Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

BTK'a bende bir şikayet gönderdim. Yapmayan arkadaşlar bir an önce şikayetlerini iletsinler. Bu konunun daha çok destek görmesi için konuya ait bir imza ve şikayet dilekçe örneği konunun ilk mesajına sabitlenmelidir. İmzalar eklendikçe farklı bölümlerde ki kullanıcıların bile dikkatini çekip şikayet göndermelerine sebep olabilir. Konu sahibi bu işe en kısa sürede el atarsa çok iyi olacaktır.

Son olarak hızı 256kbps değil 512kbps olarak belirtmemiz daha iyi olacaktır, malumunuz bu ülkede belirtilen sınırın hep daha altı verilir insanlara o yüzden siz 512kbps deyin nasıl olsa 256kbps olarak anca geri döner bu uygulama.

haklısınız... 512 kbps talep edelim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Net konusunda cok geriyiz heleki mobil. Bgun arap ulkeleri bile aşmış durumda ;)v

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bunun için imza sitesi kursam bana destek olur musunuz?
  • Şahsım adına destek olurum... Konuda da elimizden geldiğince duyururuz.

Ancak siteyi kurarken yasal bir dayanağa oturtmanızı istirham ediyorum, yoksa zaten takan yok, kaile bile almazlar bizi
  • Yarı yıl tatilinde İstanbul'a arkadaşımı ziyarete gideceğim. Beyoğlunda her türlü fatura yakma Vın parçalama telefon kırma bilimum eyleme varım. Ne dersiniz? (Ciddiyim pankart falan hazırlayalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Yarı yıl tatilinde İstanbul'a arkadaşımı ziyarete gideceğim. Beyoğlunda her türlü fatura yakma Vın parçalama telefon kırma bilimum eyleme varım. Ne dersiniz? (Ciddiyim pankart falan hazırlayalım)

Güzel fikir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalog

Arkadaşlar bunun için imza sitesi kursam bana destek olur musunuz?

Her türlü hocam, topici kuran benim imza linkinizi ana sayfaya koyarız, bitanede forum için imza hazırlayabiliriz, gerekli destek olduktan sonra üzerimize düşeni yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Yarı yıl tatilinde İstanbul'a arkadaşımı ziyarete gideceğim. Beyoğlunda her türlü fatura yakma Vın parçalama telefon kırma bilimum eyleme varım. Ne dersiniz? (Ciddiyim pankart falan hazırlayalım)

Güzel fikir aslında

BTK şaşırma sabırımızı taşırma :))
  • Merhaba Arkadaşlar bir süredir konu sahipsiz kalıyor, 2012 yılında istediğimizi alamadık inşallah bu yıl olacak ümidimizi kaybetmeyelim inanmak başarmanın yarısıdır diyecem ama Türkiyede ancak çeyreğidir Yinede Desteğe Devam....
  • Bir gelişme olmasını çok istiyorum gerçekten en azından btk ilgilenir diye düşünüyorum şikayet edersek.
  • destek
  • Nereye imza atiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: atalog

Arkadaşlar bunun için imza sitesi kursam bana destek olur musunuz?

Sade bit site olursa ( girdiğimizde karşımıza çıkacak büyük bir imza sayacı) aslında tutar. Çoğu kişi mail atmakla uğraşmak istemeyebilir fakat tc kimlik numaramız ile anında imza verebilsek milyonun üstünde katılım olur. twitter, facebook gibi paylaşım sitelerinde de çok kolay paylaşıp paylaştırabiliriz
  • Beyler bu konuda sizlerden tecrübelerinizi bekliyorum . TTnet mobil internet almak istiyorum . Ama hız konusunda tereddütlerim var . Merkezi bir yerde oturuyorum .
    3g çekim konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum . Ttnet ten aldığım bilgiye göre 5.5-7 mbps arası hız değişir dediler fakat şüpheliyim bu konuda 12 ay boyunca vergi dahil 23 tl ye geldiğini söylediler aylık kullanım ücreti için . Bildigim kadarıyla avea alt yapısını kullanıyor ttnet . Benim operatör hattım avea ve paketimde sınırsız internet olan bir hattım var ben bu hattımdaki intenetti kullanmak için 3g modemlerden alsam hattımı taksam ttnet kampanyası ile aynı olay mıdır ? İnternet hızında bir değişiklik olur mu farkı var mıdır ? Hattımı mobil modeme taktığım zaman hızım kaç olur ve deneyimlerinizi aktarır mısınız ?
  • Ben umudumu kestim. Bu vodafone adam gibi tarife çıkaracağı yok. Interneti iyi değil. Şubat gelsin internet paketimi yenilemeyeceğim. Bimcell yolu göründü bana :) son kez müşteri hizmetlerini tehdit etsem mi ne :)

• quote:

telefon kirma mi?

kusura bakmada 2500 TL yi kiramam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

telefon kirma mi?

kusura bakmada 2500 TL yi kiramam

Ayarlarız ikinci el bir şey.
  • Arkadaşlar eylem yapmak için ilal birşeyleri kırıp dökmek gerekmez.Sadece ADSL kota olayında oldugu gibi sürekli tepki göstermek gerekli.Mobil internet bu ülkede 10 yıl önce neyse bugünde böyle. 1kbps nedir ya küfür etmek dalga geçmektir ve bunu şaşalı reklamlarla ilan etmektir.Nasıl bir ülke ki "bilgi toplumu" hedefi olan ancak en temel hizmet olan internet sürünür onuda geçtim "bilgi toplumu"oalcagım dersin ama 1 yılda sadece "300"tane bilişimci atarsın okullara.İlginç ve bir o kadarda garip ülkeyiz neyi hedeflerlerse ondan korkacaksın arkadaş
  • Yaklaşık geçen sene mayıs ayından beri cepnet 250 abonesiydim iptal ettim önbellekli sayfalarla 96k ya bile dayanamadım artık da bu yeni kampanyalardaki 1kbps neyyyy laaan! Dike sürülecek akıl yok bu Operator ve İSS lerde
  • Bu internet servis sağlayacılarından bir cacık olmaz, ne mobil nede sabit olsun zihniyet hep aynıı değişmiyor...., Nasıl en az yatırımla en çok geliri sağlarım derdideler, yoksa kalite, müşteri memnuniyeti gibi kriterler hep son sırada.. En iyisi Komşu net... 2-3 ev bir olup interneti paylaşmak şahsen kendimi enayi gibi hissettirmeyen tek yol bu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.