Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani ben doğru düzgün mobil internet kullanmıyorum ama kullanmıyorum diye de destek olmayacağız anlamına gelmez...

Sonuna kadar destek arkadaşlar. Şayet başarılı olursa hepimiz için büyük bir adım sayılır.

Mailleri attım cevaplarını bekliyorum...
  • mailler atıldı
  • Sayın B. S, 

Mobil şebeke işletmecileri ile Kurumumuz arasında imzalanmış olan İmtiyaz Sözleşmeleri uyarınca işletmeciler, tarifelerini "Azami Tarife Çizelgesi" sınırları içerisinde kalmak kaydıyla serbestçe belirleyebilmekte ve son kullanıcılarına uygulayacakları tarifeleri Kurumumuza bildirmekle yükümlüdürler. Bu kapsamda GSM işletmecileri tarafından, tarife değişikliklerine ilişkin bildirim yükümlülüğü kapsamında tarifeler, uygulama süresi, kapsamı ve faydalanacak abone kitlesi gibi açıklamaları da içerecek şekilde, uygulama tarihinden yedi gün önce Kurumumuza bildirilmektedir.

Bununla birlikte, mobil genişband pazarının gelişimi paralelinde yapılabilecek düzenlemelerde görüş ve öneriniz dikkate alınacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 1 Ağustos 2012; 22:54:11 >

• maillere gelen cevaplara bakmayin bile onlar oyle bakacaz onerinizi dinlicez derler bisey cikmaz
  • valla ben artık vodafonedan paket falan almıyorum çünkü wirelles inernetim var 5 mb hızla bağlanıyorum...

operatörler hızı 96 dan direk 256 kbps veya 512 kbps çıkarmazlar.... bu iş bir anda olmaz altyapıyı düşünen yok ekmek elden su gölden sanki

bakalım herkeze 512 kbps hız sağladığında herkez aynı anda bu hızla nete girebilecekmi ??

Ha unutmadan adamlar cepneti geçici süreliğine neden iptal etti sanıyosunuz ? herkes telefonunu modem olarak kullanıp beleşten internete girmesin diye tabiki ama talep çok yoğun olunca tekrar açtılar ama 2 katı fiyatında yaaa

boşuna hayal kurmayalım beyler vodafone işini çok iyi biliyor öyle bir avuç insanla olacak iş değil bu işler ...

• birton kelime yazdım sonunda"teklifiniz değerlendirilecektir"diye mesaj aldım.Baya ugraşmamız gerekli.Yıl sonuna kadar şu mobil interneti en azından"kullanılabilir"seviyeye cekmemiz gerekli.Bunun içinde BTK mail yagmuruna tutalım yoksa TinTiNet buna izin vermez BTK düzenleme yapması gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

birton kelime yazdım sonunda"teklifiniz değerlendirilecektir"diye mesaj aldım.Baya ugraşmamız gerekli.Yıl sonuna kadar şu mobil interneti en azından"kullanılabilir"seviyeye cekmemiz gerekli.Bunun içinde BTK mail yagmuruna tutalım yoksa TinTiNet buna izin vermez BTK düzenleme yapması gerekli

Anlaşılan daha çok Mücadale etmemiz gerekecek, herkese aynı cevapları atmışlar anladığım kadarıyla BTK bu hızlar operatör isterse verebilir sonucunu çıkartıyorum ben, yani rekabet açısından yasal bir kısıtlama yok operatörlerin vicdanlarına kaldıysak işimiz zor ama BTK bu istekleri degerlendirip operatörleri sıkıştırması olası, bunun için yılmadan sıkılmadan daha fazla yazmalıyız, ailemizdeki bireylerin TC sini de kullanalarak bu isteğimizi tekrar tekrar dile getirelim.

• Merhaba arkadaşlar Az önce BTK ya bir daha yazdım. Yalnız artık şikayet yazabilmek için üye olmanız gerekiyor. Bir yandan iyi oldu şikayet durumunuzu ve ne yazdığınızı görebiliyosunuz. Daha güzel olmuş. sizde üye olun ve şikayetlere devam edelim sonuç alacaz inş

Yazdığım Metin ;Öncelikle Bu şikayetim Tek bir mobil operatörü ilgilendirmemektedir Hepsi için geçerlidir Yukarıda verdiğim telefon numarası sadece iletişim numaram olup sınırsız internet aldığım hattım değildir.

Son zamanlarda Mobil internet servis sağlayıcıları boy boy sınırsız internet reklamı vermeye başladılar, Fakat burada tüketici yanıltılıyor belli bir kota sonrası hız yaklaşık 100 kat kadar düşüyor, Yaklaşık 5mbit hızdan 96kbit hıza düşüyor 96 kbps lik hızla sayfalar açılmıyor gazete bile okuyamıyoruz, piskolojimiz bozuluyor. Geçen haftalarda TTnetin en düşük hızı 1 mbitten 3 Mbite yükseltildi. Aynı oranda mobilde de bu hızların yükseltilmesini istiyoruz.

Harranlı Emine Reklamını bilirsiniz ,Onun doğrusunu ben size yazayım. (Mizahi Anlatım)

Harranlı Emine ve Harvardlı Emily'nin Sınırsız interneti Arasındaki Fark;
    Harranlı Emine ve Harvard lı Emilly aynı anda 500 mb lık bir klip indirmeye başlamışlar ikisininde interneti sınırsızmış ilk 100 mb'ta Emine Emilye fark atmış. Sonra hızı 96 kpbs'ye inmiş (Türkiyede olduğundan) Emily ise istikrarlı bir şekilde sınırsız internetinin keyfini çıkarmış 10 klip indirmiş üzerine eve gitmiş akşam yemeğini yemiş, ertesi gün olmuş, kahvaltısını yapmış, derse girmiş, çıkmış, ama bizim zavallı Emine hala o klibi indirememiş..Ve Kazanan Emily Malesef

Biz Mobil internet kullanıcıları bu konuyla ilgili bir sayfa açtık linki aşağıda lütfen bir bakın ve çağrımıza cevap verin. Tşk ederim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Merhaba arkadaşlar Az önce BTK ya bir daha yazdım. Yalnız artık şikayet yazabilmek için üye olmanız gerekiyor. Bir yandan iyi oldu şikayet durumunuzu ve ne yazdığınızı görebiliyosunuz. Daha güzel olmuş. sizde üye olun ve şikayetlere devam edelim sonuç alacaz inş

Yazdığım Metin ;Öncelikle Bu şikayetim Tek bir mobil operatörü ilgilendirmemektedir Hepsi için geçerlidir Yukarıda verdiğim telefon numarası sadece iletişim numaram olup sınırsız internet aldığım hattım değildir.

Son zamanlarda Mobil internet servis sağlayıcıları boy boy sınırsız internet reklamı vermeye başladılar, Fakat burada tüketici yanıltılıyor belli bir kota sonrası hız yaklaşık 100 kat kadar düşüyor, Yaklaşık 5mbit hızdan 96kbit hıza düşüyor 96 kbps lik hızla sayfalar açılmıyor gazete bile okuyamıyoruz, piskolojimiz bozuluyor. Geçen haftalarda TTnetin en düşük hızı 1 mbitten 3 Mbite yükseltildi. Aynı oranda mobilde de bu hızların yükseltilmesini istiyoruz.

Harranlı Emine Reklamını bilirsiniz ,Onun doğrusunu ben size yazayım. (Mizahi Anlatım)

Harranlı Emine ve Harvardlı Emily'nin Sınırsız interneti Arasındaki Fark;
    Harranlı Emine ve Harvard lı Emilly aynı anda 500 mb lık bir klip indirmeye başlamışlar ikisininde interneti sınırsızmış ilk 100 mb'ta Emine Emilye fark atmış. Sonra hızı 96 kpbs'ye inmiş (Türkiyede olduğundan) Emily ise istikrarlı bir şekilde sınırsız internetinin keyfini çıkarmış 10 klip indirmiş üzerine eve gitmiş akşam yemeğini yemiş, ertesi gün olmuş, kahvaltısını yapmış, derse girmiş, çıkmış, ama bizim zavallı Emine hala o klibi indirememiş..Ve Kazanan Emily Malesef

Biz Mobil internet kullanıcıları bu konuyla ilgili bir sayfa açtık linki aşağıda lütfen bir bakın ve çağrımıza cevap verin. Tşk ederim.
    http://resim.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/key_/tm.htm

Bu mesajıma farklı bir cvp geldi arkadaşlar bakalım ne olacak?

Görüş&Öneriniz incelenmiş olup, değerlendirilmek üzere Kurumumuzun ilgili birimine aktarılmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
    03/08/2012 14:27:26

• Helal olsun @Blindfire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

maillere gelen cevaplara bakmayin bile onlar oyle bakacaz onerinizi dinlicez derler bisey cikmaz
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Gurk¥án

maillere gelen cevaplara bakmayin bile onlar oyle bakacaz onerinizi dinlicez derler bisey cikmaz

Hakli olabilirsin ama biz üzerimize düseni yapalim en azindan safhimiz belli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 4 Ağustos 2012; 7:39:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

valla ben artık vodafonedan paket falan almıyorum çünkü wirelles inernetim var 5 mb hızla bağlanıyorum...

operatörler hızı 96 dan direk 256 kbps veya 512 kbps çıkarmazlar.... bu iş bir anda olmaz altyapıyı düşünen yok ekmek elden su gölden sanki

bakalım herkeze 512 kbps hız sağladığında herkez aynı anda bu hızla nete girebilecekmi ??

Ha unutmadan adamlar cepneti geçici süreliğine neden iptal etti sanıyosunuz ? herkes telefonunu modem olarak kullanıp beleşten internete girmesin diye tabiki ama talep çok yoğun olunca tekrar açtılar ama 2 katı fiyatında yaaa

boşuna hayal kurmayalım beyler vodafone işini çok iyi biliyor öyle bir avuç insanla olacak iş değil bu işler ...

istenilen hız atla deve değil Teknik açidan yüksekte değil 256 kbps lik bir hız şayet operatör bunu veremiyosa kapatsin gitsin o zaman. Şayet sadece biri bu hizi verirse kalite bakimindan sikinti olabilir ama ücü birden BTK kanaliyla verirse hicbisey olmaz aboneler 3 e bölünür herkes rahat eder

• quote:

birton kelime yazdım sonunda"teklifiniz değerlendirilecektir"diye mesaj aldım.Baya ugraşmamız gerekli.Yıl sonuna kadar şu mobil interneti en azından"kullanılabilir"seviyeye cekmemiz gerekli.Bunun içinde BTK mail yagmuruna tutalım yoksa TinTiNet buna izin vermez BTK düzenleme yapması gerekli

+1 Herkes sizin gibi düşünse çok iyi olurdu. Bu iş yıl sonuna kalmadan eylül ayına kadar olucak insallah Ahaa burayada yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

Konuyu güncel tutuyoruz

+1 Güncel tutun arkadaşlar o kadar yere mail attık büyük bir kitleye ulaştığımızı söyledik yalancı durumuna düşmeyelim. Hep Destek Tam Destek DH Kardeşliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Yani ben doğru düzgün mobil internet kullanmıyorum ama kullanmıyorum diye de destek olmayacağız anlamına gelmez...

Sonuna kadar destek arkadaşlar. Şayet başarılı olursa hepimiz için büyük bir adım sayılır.

Mailleri attım cevaplarını bekliyorum...

+1
  • Her Tc demek bir ciddi şikayet demektir. ;)
  • 8 GB kotalı internet verebiliyorlar 3-5 mb kadar.256 kb kadar çağın gerisinde kalmış biz hızı verecek alt yapıları yoksa zaten bu işe hiç girmesinler.Yada 4-5 GB kotalı versinler şahsen ben razı olurum.Çünkü 256Kb ile ugrassanda 4 GB kotayı dolduramazsın düşün o kadar yavaş
  • quote:

8 GB kotalı internet verebiliyorlar 3-5 mb kadar.256 kb kadar çağın gerisinde kalmış biz hızı verecek alt yapıları yoksa zaten bu işe hiç girmesinler.Yada 4-5 GB kotalı versinler şahsen ben razı olurum.Çünkü 256Kb ile ugrassanda 4 GB kotayı dolduramazsın düşün o kadar yavaş

256 kbps verseler az daha rahatlarız hesap yapalım ;

256/8= 32 kb/sn
    32X60= 1,92Mb/dak
    1920x60=115,2 mb/saat

Günde 5 saat kullansak 5x115= 575 Mb
    Ayda 575X30= 17,2 Gb

Demek 4 Gb kota pek işe yaramaz sınırsız daha iyi

• ımzala sıtesınden açalım face sayfasıda kurak kuru kuru olmaz böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

ımzala sıtesınden açalım face sayfasıda kurak kuru kuru olmaz böle

imza olayını bende düşünüyordum en azından sayımız artıktan sonra yinede şimdi yapabiliriz. Bu işe ön ayak olabilicek arkadaşlar neler yapabilceklerini yazıp bizede yol gösterirseler bir ucundan tutup başlayabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.