Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünlerde yine yavaşlama söz konusu.. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikariyer

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Arkadaşlar Avea Data hatlarına 5Gb Ek interneti 15 tlye vermeye başladı. İsteyen ay içinde istediği kadar ek paket satın alabilir. Ben Kademeli 1gb kullanıyorum herşey dahil 10 tl ödüyorum. Artık istediğim ay içinde ek paketi satın alabilirim. 6gb internet bana 25 tlye gelmiş oluyor.

şunu ek değilde standart hale getirse ne güzel olur,

peki 6 gb 24 lira ödüyorsun sana yetiyormu bari bu kota birde hiç şişik fatura göndermedimi avea?

nede olsa avea bu

Süpriz fatura olayına dikkat ederim. Küçük yazıları mutlaka okurum, Müşteri hizmetlerinden teğit alırım ve o kişinin adını aradığım saati gerekirse not ederim, herhangi bir olumsuz durum olursa şu saatte şu müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede bana bunu söyledi, madem görüşmelerimiz kayıt aldına alınıyor buyrun sizde dinleyin
    Kademeli 1gb kullanıyorum aslında yetmiyor ama cep telefonu hattımıda her ay 2 gb data tanımlanıyor onu jet modeme takıyorum aylık 3 gb yetiyor. Bu ay deneme amaçlı ek 5gb aldım. Aslında faturasız data hattı alıp ek paket almayı denemek lazım, eğer oluyorsa sadece 5gb'ta ayda 15 tl çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Şikayetleri sıklaştırmak lazım. Ne kadar çok insan bu konuda sesini duyurursa o kadar çabuk bu hızları üst kademelere çekerler. Yoksa daha çok sürünürüz biz böyle...

Bu konuda sanırım kimsenin bir şey yaptığı yok hatta hızlar düşüyor git gide..

Evet özellikle turkcell'in 5 kbps paketi konusuna bakıyorum forumda. Alıp kullanıp memnun olduğunu söyleyenler bile var. 5 kbps bu yahu. Maytap geçer gibi...

5kbps mi

128 kbps ile 10 saatte 500 mb filan inebiliyor. bu da ayda 30gb yapar. Keşke ttnet de şikayet ettiğimiz 1gb akk hızı mobil paketlerde olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

5kbps mi

128 kbps ile 10 saatte 500 mb filan inebiliyor. bu da ayda 30gb yapar. Keşke ttnet de şikayet ettiğimiz 1gb akk hızı mobil paketlerde olsa

Biz o hızın 4 te 1 ne bile razıyız fakat o bile elimize düşmüyor

• quote:

quote:

5kbps mi

Biz o hızın 4 te 1 ne bile razıyız fakat o bile elimize düşmüyor

dün kotayı aştım. hız 128 kbps ye düştü diye mesaj geldi ama düşmedi dün 11 gb download yapmışım

• quote:

dün kotayı aştım. hız 128 kbps ye düştü diye mesaj geldi ama düşmedi dün 11 gb download yapmışım

Süper vallahi bende Ağustos-Eylül Aylarında Türkcellde bir açık buldum şimdi kapattılar o açığı yaklaşık 70 gb çektim 20 günde :) Verdim Torrenti, Verdim torrenti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 10 Kasım 2012; 21:49:33 >
  • Yeni açıklarda görüşmek üzere :D
  • quote:

quote:

Süper vallahi bende Ağustos-Eylül Aylarında Türkcellde bir açık buldum şimdi kapattılar o açığı yaklaşık 70 gb çektim 20 günde :) Verdim Torrenti, Verdim torrenti

neden düşürmediler acaba hızımı

• Açık aramak pahalı bir iş çeşitli varyasyonları denemek gerekiyor :) Türkcell Eknet olayını çıkardı ama 2-3 ay içinde sonlandırdı. Şimdi yeni paketlerle kombo yapmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

Ben 2 günde eba sayesinde 50 gb. yapmıştım , Film müzik hariç :D Eylül ayında yaklaşık 500 gb. kullanmışımdır , şebekeye yazık oldu :D

Hocam bende yapardım ama ihtiyacım yoktu. Birde 50Gb geçtikten sonra hızımı düşürdüler tekrar müşteri hizmetlerini aradım hızımı normale döndürdüler ondan sonrada 20 gb kadar kullandım. İhtiyacım olsa bende 500 gb yapardım. Bir yandan da laptopa yazık devamlı açık bırakmak istemedim.
  • quote:

quote:

Ben 2 günde eba sayesinde 50 gb. yapmıştım , Film müzik hariç :D Eylül ayında yaklaşık 500 gb. kullanmışımdır , şebekeye yazık oldu :D

Hocam bende yapardım ama ihtiyacım yoktu. Birde 50Gb geçtikten sonra hızımı düşürdüler tekrar müşteri hizmetlerini aradım hızımı normale döndürdüler ondan sonrada 20 gb kadar kullandım. İhtiyacım olsa bende 500 gb yapardım. Bir yandan da laptopa yazık devamlı açık bırakmak istemedim.

eba nedir?

• quote:

Sanırım bu linkteki içerikler
    http://www.eba.gov.tr/
  • quote:

Hocam şu anda duyduğunuz yada bildiğiniz bir açık yöntemi var mı? Şundan dolayı soruyorum eğer açık varsa ben bulamıyorum demek oluyor
  • 256 bile azken, bunu dahi yapmıyorlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkerUZN

256 bile azken, bunu dahi yapmıyorlar ...

Malesef hocam yapmıyorlar hatta Avea da 128 olan hızını bazı tarifelerde diğer operatörler gibi 96 kbps de sabitledi
  • cidden cok sikinti bir durum. 4sim var 128 kbpsde geziyoruz sacmaliga bak butun operatorler ayni.. 256 bile bence cok fark eder.. bi sayfayi 10 saniyede aciyorsa 5 saniyede acar.. genede isimizi gormez ama napalim 256 ya raziyiz 128 kufur gibi geliyor hele ki wifi dan alismissaniz nete girmeye tam bir olum oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 12 Kasım 2012; 0:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkn

cidden cok sikinti bir durum. 4sim var 128 kbpsde geziyoruz sacmaliga bak butun operatorler ayni.. 256 bile bence cok fark eder.. bi sayfayi 10 saniyede aciyorsa 5 saniyede acar.. genede isimizi gormez ama napalim 256 ya raziyiz 128 kufur gibi geliyor hele ki wifi dan alismissaniz nete girmeye tam bir olum oluyor

Hocam operatörler bizi iyice kota olayına alıştırdı, gerekirse kotayı artırıyor fakat iş sınırsız internete gelince hızı artırmıyor. Hatta avea 128 kbps olan en düşük hızını bazı tarifelerde diğer operatörler gibi 96 kbpsye indirdi. AVEA

Yinede Yılmamak lazım 256 kbps çok yüksek bir hız değil mobil operatörleri batırmaz, Durmak Yok Yola Devam. Şikayetler BTK'ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkn

cidden cok sikinti bir durum. 4sim var 128 kbpsde geziyoruz sacmaliga bak butun operatorler ayni.. 256 bile bence cok fark eder.. bi sayfayi 10 saniyede aciyorsa 5 saniyede acar.. genede isimizi gormez ama napalim 256 ya raziyiz 128 kufur gibi geliyor hele ki wifi dan alismissaniz nete girmeye tam bir olum oluyor

Hocam operatörler bizi iyice kota olayına alıştırdı, gerekirse kotayı artırıyor fakat iş sınırsız internete gelince hızı artırmıyor. Hatta avea 128 kbps olan en düşük hızını bazı tarifelerde diğer operatörler gibi 96 kbpsye indirdi. AVEA

Yinede Yılmamak lazım 256 kbps çok yüksek bir hız değil mobil operatörleri batırmaz, Durmak Yok Yola Devam. Şikayetler BTK'ya

aynen oyle avea hizli diye gectik oda berbat turkcellden geldim zaten buraya.. avea & vodafone en iyisi bu 2sinden biri hizla ilgili atagi yapsa digerleride yapar, rekabet flan olur ama adamlar fis

• hızım neden düşmedi acaba .

keyfini süreyim dicemde işyerinde limitsiz net var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

hızım neden düşmedi acaba .

keyfini süreyim dicemde işyerinde limitsiz net var zaten

Bizi niye bulmaz ya :S
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.