dizboyu,bence yakında bi operatör bu işe el atar ama işte ne zaman.eğer kitle olarak davranabilrsek süreç belki hızlanır.

konuyu açan arakadaş teşekkürler

ilk sayfada Gerek BTK nın gereksede mobil opetörlerin şikayet linkleri var çoğu arkadaşımız oraya yazdı sizde yazarsanız büyük bir destekte bulunmuş olursunuz. BTK ya rahat yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

+ Destek

Hep Destek Tam Destek BTK ya yazın arkadaşlar Durmak yok Yola devam Yakında bıkarlar bizden bişeyler yaparlar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

+ Destek

Hep Destek Tam Destek BTK ya yazın arkadaşlar Durmak yok Yola devam Yakında bıkarlar bizden bişeyler yaparlar o zaman

Bıksınlar bizden.
  • normal ınternet 3mbps adıl kullanım ıken mobılde 128 kbps duşundurucu yazdım, en az 512 kbps olmalı yazdım allahtan umut kesılmez
  • Destekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk'ya ben de yazdım. Cevabını 2 hafta içinde geliyormuş. Nereye geliyor cevap ? Nasıl bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Btk'ya ben de yazdım. Cevabını 2 hafta içinde geliyormuş. Nereye geliyor cevap ? Nasıl bakıyoruz.

Mail adresine geliyor, 3-5 günde gelir çok bekletmiyolar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

1 hafta oldu , hiçbir hareket yok daha . Kategoriyi turkcell olarak seçtim belki de ondandır .

Tekrar yaz madem bana gününde cvp yazdıkları bile oldu
  • Tarifelere farkli bir bakis acisi;

Kotasiz paketler cikarsinlar, sabit hiz 256 kbps - 512 kbps - 1024 kbps...

Bunu yapan operator kazanir, ahanda buraya yaziyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Tarifelere farkli bir bakis acisi;

Kotasiz paketler cikarsinlar, sabit hiz 256 kbps - 512 kbps - 1024 kbps...

Bunu yapan operator kazanir, ahanda buraya yaziyorum

Hocam bunu bütün operatörlerin yapması gerekiyor tek operatöre yüklenilirse kalite düşer, Bizde bu yüzden Yasal zemin hazırlaması için BTK ya yükleniyoruz, yoksa operatörlen bizi takacağı pek yok normalde. Sizde BTK ya şikayet te bulunarak aramıza katılın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

aveada 128kbps bile baya baya süründürürken turkcell in 5kbps sini düşünemiyorum bile o ne komik bir hızmış öyle

Utanmıyorlarda halka böyle bir hızda servis sağlamaya insanda yüz olur bilmiyorum bunların yüzünde At derisi filanmı çekili

• quote:

Orijinalden alıntı: Defyx

quote:

aveada 128kbps bile baya baya süründürürken turkcell in 5kbps sini düşünemiyorum bile o ne komik bir hızmış öyle

Utanmıyorlarda halka böyle bir hızda servis sağlamaya insanda yüz olur bilmiyorum bunların yüzünde At derisi filanmı çekili

Malesef hocam Utansalar yapmazlardı. Ama reklam vermesini çok iyi biliyolar 43mbit hızdan bahsediyolar, atın nalı öyle değil ama

• quote:

quote:

quote:

Malesef hocam Utansalar yapmazlardı. Ama reklam vermesini çok iyi biliyolar 43mbit hızdan bahsediyolar, atın nalı öyle değil ama

Sözde sınırsız internet, özde sahtekarlık diye buna derler

• quote:

[/url]

Ama güzel Reklam yapiyolar takdir ediyorum. Sanırım ileri oldukları tek konu reklamlar
  • quote:

quote:

[/url]

Ama güzel Reklam yapiyolar takdir ediyorum. Sanırım ileri oldukları tek konu reklamlar

Aynen başkada birşey bekleme zaten :)

• Ya bu Turkcell kadar desteksiz sallayan ve bütün stratejisi insan kandırma üzerine kurulan başka bir firma var mı bilmiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki acaba bu Telekomu'mu savunacak? Hayır Telekom'un durumu zaten içler acısı bir tane de ben vurmayacağım. Vodafone'u, Avea'sı ve diğerlerinin stratejilerinde de bir fark yok ama bunu günün her saatinde TV'de kör göze parmak şeklinde yapan başkası yok. Sabahtan akşama kadar...

Tutmuş elin Amerikalısı ile kendi dandik internet hizmetini kıyaslıyor. Senin çapın ancak Zimbabwe Nyasha ile

Moritanyalı G'Yanni ile yarışmaya yeter. Eminim ki hizmet/fiyatta onların bile gerisinde kalırsın.

BMW ile Şahin demeyeceğim, Ferrrari ile el arabasını kıyaslıyor. Akıl var mantık var, adamlar 4G'ye geçmiş, 128Mbps interneti sen rüyanda gördün mü ha Turkcell? ABD'den, Avrupa'dan hatta Asya'nın bir bölümünden 10-15 sene geriden geliyorsun. Makyaja, insanları kandırmaya, kelime oyunları ile insanları aptal yerine koymaya, yalan söylemeye gelince Türkiye'deki telekomünikasyon şirketleri olarak dünyada ilk 10'a girersiniz. Sizin TV'deki reklamlarınızı görünce hep aklıma şu araba reklamı geliyor. Aynı sizin ürünleriniz hizmetleriniz de bu reklamdaki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 4 Ağustos 2012; 21:22:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rascon

Ya bu Turkcell kadar desteksiz sallayan ve bütün stratejisi insan kandırma üzerine kurulan başka bir firma var mı bilmiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki acaba bu Telekomu'mu savunacak? Hayır Telekom'un durumu zaten içler acısı bir tane de ben vurmayacağım. Vodafone'u, Avea'sı ve diğerlerinin stratejilerinde de bir fark yok ama bunu günün her saatinde TV'de kör göze parmak şeklinde yapan başkası yok. Sabahtan akşama kadar...

[

+1
  • avea sınırsız tarifelere baktım.arkadaş 15 gb kota koymuş sınırsıza sornasında 128k ya düşüyor.fiyat 60 tl 21 mbit. eğer hız 40 mbit olursa 65 tl.zaten paketler tamamen saçmalık.turkcel desen daha betger sınırsız 1 gb kotalı diyor sornasında 96 k.şimdi ben 96 k ile 1 gbden fazla indirsem mantık oalrak yine bir adil kullanıma girmem gerekli değil mi?oaly kota koymakla çözülecek bişey değil.1 saatte biirnce kalan 29 gün boyunca kullanamadığın hangi hız sistmei zorlayacak?kota uygulaması yoğun saatlerde yapılmalı.zaten millet en çok face ve twit için ölüyor.vodafon oları da bveleş yaptı.şidmi sistme zorlanmıyor mu?kim çıkardı ise akk yi sırf şirketiçin çıakrmış.3g-4g diye dötlerinmi yırtıp 5k hız veren bi türkiye galiba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.