Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Cepnetle artk sitelere girmek ölüm gibi geliyor

Günden güne hız konusunda şikayetler artıyor, Günümüz hd teknolojisi geliştikçe kotalar yetersiz kalıyor, muhakak ki operatörler ve Btk da yavaş yavaş bunun farkına varıyor. İnş yakın zamanda bazı gelişmeler olacaktır.

artık bir tek dh ve facede takılıyorum bu hız yuzunden.. wifide olmasa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

btk ya şikayet iyi bence

turkcell den kadın aramıştı beni

turkcell e bildirmek yerine neden btk ya bildirme gereği duydunuz diye

işlerine gelmemiş ki bu konu için özel olarak aradılar

Sorunları Btk'ya iletmemiz bir yerde herkesi rahatsız etti, Hatta konumuz bile garip bir şekilde 3 gün kadar kapatıldı. Hız konusuna gelince 256 kbps istememizin sebebi mevcut operatörlerin altyapısının bu hızı verebilecek olmasıdır. daha fazlasını istemek hayalden öteye geçmez.

3G'de 11mb veren Turkcell'in ve kendi evimde 4 mb civarı hıza ulaşan Avea'nın 1mb hız veremeyeceğini mi düşünüyorsunuz? 128 kb ile 256 kb arasında çok bi fark beklemeyin. Sonuç olarak 256kb'de kimsenin hiç bir ihtiyacını karşılamayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihist_sf

3G'de 11mb veren Turkcell'in ve kendi evimde 4 mb civarı hıza ulaşan Avea'nın 1mb hız veremeyeceğini mi düşünüyorsunuz? 128 kb ile 256 kb arasında çok bi fark beklemeyin. Sonuç olarak 256kb'de kimsenin hiç bir ihtiyacını karşılamayacaktır.

Hocam operatörler o dediğiniz hızları sınırsız veremez, velev ki verdi binlerce kişi sınırsız diye vuracak torrentin gözüne ondan sonra operatörün alt yapısı çökecek. Hatırlarsanız bundan 3-4 yıl sınırsız görüşmelerden dolayı gece şebekeler hep meşkul oluyordu adam akıllı kimseyi arayamıyorduk (avea)
  • quote:

quote:

Hocam operatörler o dediğiniz hızları sınırsız veremez, velev ki verdi binlerce kişi sınırsız diye vuracak torrentin gözüne ondan sonra operatörün alt yapısı çökecek. Hatırlarsanız bundan 3-4 yıl sınırsız görüşmelerden dolayı gece şebekeler hep meşkul oluyordu adam akıllı kimseyi arayamıyorduk (avea)

Bizim onlara değil onların bu teknolojiye ayak uydurmaları lazım. Sonuç olarak sınırsız tarife kullanan birisi ihtiyacı olduğu için daha fazla ödemeyi kabulleniyor ve 1 mb asla yüksek bir hız değil, yalnızca günümüz internet sayfalarını açabilmek için sağlanabilecek minumum hız. 128kb, 96 kb gerçekten bunlar çok komik rakamlar bunlarla bırakın internette gezinmeyi, php uzantılı sitelere girebilirseniz şanslısınız demektir.

• quote:

Bizim onlara değil onların bu teknolojiye ayak uydurmaları lazım. Sonuç olarak sınırsız tarife kullanan birisi ihtiyacı olduğu için daha fazla ödemeyi kabulleniyor ve 1 mb asla yüksek bir hız değil, yalnızca günümüz internet sayfalarını açabilmek için sağlanabilecek minumum hız. 128kb, 96 kb gerçekten bunlar çok komik rakamlar bunlarla bırakın internette gezinmeyi, php uzantılı sitelere girebilirseniz şanslısınız demektir.

Hocam 96 ve 128 gerçekten çok bir işe yaramıyor artık, sınırsız olsada hani çok yoğun kullanılsa bile ayda 3-4 GB'tı geçmek mümkün değil. Bu hızın 256 olması lazım. 256 istememizin sebebide operatör alt yapısının bu hızı karşılayabilir olması ve sınırsız kullanılsa bile şebekeye fazla yük getirmemesi, diğer yönden ise sınırlı kullanıcıların hızında herhangi bir kalite kaybı olmayacak olmasıdır. Bunu üzerindeki hızları operatörler çok zor vermezler. O yüzden bizde hayal olanı değil olabilicek olanı istiyoruz en azından düşünmelerini sağlayabiliriz. O yüzden Hep Destek Tam Destek konumuz güncel kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 6 Ekim 2012; 22:33:55 >

• Evet beyler btk dan gelen mesajlar devam ediyor mu tepkileriniz nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

Henüz bir gelişme yok, Cepnet kullanmaya devam.

Durum ne müdavim Hocam arada sırada yazın haberimiz olsun.
  • Cepnet ile gündüz normal gezinti ve gece download ile 5GB trafik yakan arkadaşım var. Aynı şekilde bende Turkcell ile yaklaşık trafiği buluyorum. Ayrıca torrent yazacaklar ve şebeke göçecek diyen arkadaş nasıl bir hayal dünyası bu. O ping ve o upload ile hangi torrent serveri.kabul ediyor seni. 256-512 ve 1 mbit bile bir çok torrent serverinde kabul edilmez iken.

• :S sonuç 0
  • internet konusunda rekabet pek olmadigindan, operatörler pek tinlamiyor.

• dolphin browser kullanın hız, fark ediyor

• quote:

dolphin browser kullanın hız, fark ediyor

Ben maxhton kullanıyorum. hızlı ve extra bir artısı daha var reklamları kabul etmeyebiliyosun.
  • quote:

quote:

dolphin browser kullanın hız, fark ediyor

Ben maxhton kullanıyorum. hızlı ve extra bir artısı daha var reklamları kabul etmeyebiliyosun.

Bunda da reklamm yok.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

cepte mobil site açmak için 96kb yeterli
    Eğer bu hız gelirse
    Adsl ler kapanıp mobile yönlenme hızla artar önünü alamazlar.
    Yalnız yurt dışında model nasıl işliyor bilemem
    Zaten orada adsl cüzi bir fiyatta

Hocam biz ne yapalım nere gidelim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

cepte mobil site açmak için 96kb yeterli
    Eğer bu hız gelirse
    Adsl ler kapanıp mobile yönlenme hızla artar önünü alamazlar.
    Yalnız yurt dışında model nasıl işliyor bilemem
    Zaten orada adsl cüzi bir fiyatta

Hocam biz ne yapalım nere gidelim?

hocam sen ne yap biliyonmu bir tane operatör şirketi kur böylece kendi internetinin hızını istedigin gibi yap.

• Arkadaşlar Btk dan yeni cevaplar geldi mi?
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda tarifelerle ilgili operatörler hızı yükseltmeselerde bazı kampanyalarla kotaları daha uygun vermeye başladılar ben mesela avea jet kademeli kullanıyorum. 1gb için 9 tl ödüyorum şimdi yanına yeni çıkan 5gb ek paket alıyorum (15 tl). 6gb bana 24 Tlye gelmiş oluyor. Diğer türlü kademelide (1gb geçtiğimde) 4gb'ta kadar 29 tl ödüyodum. Şimdi gerekmeyen aylar da 5gb kullanmayabilirim. Böyle daha rahat.

Bu arada avea eski abonelere (1 yıldan fazla faturalı data hattı kullananlara) hattımı kapatacam yada taşıyıcam dediğinizde 12 ay taahüt karşılığında 4gb interneti 10 tl ye veriyormuş. Duyrulur.... Bayramdan sonra belki bende bunu yaparım.
  • yakın zamanda hız konusunda bir düzenleme olacağını düşünüyorum çünkü şikayetler fazlalaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

yakın zamanda hız konusunda bir düzenleme olacağını düşünüyorum çünkü şikayetler fazlalaştı

Evet bende bekliyorum. Yakın zamanda gerek hız gereksede kota konusunda bişey yapmaları muhtemel
  • Olmadı :( Sırf bu yüzden adsl aldım napim..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.